|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:08 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk tak tak! ja chcę mieć większy... monitor ><" rofl mi sie tam moj... monitor.... pasuje lol a ja mam 14" CRT z tak wypukłym kineskopem, że jak patrzysz z boku, to nie widać drugiego krańca... do tego on jest pożyczony ><" ja tez mam wypukly ! 4laugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:10 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel a co ty tam mozesz wiedziec wink *tuuuuli*
# 1450. OK Go - [Oh No #10] Crash The Party ! heart *lapie go za rece i tanczy* x3 conieco wiem razz to na pewno nie to... razz ale w wiekszosci przypadkow tak wlasnie jest razz nie kluc sie ! ciocia leth wie lepiej ;] ;P
let's crash the party El Dorado on the lawn Let's burn holes in the carpets Kicking, shouting, dancing on the tables all night long
aaaah... whatever... to co z tymi butami? mogą być? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:11 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel a co ty tam mozesz wiedziec wink *tuuuuli*
# 1450. OK Go - [Oh No #10] Crash The Party ! heart *lapie go za rece i tanczy* x3 conieco wiem razz to na pewno nie to... razz ale w wiekszosci przypadkow tak wlasnie jest razz nie kluc sie ! ciocia leth wie lepiej ;] ;P
let's crash the party El Dorado on the lawn Let's burn holes in the carpets Kicking, shouting, dancing on the tables all night long
aaaah... whatever... to co z tymi butami? mogą być? razz te co masz teraz czy ktore ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:15 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel a co ty tam mozesz wiedziec wink *tuuuuli*
aaaah... whatever... to co z tymi butami? mogą być? razz te co masz teraz czy ktore ? razz pokazywałem przecież... http://avatarsave.gaiaonline.com/profile/inventory.php?mode=preview&u=312577&item_id=2415&store_id=1anit-terrory... razz chyba, jak uzbieram na katanę, to sobie uzbieram na całego anti-terror seta... szkoda, że nie ma gnatów... byłoby ASGowo xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:15 pm
Lethiel ja tez mam wypukly ! 4laugh rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:24 pm
dzienkujeeeem blaugh masz słonecznika... lubię słoneczniki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:26 pm
 chm... ciekawy koncept razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:27 pm
Geralt_Bialy_Wilk dzienkujeeeem blaugh masz słonecznika... lubię słoneczniki ^^ dla ciebie zawsze biggrin xD ja tez razz dziekuje heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:27 pm
Geralt_Bialy_Wilk  chm... ciekawy koncept razz przypomina mi Kiraya sprzed metamorfozy na pana Drakule >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:28 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk dzienkujeeeem blaugh masz słonecznika... lubię słoneczniki ^^ dla ciebie zawsze biggrin xD ja tez razz dziekuje heart *huuuuuuuuug* poprawiłaś mi humor ^.^ małe, a cieszy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:31 pm
Geralt_Bialy_Wilk *huuuuuuuuug* poprawiłaś mi humor ^.^ małe, a cieszy razz cieszę sie ze sie cieszysz xD i wszyscy szczesliwi wink razz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:34 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk  chm... ciekawy koncept razz przypomina mi Kiraya sprzed metamorfozy na pana Drakule >.> hehe razz a ja żałuję, że tylko takie pseudo-hamerykańskie camo jest razz i że tylko hełm, a nie ma na przykład bonnie hat razz http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=50_181_186&products_id=249&osCsid=8c52c95e80caa9772c2fffdc2071ba92 razz xD kojazy mi sie z ludzmi polujacymi na jelenie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:37 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk  chm... ciekawy koncept razz przypomina mi Kiraya sprzed metamorfozy na pana Drakule >.> hehe razz a ja żałuję, że tylko takie pseudo-hamerykańskie camo jest razz i że tylko hełm, a nie ma na przykład bonnie hat razz link razz xD kojazy mi sie z ludzmi polujacymi na jelenie razz może trochę ;p ale to i tak fajna rzecz... chociaż mimo wszystko wolę rosyjskie wynalazki razz niestety, nie mam żadnych zdjęć z naszych strzelanek ASG, bo bym Ci conieco pokazał... ale pokażę Ci jak maniacy airsoftu wyglądają w pracy razz zdjęcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|