|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 5:52 am
Omi Ty to masz pewnie duzzzooo rzeczy i goldów, bo co wchodze jestes inaczej ubrana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 5:54 am
Night_Lady Omi Ty to masz pewnie duzzzooo rzeczy i goldów, bo co wchodze jestes inaczej ubrana xd o tak sweatdrop Ile razy wrzuca nowosci to kupuje prawie wszystko a potem 70% nie nosze... Mam zdecydowanie za duzo wszystkiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 5:57 am
Omega Sun Night_Lady Omi Ty to masz pewnie duzzzooo rzeczy i goldów, bo co wchodze jestes inaczej ubrana xd o tak sweatdrop Ile razy wrzuca nowosci to kupuje prawie wszystko a potem 70% nie nosze... Mam zdecydowanie za duzo wszystkiego. mozesz przesłac chetnie troche odkupie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 6:00 am
Night_Lady Omega Sun Night_Lady Omi Ty to masz pewnie duzzzooo rzeczy i goldów, bo co wchodze jestes inaczej ubrana xd o tak sweatdrop Ile razy wrzuca nowosci to kupuje prawie wszystko a potem 70% nie nosze... Mam zdecydowanie za duzo wszystkiego. mozesz przesłac chetnie troche odkupie smile czekaj, wrzuce screena (tak bedzie szybciej niz wszystko wstawiac) to moze cos sobie wybierzesz, czesc moge oddac za darmo, czesc sprzedac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 6:02 am
Omega Sun EvilYuki Omega Sun hmm nie dosc, ze nie widac nowego ubranka to jeszcze zrobil mi sie brzydki eye-glitch stare hmmm... ja widze nowe ubranko... zieluną sukienkę heart juz chyba naprawili bo i glitch zniknal whee Podobaja mi sie nowe ubranka te sukienki są prześliczne biggrin płaszczyki również biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 6:02 am
Omega Sun Night_Lady Omega Sun Night_Lady Omi Ty to masz pewnie duzzzooo rzeczy i goldów, bo co wchodze jestes inaczej ubrana xd o tak sweatdrop Ile razy wrzuca nowosci to kupuje prawie wszystko a potem 70% nie nosze... Mam zdecydowanie za duzo wszystkiego. mozesz przesłac chetnie troche odkupie smile czekaj, wrzuce screena (tak bedzie szybciej niz wszystko wstawiac) to moze cos sobie wybierzesz, czesc moge oddac za darmo, czesc sprzedac 3nodding ok to zaznacz ktore na sprzedac te za darmo mozesz przesłac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 6:07 am
uwielbiam jak jest coś nowegow sklepie, uwielbiam x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 6:09 am
oliviana uwielbiam jak jest coś nowegow sklepie, uwielbiam x3 musze posprzedawac starocie, bo na Sealed wszystko wydalam... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 6:11 am
EvilYuki oliviana uwielbiam jak jest coś nowegow sklepie, uwielbiam x3 musze posprzedawac starocie, bo na Sealed wszystko wydalam... xp masz cos ciekawego moze kupie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 6:12 am
Night_Lady EvilYuki oliviana uwielbiam jak jest coś nowegow sklepie, uwielbiam x3 musze posprzedawac starocie, bo na Sealed wszystko wydalam... xp masz cos ciekawego moze kupie? wrzuce na marketplace wszystko ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 6:14 am
EvilYuki Night_Lady EvilYuki oliviana uwielbiam jak jest coś nowegow sklepie, uwielbiam x3 musze posprzedawac starocie, bo na Sealed wszystko wydalam... xp masz cos ciekawego moze kupie? wrzuce na marketplace wszystko ;D ale on nie działa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 6:15 am
dziala, przed chwila sprzedawalam rzeczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 6:16 am
Night_Lady EvilYuki Night_Lady EvilYuki oliviana uwielbiam jak jest coś nowegow sklepie, uwielbiam x3 musze posprzedawac starocie, bo na Sealed wszystko wydalam... xp masz cos ciekawego moze kupie? wrzuce na marketplace wszystko ;D ale on nie działa... to juz patologia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 6:16 am
Omega Sun dziala, przed chwila sprzedawalam rzeczy masz cos do oddania i sprzedania?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 6:20 am
Dobra, a wiec wszystkie niewykreslone sa na sprzedaz. Rzeczy do domku i wszystkie itemki warte mniej niz 500g moge oddac za darmo 3nodding czesc 1czesc 2czesc 3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|