Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26858 26859 26860 26861 26862 26863 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:04 pm

Geralt_Bialy_Wilk

um... dziękuję...

jestem klimatycznym siedemnastolatkiem z włosami o najpospolitszym z możliwych kolorów _^_"
Nadrabiaja kreceniem >3

i przy okazji moim rowiesniekiem XD
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:05 pm

opcy
YumiTao
napewno nie zapomniane wrazenia ; p

bilet do Bielska: 8 złoty
bilet autobusowy: 1,20
zobaczenie opcego wykonywującego 'gest dzikiej bestii': bezcenny ; D
za reszte zapłacisz kartą MasterCard ...

pirate
Drabas do J-bia (ulgowy) kosztuje 6PLN

bo wiesz.. ja juz w Bielsku nie mieszkam.. wink

kurcze nastepna wpadka ... rolleyes

wiem ze w Jastrzebiu ,ale moj móżdzek zakodował sobie ze z Bielsku : p ,zreszta czepiasz sie jak zwykle ; P...

YumiTao

Geralt_Bialy_Wilk

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:06 pm

Rin_Youkai
Geralt_Bialy_Wilk

um... dziękuję...

jestem klimatycznym siedemnastolatkiem z włosami o najpospolitszym z możliwych kolorów _^_"
Nadrabiaja kreceniem >3

sie nie kręcą, tylko falują... ale niech Ci będzie >P

w zasadzie to je lubie razz mimo, że dużo osób twierdzi, że lepiej wyglądałem w 3mm to nie zetnę moich kudeł tylko po to, żeby lepiej się prezentować -_-

Geralt_Bialy_Wilk

ciemny bląd :>?

YumiTao

Ozzwald

Geralt_Bialy_Wilk

cóż... na dalekich dystansach ssie... ale na krótkich w terenie zurbanizowanym kicks a** ;p

aczkolwiek ja na myśli miałem bardziej replikę AtoZ'a do ASG niż wersję ostrą razz
ja to zawsze mazylem o broni do walki na zamknietych przestrzeniach taka jak h&k mp5
to dzielo sztuki
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:07 pm

YumiTao

wiem ze w Jastrzebiu ,ale moj móżdzek zakodował sobie ze z Bielsku : p ,zreszta czepiasz sie jak zwykle ; P...
od tego tu jestem..

czepiam sie wiec jestem

'bucum ergo sum'

opcy

YumiTao

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:08 pm

Geralt_Bialy_Wilk
Rin_Youkai
Geralt_Bialy_Wilk

um... dziękuję...

Nadrabiaja kreceniem >3

w zasadzie to je lubie razz mimo, że dużo osób twierdzi, że lepiej wyglądałem w 3mm to nie zetnę moich kudeł tylko po to, żeby lepiej się prezentować -_-
i tak trzymać !

tez pieprze wygląd ,moge nawet w worku po kartoflach chodzic ! XD ...
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:08 pm

YumiTao
Geralt_Bialy_Wilk

ciemny bląd :>?

wolę nazywać to jasnym brązem wpadającym w ciemny blond...

Geralt_Bialy_Wilk

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:09 pm

Geralt_Bialy_Wilk

Ja mialam zawsze do pasa i gdy pierwszy raz poszlam do fryzjerki, a ona mi przyciela je, az do wysokosci biustu to sie poryczalam _ _'

wlosy- swieta rzecz >_>''''
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:10 pm

opcy
YumiTao

od tego tu jestem..

czepiam sie wiec jestem

'bucum ergo sum'

jesteś ,jesteś mała czepialska !

*pokazuje jęzor* blaugh

YumiTao

Geralt_Bialy_Wilk

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:11 pm

Ozzwald
Geralt_Bialy_Wilk

cóż... na dalekich dystansach ssie... ale na krótkich w terenie zurbanizowanym kicks a** ;p

aczkolwiek ja na myśli miałem bardziej replikę AtoZ'a do ASG niż wersję ostrą razz
ja to zawsze mazylem o broni do walki na zamknietych przestrzeniach taka jak h&k mp5
to dzielo sztuki

cóż... nie lubię mp5... po prostu nie lubię... nie lubiłem kiedyś też AK, ale wziąłem replikę (elektryka) do rąk i zakochałem się... leży w rękach lepiej niż jakieś hamerykańskie m16... co do PDW/pistoletów maszynowych - ubóstwiam FN Project-90 (P90)... genialna zabawka... a jeśli mowa o dziełach sztuki, to tylko Beretta 92f - to prawdziwe dzieło sztuki... (tak, jeśli się nie pomyliłem, to f to ta wersja o którą mi chodzi - militarna, nie policyjna)
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:12 pm

Rin_Youkai
Geralt_Bialy_Wilk

Ja mialam zawsze do pasa i gdy pierwszy raz poszlam do fryzjerki, a ona mi przyciela je, az do wysokosci biustu to sie poryczalam _ _'

wlosy- swieta rzecz >_>''''
ja to do 3 klasy podtawowoki wlosy do polowy ucha obcinane mialam... i etaz z przyjaciolka stwierdzilam, ze to bylo traumatyczne przezycie i musimy do psychologa chodzic, bo wplynelo to na nasza psychike rofl emo

Aidanna

Ozzwald

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:13 pm

Geralt_Bialy_Wilk
Ozzwald
Geralt_Bialy_Wilk

to dzielo sztuki

cóż... nie lubię mp5... po prostu nie lubię... nie lubiłem kiedyś też AK, ale wziąłem replikę (elektryka) do rąk i zakochałem się... leży w rękach lepiej niż jakieś hamerykańskie m16... co do PDW/pistoletów maszynowych - ubóstwiam FN Project-90 (P90)... genialna zabawka... a jeśli mowa o dziełach sztuki, to tylko Beretta 92f - to prawdziwe dzieło sztuki... (tak, jeśli się nie pomyliłem, to f to ta wersja o którą mi chodzi - militarna, nie policyjna)
o tak beretta 92f to dzielo sztuki prosto z wloch
PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:16 pm

co do beretty 92f powiem jeszcze tyle ze wiele osob zachwyca sie glockiem 17, ale beretta ma w sobie dusze.... ma to cos

Ozzwald

Geralt_Bialy_Wilk

PostPosted: Thu Dec 07, 2006 12:19 pm

Ozzwald
co do beretty 92f powiem jeszcze tyle ze wiele osob zachwyca sie glockiem 17, ale beretta ma w sobie dusze.... ma to cos

taaak... czuć chłodną stal... nie jakieś tam plasticzane klocki razz

a i beretta 93r rozwala glocka 18c na łopatki... glockiem nie da się strzelać serią efektownie, a taka betka ma rozkładaną rączkę razz

znajdź maniaków ASG i zapytaj o gazową betkę 93r... ten pistolet naprawdę kopie przy strzelaniu razz
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26858 26859 26860 26861 26862 26863 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games