|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:19 am
ale mnie korci i ciagnie do jakiejs duzej zmiany w wygladzie emo coz.. poczekam, moze sie na cos zdecyduje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:21 am
Rin_Youkai Aidanna twraz masz podobna do mnie xD i grzywke tez testowalam w zerowce xD sprobowac nie zaszkodzi... mi pasowala jak mialam grzywke xD nieee >_> ty masz inna... chuuudsza , taka typowo chuda twarz >_> ja mam pyzata . ale grzywki sa takie fajne mrrr... no i te wlosy... -_-' ni to braz, ni to blond ja mam miedziane xD farbowane ;p to zrob sobie grzwke taka po skosie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:23 am
Rin_Youkai ale mnie korci i ciagnie do jakiejs duzej zmiany w wygladzie emo coz.. poczekam, moze sie na cos zdecyduje 3nodding tez sie balam xD IDZ IDZ xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:23 am
Rin_Youkai ale mnie korci i ciagnie do jakiejs duzej zmiany w wygladzie emo coz.. poczekam, moze sie na cos zdecyduje 3nodding na lyso
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:24 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna twraz masz podobna do mnie xD i grzywke tez testowalam w zerowce xD sprobowac nie zaszkodzi... mi pasowala jak mialam grzywke xD nieee >_> ty masz inna... chuuudsza , taka typowo chuda twarz >_> ja mam pyzata . ale grzywki sa takie fajne mrrr... no i te wlosy... -_-' ni to braz, ni to blond ja mam miedziane xD farbowane ;p to zrob sobie grzwke taka po skosie :3 Ja bym chciala miec czarne, ale naturalne .__. Nu, chyba taka po skosie bedzie najlepsza 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:25 am
Ozzwald Rin_Youkai ale mnie korci i ciagnie do jakiejs duzej zmiany w wygladzie emo coz.. poczekam, moze sie na cos zdecyduje 3nodding na lyso >_> <_< niezle..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:25 am
Ozzwald Rin_Youkai ale mnie korci i ciagnie do jakiejs duzej zmiany w wygladzie emo coz.. poczekam, moze sie na cos zdecyduje 3nodding na lyso obetne sie raz na chloapaka i zobaczyy co powiesz xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:28 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna twraz masz podobna do mnie xD i grzywke tez testowalam w zerowce xD sprobowac nie zaszkodzi... mi pasowala jak mialam grzywke xD nieee >_> ty masz inna... chuuudsza , taka typowo chuda twarz >_> ja mam pyzata . ale grzywki sa takie fajne mrrr... no i te wlosy... -_-' ni to braz, ni to blond ja mam miedziane xD farbowane ;p to zrob sobie grzwke taka po skosie :3 Ja bym chciala miec czarne, ale naturalne .__. Nu, chyba taka po skosie bedzie najlepsza 3nodding nio :3 ja bym chciala miec rude emo i falowane, albo loczki takie jak mala bylam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:32 am
Aidanna Ozzwald Rin_Youkai ale mnie korci i ciagnie do jakiejs duzej zmiany w wygladzie emo coz.. poczekam, moze sie na cos zdecyduje 3nodding na lyso obetne sie raz na chloapaka i zobaczyy co powiesz xD bede milczec blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:32 am
Aidanna nio :3 ja bym chciala miec rude emo i falowane, albo loczki takie jak mala bylam blaugh mi sie latwo wlosy same kreca, ale i latwo nie same prostuja XD Jak bylam mala to mialam 4 biale wlosy na krzyz XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:34 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna twraz masz podobna do mnie xD i grzywke tez testowalam w zerowce xD sprobowac nie zaszkodzi... mi pasowala jak mialam grzywke xD nieee >_> ty masz inna... chuuudsza , taka typowo chuda twarz >_> ja mam pyzata . ale grzywki sa takie fajne mrrr... no i te wlosy... -_-' ni to braz, ni to blond ja mam miedziane xD farbowane ;p to zrob sobie grzwke taka po skosie :3 Ja bym chciala miec czarne, ale naturalne .__. Nu, chyba taka po skosie bedzie najlepsza 3nodding nio :3 ja bym chciala miec rude emo i falowane, albo loczki takie jak mala bylam blaugh Czarnulki z prostymi wlosami sa najfajniejsze biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:35 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Rin_Youkai ale mnie korci i ciagnie do jakiejs duzej zmiany w wygladzie emo coz.. poczekam, moze sie na cos zdecyduje 3nodding na lyso obetne sie raz na chloapaka i zobaczyy co powiesz xD bede milczec blaugh kochany jestes xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|