|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 3:08 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel xD Tuuuliiiimyyy ! heart
*podlazi do Lavy z rozlozonymi rekami i glupawym wyrazem twarzy* cu sie stało?
Hej Geralt ;]*swieci jej sie brzuszek* 4laugh xD Oo fajer in de disko? ;Dfajer in de takel bel ! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 3:12 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel xD Tuuuliiiimyyy ! heart
*podlazi do Lavy z rozlozonymi rekami i glupawym wyrazem twarzy* cu sie stało?
Hej Geralt ;]*swieci jej sie brzuszek* 4laugh xD Oo fajer in de disko? ;Dfajer in de takel bel ! xD musz objedz sie na noc ;D
znikam, adieu ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 3:17 pm
Lavagetas_heqetai musz objedz sie na noc ;D
znikam, adieu ;] jedzonko ! O.o *szaleje ze szczescia*
slodkich snow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 3:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 4:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 5:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 5:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 5:12 am
mwahahahahahahahaha! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 5:25 am
Frou - Frou mwahahahahahahahaha! twisted Z czego sie cieszysz? razz Pozowlilem? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 6:29 am
Widze ze kolezanka lubi RO, fajna gra smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 6:30 am
ReggaeVibration Widze ze kolezanka lubi RO, fajna gra smile Lubli, lubi, wrecz kocha, tylko dawno nie grala, bo na studiach nie ma kompa T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 6:33 am
Delein the Wildest ReggaeVibration Widze ze kolezanka lubi RO, fajna gra smile Lubli, lubi, wrecz kocha, tylko dawno nie grala, bo na studiach nie ma kompa T.T Ja juz 5 lat w to pogrywam, ale juz nie z takim zapalem jak dawniej, nie chce mi sie eq szukac troche . A na jakim serwerze grasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 6:35 am
ReggaeVibration Delein the Wildest ReggaeVibration Widze ze kolezanka lubi RO, fajna gra smile Lubli, lubi, wrecz kocha, tylko dawno nie grala, bo na studiach nie ma kompa T.T Ja juz 5 lat w to pogrywam, ale juz nie z takim zapalem jak dawniej, nie chce mi sie eq szukac troche . A na jakim serwerze grasz? na kdr...i wroce tam od przyszlego roku :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 6:44 am
Delein the Wildest ReggaeVibration Delein the Wildest ReggaeVibration Widze ze kolezanka lubi RO, fajna gra smile Lubli, lubi, wrecz kocha, tylko dawno nie grala, bo na studiach nie ma kompa T.T Ja juz 5 lat w to pogrywam, ale juz nie z takim zapalem jak dawniej, nie chce mi sie eq szukac troche . A na jakim serwerze grasz? na kdr...i wroce tam od przyszlego roku :] Tez tam gram aktualnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|