|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:27 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie ma kogoś, kto by mi bonusowo, gratisowo, tj. za darmo narysował siga? ...Bo ja nie ściąłem tylko włosów na Gai i by mi się bardziej zgadzało. 3nodding narysowalabym, ale jakos facetow nie umiem emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:28 am
opcy YumiTao uroczy efekt cieplarniany ..
święta bez sniegu to nie swięta ...
a tak w ogóle to ahoj ! ; D czesc Zmijka.. a wiesz ze twoj ziomek z Katowic nas znowu odwiedza? opcul ! mrgreen
*rzut na szyje* ninja
i co w związku z tym ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:30 am
RUFUS.ABBYSINIAN YumiTao RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie ma kogoś, kto by mi bonusowo, gratisowo, tj. za darmo narysował siga? ...Bo ja nie ściąłem tylko włosów na Gai i by mi się bardziej zgadzało. 3nodding ze ze co ? Oo sciołes włosy ,no wiesz ! faceci w długich włosach sa sexi ! mrgreen ...Ale mi się znudziło po 6 latach. ...Poza tym, nie mam aż tak całkiem krótkich. yhm ... rolleyes do wakacji maja odrosnąc ! : p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:30 am
Aidanna RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie ma kogoś, kto by mi bonusowo, gratisowo, tj. za darmo narysował siga? ...Bo ja nie ściąłem tylko włosów na Gai i by mi się bardziej zgadzało. 3nodding narysowalabym, ale jakos facetow nie umiem emo ...Ee, tam. Narysuj to Ci powiem, czy nie umiesz. mrgreen ...Albo nawet...mogę wyglądać kobieco! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:31 am
YumiTao opcul ! mrgreen
*rzut na szyje* ninja
i co w związku z tym ? Zmijul! *rzut na lydke* mrgreen co w zwiazku z tym? w zasadzie nic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:34 am
RUFUS.ABBYSINIAN Aidanna RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie ma kogoś, kto by mi bonusowo, gratisowo, tj. za darmo narysował siga? ...Bo ja nie ściąłem tylko włosów na Gai i by mi się bardziej zgadzało. 3nodding narysowalabym, ale jakos facetow nie umiem emo ...Ee, tam. Narysuj to Ci powiem, czy nie umiesz. mrgreen ...Albo nawet...mogę wyglądać kobieco! mrgreen to jak bede miala czas to narysuje... aktualnie nie mam sily olowka w reku utrzymac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:34 am
EvilYuki Mroczny Tato EvilYuki BeeWolf Wcale nie bo jest zabawnie. ale czasem zal dupe sciska... crying tobie ma co sciskac ;] a ma, mam sliczne, jedrne posladki ;D grubo za grube jak i nogi zreszta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:35 am
BeeWolf Mroczny Tato EvilYuki BeeWolf Wcale nie bo jest zabawnie. ale czasem zal dupe sciska... crying tobie ma co sciskac ;] O cos wyprawa do klajny wam nie ywsżła cos bo juz wrociłeś oi! bylem u kumpla po zakupie nektru ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:36 am
opcy YumiTao opcul ! mrgreen
*rzut na szyje* ninja
i co w związku z tym ? Zmijul! *rzut na lydke* mrgreen co w zwiazku z tym? w zasadzie nic... *czochru ,czochru*
jak tam w pracy ,w życiu bucka czas płynie ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:40 am
YumiTao *czochru ,czochru*
jak tam w pracy ,w życiu bucka czas płynie ? :> w pracy.. tja.. w pracy jak to pracy.. taki ot kombinat.. ale kaska niezla wiec nie nazekam.. smile a w zyciu.. teskizmuje sobie.. ale za tydzien jade po Owczastą do wroclawia.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:45 am
opcy YumiTao *czochru ,czochru*
jak tam w pracy ,w życiu bucka czas płynie ? :> w pracy.. tja.. w pracy jak to pracy.. taki ot kombinat.. ale kaska niezla wiec nie nazekam.. smile a w zyciu.. teskizmuje sobie.. ale za tydzien jade po Owczastą do wroclawia.. mrgreen no to oby tak dalej ; )
kusza to gdzie ona wkońcu studiuje w Łodzi czy we Wrocławiu ? ; D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:46 am
YumiTao no to oby tak dalej ; )
kusza to gdzie ona wkońcu studiuje w Łodzi czy we Wrocławiu ? ; D Studiowala w Lublinie.. wink tam gdie teraz Deleinówna siedzi (tylko ze Del na KULu a Aniu na UMCSie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:48 am
opcy YumiTao no to oby tak dalej ; )
kusza to gdzie ona wkońcu studiuje w Łodzi czy we Wrocławiu ? ; D Studiowala w Lublinie.. a teraz.. troszke dalej.. a fakt w Lublinie ... Łódz i Lublin ,to takie podobne nazwy przecie rolleyes ...
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:51 am
YumiTao a fakt w Lublinie ... Łódz i Lublin ,to takie podobne nazwy przecie rolleyes ...
a toż to dlaczego wać panie ? no.. moze.. ale za to w Lublinie nie podawali nikomu pavulonu a na 'krakowskich przedmiesciach' maja metalowego kozla.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|