|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 7:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 7:59 am
uooo moje nozki x3
sie nalazilam znowu... ale mam dwa prezenty dla ukochanych mi osob... i w lumpku kupilam jakies ciuchy, bo stwierdzilam, ze materualy sa za drogie i Aidanne i Iisjaha bede szyc xD (mnie i moja siostre jako postacie z PRG ;P)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:01 am
Aidanna uooo moje nozki x3 sie nalazilam znowu... ale mam dwa prezenty dla ukochanych mi osob... i w lumpku kupilam jakies ciuchy, bo stwierdzilam, ze materualy sa za drogie i Aidanne i Iisjaha bede szyc xD (mnie i moja siostre jako postacie z PRG ;P) Yhh... tez bym sobie cos poszyla >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:02 am
Rin_Youkai Aidanna uooo moje nozki x3 sie nalazilam znowu... ale mam dwa prezenty dla ukochanych mi osob... i w lumpku kupilam jakies ciuchy, bo stwierdzilam, ze materualy sa za drogie i Aidanne i Iisjaha bede szyc xD (mnie i moja siostre jako postacie z PRG ;P) Yhh... tez bym sobie cos poszyla >_> tylko nie wiem jak wloski zrobic emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:05 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna uooo moje nozki x3 sie nalazilam znowu... ale mam dwa prezenty dla ukochanych mi osob... i w lumpku kupilam jakies ciuchy, bo stwierdzilam, ze materualy sa za drogie i Aidanne i Iisjaha bede szyc xD (mnie i moja siostre jako postacie z PRG ;P) Yhh... tez bym sobie cos poszyla >_> tylko nie wiem jak wloski zrobic emo prosto >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:07 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna uooo moje nozki x3 sie nalazilam znowu... ale mam dwa prezenty dla ukochanych mi osob... i w lumpku kupilam jakies ciuchy, bo stwierdzilam, ze materualy sa za drogie i Aidanne i Iisjaha bede szyc xD (mnie i moja siostre jako postacie z PRG ;P) Yhh... tez bym sobie cos poszyla >_> tylko nie wiem jak wloski zrobic emo prosto >_> jak prosto >__>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:08 am
potraktuj je prostownica XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:12 am
Rin_Youkai potraktuj je prostownica XD *klapie zebami* jak szyc wloski x3 cos wymysle xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:22 am
Aidanna Rin_Youkai potraktuj je prostownica XD *klapie zebami* jak szyc wloski x3 cos wymysle xp jak to : szyc wloski? eek to włosy sie szyje ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:24 am
Aidanna Rin_Youkai potraktuj je prostownica XD *klapie zebami* jak szyc wloski x3 cos wymysle xp zrobic z wloczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:28 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai potraktuj je prostownica XD *klapie zebami* jak szyc wloski x3 cos wymysle xp jak to : szyc wloski? eek to włosy sie szyje ?! maskotki bede szyv na zyczenia siostry xD Omi: wlasnie nie wiem x3 narazie bede szykac kudlatego materialu x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:31 am
Aidanna Omi: wlasnie nie wiem x3 narazie bede szykac kudlatego materialu x3 poszukaj czegos odpowiedniego w pasmanterii albo w 2nd handach (to kopalnia niepowtarzalnych ciuchow)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:34 am
Aidanna maskotki bede szyv na zyczenia siostry xD Omi: wlasnie nie wiem x3 narazie bede szykac kudlatego materialu x3 ale co z tymi wlosami emo o co chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:38 am
Omega Sun Aidanna Omi: wlasnie nie wiem x3 narazie bede szykac kudlatego materialu x3 poszukaj czegos odpowiedniego w pasmanterii albo w 2nd handach (to kopalnia niepowtarzalnych ciuchow) juz bylam dzisiaj, ale nie bylo niczego kudlatego x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:40 am
Rin_Youkai Aidanna maskotki bede szyv na zyczenia siostry xD Omi: wlasnie nie wiem x3 narazie bede szykac kudlatego materialu x3 ale co z tymi wlosami emo o co chodzi... szyje maskotki... maskotki maja wlosy... i kombinuje jak je zrobic xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|