|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:37 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Rin_Youkai ale mnie korci i ciagnie do jakiejs duzej zmiany w wygladzie emo coz.. poczekam, moze sie na cos zdecyduje 3nodding na lyso obetne sie raz na chloapaka i zobaczyy co powiesz xD bede milczec blaugh kochany jestes xp raczej bys ladnie nie wygladala.. wiece lepiej milczec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ReggaeVibration Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna twraz masz podobna do mnie xD i grzywke tez testowalam w zerowce xD sprobowac nie zaszkodzi... mi pasowala jak mialam grzywke xD nieee >_> ty masz inna... chuuudsza , taka typowo chuda twarz >_> ja mam pyzata . ale grzywki sa takie fajne mrrr... no i te wlosy... -_-' ni to braz, ni to blond ja mam miedziane xD farbowane ;p to zrob sobie grzwke taka po skosie :3 Ja bym chciala miec czarne, ale naturalne .__. Nu, chyba taka po skosie bedzie najlepsza 3nodding nio :3 ja bym chciala miec rude emo i falowane, albo loczki takie jak mala bylam blaugh Czarnulki z prostymi wlosami sa najfajniejsze biggrin heart a ja mam nijakie wlosy teraz... niby proste... ale troche wilgoci i loczki xp Ozzus... a tobie jakie sie podobaja? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:38 am
Ozzwald raczej bys ladnie nie wygladala.. wiece lepiej milczec teraz mam do polowy szyi... moze troche dluzsze;p musze Ci to zdjecie zrobic whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:38 am
stąd to ' >P ' razz to co? AVE? >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:39 am
Aidanna Ozzus... a tobie jakie sie podobaja? xd a powiem Ci ze mi sie kiedys podobala bladynka z dlugimi wlosami... inna miala czarna z krotkimi, to zalezy od osoby... tobie pasuja rude, choc nie wiem jak teraz bys wygladala w naturalnym kolorze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:41 am
Geralt_Bialy_Wilk stąd to ' >P ' razz to co? AVE? >P wystaczy, dobry wieczor, lub mniej formalnie czesc, hello, hi, witajcie, oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:43 am
Ozzwald Aidanna Ozzus... a tobie jakie sie podobaja? xd a powiem Ci ze mi sie kiedys podobala bladynka z dlugimi wlosami... inna miala czarna z krotkimi, to zalezy od osoby... tobie pasuja rude, choc nie wiem jak teraz bys wygladala w naturalnym kolorze mniejwiecej tak samo jak teraz x3 tylko wyplowialej xD naturalnego koloru nigdy juz nie ujzysz x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:45 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzus... a tobie jakie sie podobaja? xd a powiem Ci ze mi sie kiedys podobala bladynka z dlugimi wlosami... inna miala czarna z krotkimi, to zalezy od osoby... tobie pasuja rude, choc nie wiem jak teraz bys wygladala w naturalnym kolorze mniejwiecej tak samo jak teraz x3 tylko wyplowialej xD naturalnego koloru nigdy juz nie ujzysz x3 trudno :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:48 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzus... a tobie jakie sie podobaja? xd a powiem Ci ze mi sie kiedys podobala bladynka z dlugimi wlosami... inna miala czarna z krotkimi, to zalezy od osoby... tobie pasuja rude, choc nie wiem jak teraz bys wygladala w naturalnym kolorze mniejwiecej tak samo jak teraz x3 tylko wyplowialej xD naturalnego koloru nigdy juz nie ujzysz x3 trudno :* chyba, ze na odrostach x3 *miziu miziu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:49 am
Ozzwald Geralt_Bialy_Wilk stąd to ' >P ' razz to co? AVE? >P wystaczy, dobry wieczor, lub mniej formalnie czesc, hello, hi, witajcie, oi wiem, wiem... tak w razie jakbyś nie zauważył - jaja sobie robię, więc się nie martw... więc może tak inaczej, ale normalnie; how is it hangin', everybody?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:50 am
Aidanna ReggaeVibration Aidanna Rin_Youkai Aidanna ja mam miedziane xD farbowane ;p to zrob sobie grzwke taka po skosie :3 Ja bym chciala miec czarne, ale naturalne .__. Nu, chyba taka po skosie bedzie najlepsza 3nodding nio :3 ja bym chciala miec rude emo i falowane, albo loczki takie jak mala bylam blaugh Czarnulki z prostymi wlosami sa najfajniejsze biggrin heart a ja mam nijakie wlosy teraz... niby proste... ale troche wilgoci i loczki xp Ozzus... a tobie jakie sie podobaja? xd Takie troche loczki tez sa fajne ! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:52 am
ReggaeVibration Aidanna ReggaeVibration Aidanna Rin_Youkai Aidanna ja mam miedziane xD farbowane ;p to zrob sobie grzwke taka po skosie :3 Ja bym chciala miec czarne, ale naturalne .__. Nu, chyba taka po skosie bedzie najlepsza 3nodding nio :3 ja bym chciala miec rude emo i falowane, albo loczki takie jak mala bylam blaugh Czarnulki z prostymi wlosami sa najfajniejsze biggrin heart a ja mam nijakie wlosy teraz... niby proste... ale troche wilgoci i loczki xp Ozzus... a tobie jakie sie podobaja? xd Takie troche loczki tez sa fajne ! heart jak sobie uloze to mam artystyczny nie lad na glowie xD trochy loczki, trochu natapirowane, troche powalowane xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:53 am
ReggaeVibration Aidanna ReggaeVibration Aidanna Rin_Youkai Aidanna ja mam miedziane xD farbowane ;p to zrob sobie grzwke taka po skosie :3 Ja bym chciala miec czarne, ale naturalne .__. Nu, chyba taka po skosie bedzie najlepsza 3nodding nio :3 ja bym chciala miec rude emo i falowane, albo loczki takie jak mala bylam blaugh Czarnulki z prostymi wlosami sa najfajniejsze biggrin heart a ja mam nijakie wlosy teraz... niby proste... ale troche wilgoci i loczki xp Ozzus... a tobie jakie sie podobaja? xd Takie troche loczki tez sa fajne ! heart Vib, ja mam pofalowane, długie brązowe (jasne, zachaczają o blond według niektórych) włosy... co Ty na to? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|