|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 7:50 am
BeeWolf nie ty jestes poprostu głupi. zdziwilbys sie chlopczyku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 7:53 am
ide sie poszlajac po knajpach ze znajomymi... nie ma was
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 8:02 am
Omega Sun BeeWolf Omega Sun BeeWolf Nie nie mam jestem u Ozzwgo w domu. A bbo zasnołem i nie ogarniałem sytuacji jaka sie zrobiła. rozumiem, a jak sie spalo w nowym domku? chujowo jak narazie bo bez neta. Omi czemu Mroczny "ptaszek" mnie przezywa ? nie wiem, zapytaj go smile moze on tak okazuje sympatie confused Być może.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 8:04 am
Mroczny Tato BeeWolf nie ty jestes poprostu głupi. zdziwilbys sie chlopczyku. Zdiwił bym sie jak głupi jesteś no to cos nowego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 8:31 am
osz.. widze ze nasz przezywajacy meki dorastania trollik powrocil na nasze skromne forum..
a jak on dokazuje..
oh ah! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 8:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 8:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 8:57 am
Mroczny Tato BeeWolf nie ty jestes poprostu głupi. zdziwilbys sie chlopczyku. Bee jest starszy, więc nie powinieneś sietak do niego zwracać... xp witajcie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 8:59 am
ale żeś mnie przywitał... xD 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 9:02 am
EvilYuki Mroczny Tato BeeWolf nie ty jestes poprostu głupi. zdziwilbys sie chlopczyku. Bee jest starszy, więc nie powinieneś sietak do niego zwracać... xp witajcie ^^ Juka w tym przypadku racjonalne argumenty nie dzialaja.. @Zuzu: ano przywitalem.. tak jakos tak o..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 9:04 am
opcy EvilYuki Mroczny Tato BeeWolf nie ty jestes poprostu głupi. zdziwilbys sie chlopczyku. Bee jest starszy, więc nie powinieneś sietak do niego zwracać... xp witajcie ^^ Juka w tym przypadku racjonalne argumenty nie dzialaja.. szkoda... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 9:07 am
opcy EvilYuki Mroczny Tato BeeWolf nie ty jestes poprostu głupi. zdziwilbys sie chlopczyku. Bee jest starszy, więc nie powinieneś sietak do niego zwracać... xp witajcie ^^ Juka w tym przypadku racjonalne argumenty nie dzialaja.. @Zuzu: ano przywitalem.. tak jakos tak o.. a. cool czuję się wyróżniona xD blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 9:08 am
EvilYuki opcy EvilYuki Mroczny Tato BeeWolf nie ty jestes poprostu głupi. zdziwilbys sie chlopczyku. Bee jest starszy, więc nie powinieneś sietak do niego zwracać... xp witajcie ^^ Juka w tym przypadku racjonalne argumenty nie dzialaja.. szkoda... crying Wcale nie bo jest zabawnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 9:09 am
...Parampam... ...Przez to cholerne choróbsko od wczoraj muszę siedzieć w domu... ...Ave wszystkim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|