|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:40 pm
Geralt_Bialy_Wilk może trochę ;p ale to i tak fajna rzecz... chociaż mimo wszystko wolę rosyjskie wynalazki razz niestety, nie mam żadnych zdjęć z naszych strzelanek ASG, bo bym Ci conieco pokazał... ale pokażę Ci jak maniacy airsoftu wyglądają w pracy razz zdjęcie rofl prawie jak aniolki czarliego xD heart super zdjecie ;> jacy męscy mrgreen razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:43 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk może trochę ;p ale to i tak fajna rzecz... chociaż mimo wszystko wolę rosyjskie wynalazki razz niestety, nie mam żadnych zdjęć z naszych strzelanek ASG, bo bym Ci conieco pokazał... ale pokażę Ci jak maniacy airsoftu wyglądają w pracy razz zdjęcie rofl prawie jak aniolki czarliego xD heart super zdjecie ;> jacy męscy mrgreen razz taaa... szczególnie z tą opalarką gazową, moją elektryczną i tym pistoletem do silikonu Jarka (pośrodku) razz jednak się uchowało jedno stare zdjęcie z komórki kumpla... zdjęcieale to obciach jak nie wiem... goły karabinek, obciachowe gogle i zamiast jakiejś kurtki/bluzy od munduru to ja w bundeswerce w której chodze na codzień >P teraz jest lepiej... mam bluzę, normalne, własne okulary, lunetę na karabinku i masę pomysłów na jego modyfikacje >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:45 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk może trochę ;p ale to i tak fajna rzecz... chociaż mimo wszystko wolę rosyjskie wynalazki razz niestety, nie mam żadnych zdjęć z naszych strzelanek ASG, bo bym Ci conieco pokazał... ale pokażę Ci jak maniacy airsoftu wyglądają w pracy razz zdjęcie rofl prawie jak aniolki czarliego xD heart super zdjecie ;> jacy męscy mrgreen razz taaa... szczególnie z tą opalarką gazową, moją elektryczną i tym pistoletem do silikonu Jarka (pośrodku) razz jednak się uchowało jedno stare zdjęcie z komórki kumpla... zdjęcieale to obciach jak nie wiem... goły karabinek, obciachowe gogle i zamiast jakiejś kurtki/bluzy od munduru to ja w bundeswerce w której chodze na codzień >P teraz jest lepiej... mam bluzę, normalne, własne okulary, lunetę na karabinku i masę pomysłów na jego modyfikacje >P no no ;> faceci w moro/wojskowo ubrani sa sexej cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:47 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk może trochę ;p ale to i tak fajna rzecz... chociaż mimo wszystko wolę rosyjskie wynalazki razz niestety, nie mam żadnych zdjęć z naszych strzelanek ASG, bo bym Ci conieco pokazał... ale pokażę Ci jak maniacy airsoftu wyglądają w pracy razz zdjęcie rofl prawie jak aniolki czarliego xD heart super zdjecie ;> jacy męscy mrgreen razz taaa... szczególnie z tą opalarką gazową, moją elektryczną i tym pistoletem do silikonu Jarka (pośrodku) razz jednak się uchowało jedno stare zdjęcie z komórki kumpla... zdjęcieale to obciach jak nie wiem... goły karabinek, obciachowe gogle i zamiast jakiejś kurtki/bluzy od munduru to ja w bundeswerce w której chodze na codzień >P teraz jest lepiej... mam bluzę, normalne, własne okulary, lunetę na karabinku i masę pomysłów na jego modyfikacje >P no no ;> faceci w moro/wojskowo ubrani sa sexej cool może... ale ja planuję kupić rosyjską maskalatę (taki luźny cienki ciuch ubierany na mundur, który ma maskować, spodnie i bluza), w którym prawdopodobnie będę wyglądał albo jak zielono-żółta plama z daleka, albo jak teletubiś z bliska >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:52 pm
Geralt_Bialy_Wilk może... ale ja planuję kupić rosyjską maskalatę (taki luźny cienki ciuch ubierany na mundur, który ma maskować, spodnie i bluza), w którym prawdopodobnie będę wyglądał albo jak zielono-żółta plama z daleka, albo jak teletubiś z bliska >P xD Tuuuliiiimyyy ! heart
*podlazi do Lavy z rozlozonymi rekami i glupawym wyrazem twarzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:53 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk może... ale ja planuję kupić rosyjską maskalatę (taki luźny cienki ciuch ubierany na mundur, który ma maskować, spodnie i bluza), w którym prawdopodobnie będę wyglądał albo jak zielono-żółta plama z daleka, albo jak teletubiś z bliska >P xD Tuuuliiiimyyy ! heart
*podlazi do Lavy z rozlozonymi rekami i glupawym wyrazem twarzy* taaa... ja się chyba będę zbierał do spania... tylko tak średnio mi się chce 0_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:54 pm
Dżizas... nie chodzi mi BitLord i "Osiołek" na kompie i net śmiga teraz jak burza xd
DoBrAnOc cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:54 pm
Lethiel xD Tuuuliiiimyyy ! heart
*podlazi do Lavy z rozlozonymi rekami i glupawym wyrazem twarzy* cu sie stało?
Hej Geralt ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:56 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk może... ale ja planuję kupić rosyjską maskalatę (taki luźny cienki ciuch ubierany na mundur, który ma maskować, spodnie i bluza), w którym prawdopodobnie będę wyglądał albo jak zielono-żółta plama z daleka, albo jak teletubiś z bliska >P xD Tuuuliiiimyyy ! heart
*podlazi do Lavy z rozlozonymi rekami i glupawym wyrazem twarzy* taaa... ja się chyba będę zbierał do spania... tylko tak średnio mi się chce 0_o heh.. to taj jak mi :/... bezsennosc to Złooooooo w czystej postaci >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:57 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk może... ale ja planuję kupić rosyjską maskalatę (taki luźny cienki ciuch ubierany na mundur, który ma maskować, spodnie i bluza), w którym prawdopodobnie będę wyglądał albo jak zielono-żółta plama z daleka, albo jak teletubiś z bliska >P xD Tuuuliiiimyyy ! heart
*podlazi do Lavy z rozlozonymi rekami i glupawym wyrazem twarzy* taaa... ja się chyba będę zbierał do spania... tylko tak średnio mi się chce 0_o heh.. to taj jak mi :/... bezsennosc to Złooooooo w czystej postaci >.> dobra... tak czy siak - branoc i jeszcze raz dziękuję ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:59 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel xD Tuuuliiiimyyy ! heart
Hej Geralt ;]*swieci jej sie brzuszek* 4laugh xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 3:02 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel xD Tuuuliiiimyyy ! heart
Hej Geralt ;]*swieci jej sie brzuszek* 4laugh xD Oo fajer in de disko? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 3:07 pm
Geralt_Bialy_Wilk dobra... tak czy siak - branoc i jeszcze raz dziękuję ^^ heart nie ma za co wink *tuuuli* teletubisie mowia papa ! 4laugh xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|