|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 12:28 pm
Aidanna YumiTao Aidanna ja to do 3 klasy podtawowoki wlosy do polowy ucha obcinane mialam... i etaz z przyjaciolka stwierdzilam, ze to bylo traumatyczne przezycie i musimy do psychologa chodzic, bo wplynelo to na nasza psychike rofl emo chyba karzdy przechodził przez tak zwnaego 'grzyba' ;D , ja jeszcze miałam taki malutki mysi ogoneczek ... przychlast maksymalny ...i co z nas teraz wyroslo... z takim powaznym urazem psychicznym emo xd tragedia... ale siosta miala najgorzej. Na garnuszek ja obcinal i jak chlopczyk wygladala eek przyżycia traumatyczne ,bolą przez całe życie ...
ja tez wyglądałam jak chłopczyk ,bo potem brutalnie ścięto mnie na krótko + moj ukochany mysi ogoneczek ;D ...
#GMS - Juice (Requiem for a dream) heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 12:30 pm
Rin_Youkai Geralt_Bialy_Wilk do pasa... supeeeer razz a pokaż swoje włosy >p Ty moje widziałaś... zazwyczaj sa jasniejsze, tylko to zdjecie bylo w jakims ciemnym zakamarku robione xd wlosy >_>'edit:// z.w bardziej chodziło mi o fryz w całości, ale i tak dzięki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 12:31 pm
YumiTao Aidanna YumiTao Aidanna ja to do 3 klasy podtawowoki wlosy do polowy ucha obcinane mialam... i etaz z przyjaciolka stwierdzilam, ze to bylo traumatyczne przezycie i musimy do psychologa chodzic, bo wplynelo to na nasza psychike rofl emo chyba karzdy przechodził przez tak zwnaego 'grzyba' ;D , ja jeszcze miałam taki malutki mysi ogoneczek ... przychlast maksymalny ...i co z nas teraz wyroslo... z takim powaznym urazem psychicznym emo xd tragedia... ale siosta miala najgorzej. Na garnuszek ja obcinal i jak chlopczyk wygladala eek przyżycia traumatyczne ,bolą przez całe życie ...
ja tez wyglądałam jak chłopczyk ,bo potem brutalnie ścięto mnie na krótko + moj ukochany mysi ogoneczek ;D ...
#GMS - Juice (Requiem for a dream) heart takie czasy byly xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 12:33 pm
Aidanna YumiTao Aidanna YumiTao Aidanna ja to do 3 klasy podtawowoki wlosy do polowy ucha obcinane mialam... i etaz z przyjaciolka stwierdzilam, ze to bylo traumatyczne przezycie i musimy do psychologa chodzic, bo wplynelo to na nasza psychike rofl emo chyba karzdy przechodził przez tak zwnaego 'grzyba' ;D , ja jeszcze miałam taki malutki mysi ogoneczek ... przychlast maksymalny ...i co z nas teraz wyroslo... z takim powaznym urazem psychicznym emo xd tragedia... ale siosta miala najgorzej. Na garnuszek ja obcinal i jak chlopczyk wygladala eek przyżycia traumatyczne ,bolą przez całe życie ...
#GMS - Juice (Requiem for a dream) heart takie czasy byly xp co do wyglądania na płeć przeciwną... w zeszłym roku na szkolnym konkursie kolęd, obok śpiewającego zespołu z naszej klasy była żywa dekoracja - dzieciątko, Maryja, Józef... wszystko byłoby normalne, ale dzieciątko to kumpel w blond prostych włoskach leżący na sianie pod kocem, Maryja to kumpel w długich mocno kręconych rudych włosach, a Józef to kumpela z brodą na sznurku razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 12:36 pm
YumiTao rofl
a ja ja w UT pare razy ninja i i CS'a ...
foch ? w takim razie ....
*fuczy* ; p oj.. tesknilem za tym zmyslowym fuczeniem.. biggrin dobra ja znikam.. szpadam cos zjesc i w ogole.. narananrananrannanraa oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 12:36 pm
Geralt_Bialy_Wilk co do wyglądania na płeć przeciwną... w zeszłym roku na szkolnym konkursie kolęd, obok śpiewającego zespołu z naszej klasy była żywa dekoracja - dzieciątko, Maryja, Józef... wszystko byłoby normalne, ale dzieciątko to kumpel w blond prostych włoskach leżący na sianie pod kocem, Maryja to kumpel w długich mocno kręconych rudych włosach, a Józef to kumpela z brodą na sznurku razz fajnie xd ja pamietam jak nasza klasa przed swietami robila taka szopke wlasnie x3 i spiewalismy koledy na przerwie... i taka mila atmosfera w szkole byla 4laugh a teraz nawet sniegu nie ma stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 12:37 pm
opcy YumiTao rofl
*fuczy* ; p oj.. tesknilem za tym zmyslowym fuczeniem.. biggrin dobra ja znikam.. szpadam cos zjesc i w ogole.. narananrananrannanraa oi! narazie i smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 12:38 pm
Geralt_Bialy_Wilk opcy Geralt_Bialy_Wilk mimo wszystko, jakbym chciał skakać i strzelać do wszystkiego jednocześnie - zostałbym przy kłaku 3 razz  WTF is that? Mod? z lewej zwykly GL z prawej fuh http://en.wikipedia.org/wiki/FuhQuake*znik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 12:38 pm
opcy YumiTao rofl
*fuczy* ; p oj.. tesknilem za tym zmyslowym fuczeniem.. biggrin dobra ja znikam.. szpadam cos zjesc i w ogole.. narananrananrannanraa oi! cya opcul :* XD
ja tez zabieram swoje stare kości do łóżka ,narazie ferajno domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 12:39 pm
Aidanna Geralt_Bialy_Wilk co do wyglądania na płeć przeciwną... w zeszłym roku na szkolnym konkursie kolęd, obok śpiewającego zespołu z naszej klasy była żywa dekoracja - dzieciątko, Maryja, Józef... wszystko byłoby normalne, ale dzieciątko to kumpel w blond prostych włoskach leżący na sianie pod kocem, Maryja to kumpel w długich mocno kręconych rudych włosach, a Józef to kumpela z brodą na sznurku razz fajnie xd ja pamietam jak nasza klasa przed swietami robila taka szopke wlasnie x3 i spiewalismy koledy na przerwie... i taka mila atmosfera w szkole byla 4laugh a teraz nawet sniegu nie ma stare cóż... w tym roku, jako druga klasa, to my zajmujemy się tym konkursem... jakieś tam jasełka itd... a w zeszłym roku brakło nam 1 (słownie: JEDNEGO) punktu do wygranej, a punktów do przyznania bylo chyba maks 100... no i byliśmy drudzy... a ponoć nigdy, żadna pierwsza klasa nie była na podium, więc... >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 12:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 1:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 1:22 pm
*stealth* tap... tap... ninja tap... tap... *rzuca się na nią* haaa! >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 1:24 pm
Geralt_Bialy_Wilk *stealth* tap... tap... ninja tap... tap... *rzuca się na nią* haaa! >P *piszczy jak opetana* xD heart helou Geraldziku mrgreen *tuuuli mocno i upada na ziemie* >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|