Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26860 26861 26862 26863 26864 26865 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

YumiTao

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:28 pm

Aidanna
YumiTao
Aidanna
ja to do 3 klasy podtawowoki wlosy do polowy ucha obcinane mialam... i etaz z przyjaciolka stwierdzilam, ze to bylo traumatyczne przezycie i musimy do psychologa chodzic, bo wplynelo to na nasza psychike rofl emo

chyba karzdy przechodził przez tak zwnaego 'grzyba' ;D , ja jeszcze miałam taki malutki mysi ogoneczek ... przychlast maksymalny ...
i co z nas teraz wyroslo... z takim powaznym urazem psychicznym emo xd tragedia... ale siosta miala najgorzej. Na garnuszek ja obcinal i jak chlopczyk wygladala eek

przyżycia traumatyczne ,bolą przez całe życie ...

ja tez wyglądałam jak chłopczyk ,bo potem brutalnie ścięto mnie na krótko + moj ukochany mysi ogoneczek ;D ...

#GMS - Juice (Requiem for a dream) heart
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:30 pm

Rin_Youkai
Geralt_Bialy_Wilk

do pasa... supeeeer razz

a pokaż swoje włosy >p Ty moje widziałaś...
zazwyczaj sa jasniejsze, tylko to zdjecie bylo w jakims ciemnym zakamarku robione xd
wlosy >_>'

edit:// z.w

bardziej chodziło mi o fryz w całości, ale i tak dzięki razz

Geralt_Bialy_Wilk

Aidanna

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:31 pm

YumiTao
Aidanna
YumiTao
Aidanna
ja to do 3 klasy podtawowoki wlosy do polowy ucha obcinane mialam... i etaz z przyjaciolka stwierdzilam, ze to bylo traumatyczne przezycie i musimy do psychologa chodzic, bo wplynelo to na nasza psychike rofl emo

chyba karzdy przechodził przez tak zwnaego 'grzyba' ;D , ja jeszcze miałam taki malutki mysi ogoneczek ... przychlast maksymalny ...
i co z nas teraz wyroslo... z takim powaznym urazem psychicznym emo xd tragedia... ale siosta miala najgorzej. Na garnuszek ja obcinal i jak chlopczyk wygladala eek

ja tez wyglądałam jak chłopczyk ,bo potem brutalnie ścięto mnie na krótko + moj ukochany mysi ogoneczek ;D ...

takie czasy byly xp
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:33 pm

Aidanna
YumiTao
Aidanna
YumiTao
Aidanna

takie czasy byly xp

co do wyglądania na płeć przeciwną... w zeszłym roku na szkolnym konkursie kolęd, obok śpiewającego zespołu z naszej klasy była żywa dekoracja - dzieciątko, Maryja, Józef... wszystko byłoby normalne, ale dzieciątko to kumpel w blond prostych włoskach leżący na sianie pod kocem, Maryja to kumpel w długich mocno kręconych rudych włosach, a Józef to kumpela z brodą na sznurku razz

Geralt_Bialy_Wilk

opcy

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:36 pm

YumiTao
rofl

a ja ja w UT pare razy ninja i i CS'a ...

foch ?
w takim razie ....

*fuczy* ; p
oj.. tesknilem za tym zmyslowym fuczeniem..

biggrin

dobra ja znikam.. szpadam cos zjesc i w ogole..

narananrananrannanraa oi!
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:36 pm

Geralt_Bialy_Wilk
co do wyglądania na płeć przeciwną... w zeszłym roku na szkolnym konkursie kolęd, obok śpiewającego zespołu z naszej klasy była żywa dekoracja - dzieciątko, Maryja, Józef... wszystko byłoby normalne, ale dzieciątko to kumpel w blond prostych włoskach leżący na sianie pod kocem, Maryja to kumpel w długich mocno kręconych rudych włosach, a Józef to kumpela z brodą na sznurku razz
fajnie xd

ja pamietam jak nasza klasa przed swietami robila taka szopke wlasnie x3 i spiewalismy koledy na przerwie... i taka mila atmosfera w szkole byla 4laugh a teraz nawet sniegu nie ma stare

Aidanna

Geralt_Bialy_Wilk

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:37 pm

opcy
YumiTao
rofl

foch ?
w takim razie ....

*fuczy* ; p

biggrin

narazie i smacznego
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:38 pm

Geralt_Bialy_Wilk
opcy
Geralt_Bialy_Wilk
mimo wszystko, jakbym chciał skakać i strzelać do wszystkiego jednocześnie - zostałbym przy kłaku 3 razz
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

WTF is that? Mod?
z lewej zwykly GL z prawej fuh
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

http://en.wikipedia.org/wiki/FuhQuake

*znik*

opcy

YumiTao

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:38 pm

opcy
YumiTao
rofl

foch ?
w takim razie ....

*fuczy* ; p

biggrin

cya opcul :* XD

ja tez zabieram swoje stare kości do łóżka ,narazie ferajno domokun
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:39 pm

Aidanna
Geralt_Bialy_Wilk
fajnie xd

ja pamietam jak nasza klasa przed swietami robila taka szopke wlasnie x3 i spiewalismy koledy na przerwie... i taka mila atmosfera w szkole byla 4laugh a teraz nawet sniegu nie ma stare

cóż... w tym roku, jako druga klasa, to my zajmujemy się tym konkursem... jakieś tam jasełka itd...

a w zeszłym roku brakło nam 1 (słownie: JEDNEGO) punktu do wygranej, a punktów do przyznania bylo chyba maks 100... no i byliśmy drudzy... a ponoć nigdy, żadna pierwsza klasa nie była na podium, więc... >P

Geralt_Bialy_Wilk

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:44 pm

ninja heart
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 1:20 pm

*le wpelzl*

Lethiel

Tipsy Lunatic

Geralt_Bialy_Wilk

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 1:22 pm

Lethiel
*le wpelzl*

*stealth*

tap... tap...

ninja

tap... tap...

*rzuca się na nią*

haaa! >P
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 1:24 pm

Geralt_Bialy_Wilk
Lethiel
*le wpelzl*

*stealth*

tap... tap...

ninja

tap... tap...

*rzuca się na nią*

haaa! >P

*piszczy jak opetana*
xD heart
helou Geraldziku mrgreen
*tuuuli mocno i upada na ziemie*
>.<

Lethiel

Tipsy Lunatic

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 1:26 pm

ninja
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26860 26861 26862 26863 26864 26865 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games