|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 10:20 am
Self - [Brunch #02] Crashing Parties [4:21]
cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 10:37 am
Shakira ft Wyclef Jean- Hips Don't Lie.mp3 *buju buju bioderkami* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 10:42 am
ariellechan Shakira ft Wyclef Jean- Hips Don't Lie.mp3 *buju buju bioderkami* xd Stanislaw Sojka - Kokaina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 10:48 am
Rin_Youkai ariellechan Shakira ft Wyclef Jean- Hips Don't Lie.mp3 *buju buju bioderkami* xd Stanislaw Sojka - Kokaina hm... xp jaki intrygujący tytuł xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 10:51 am
opcy Self - [Brunch #02] Crashing Parties [4:21] cool witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 10:51 am
Amon Amarth - [The Crusher #10] Eyes Of Horror (bonus track)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 10:53 am
*czochra wlosy* wkoncu jakos fajnie obcieli mi te wlosy xD taki czochras ze mnie jak uloze wlosy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:00 am
ariellechan Frou - Frou Frou - Frou Idę do fryzjerki, hehehehe. CU cool Mwahahahahaha! (żem wróciła whee ) i jak po odwiedzeniu fryzjera ?? Efekt fantastyczny. Można się teraz zakochać we mnie bez krępacji herherher cool *poszła się nauczać* crying Dobrej nocy ^___^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:02 am
Aidanna *czochra wlosy* wkoncu jakos fajnie obcieli mi te wlosy xD taki czochras ze mnie jak uloze wlosy xp kolejna co u fryza byla , ja tez chce T___T' ale boje sie zrobic to coc chce zrobic >_>'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:04 am
Frou - Frou ariellechan Frou - Frou Frou - Frou Idę do fryzjerki, hehehehe. CU cool Mwahahahahaha! (żem wróciła whee ) i jak po odwiedzeniu fryzjera ?? Efekt fantastyczny. Można się teraz zakochać we mnie bez krępacji herherher cool *poszła się nauczać* crying Dobrej nocy ^___^ zrob fote i sie pokaz, a nie mowisz xp rolleyes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:05 am
Rin_Youkai Aidanna *czochra wlosy* wkoncu jakos fajnie obcieli mi te wlosy xD taki czochras ze mnie jak uloze wlosy xp kolejna co u fryza byla , ja tez chce T___T' ale boje sie zrobic to coc chce zrobic >_>' w piatek bylam juz u fryzjera xDobetnij jak chcesz... wlosy odrosna 3nodding a co chcesz zrobic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:07 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna *czochra wlosy* wkoncu jakos fajnie obcieli mi te wlosy xD taki czochras ze mnie jak uloze wlosy xp kolejna co u fryza byla , ja tez chce T___T' ale boje sie zrobic to coc chce zrobic >_>' w piatek bylam juz u fryzjera xDobetnij jak chcesz... wlosy odrosna 3nodding a co chcesz zrobic? sporo przyciemnic i grzywke zrobic >_> boje sie odrostow no i mi w grzywce zle... tzn za pyzata buzie mam- testowalam to w zerowce XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:09 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna *czochra wlosy* wkoncu jakos fajnie obcieli mi te wlosy xD taki czochras ze mnie jak uloze wlosy xp kolejna co u fryza byla , ja tez chce T___T' ale boje sie zrobic to coc chce zrobic >_>' w piatek bylam juz u fryzjera xDobetnij jak chcesz... wlosy odrosna 3nodding a co chcesz zrobic? sporo przyciemnic i grzywke zrobic >_> boje sie odrostow no i mi w grzywce zle... tzn za pyzata buzie mam- testowalam to w zerowce XDDDDD twraz masz podobna do mnie xD i grzywke tez testowalam w zerowce xD sprobowac nie zaszkodzi... mi pasowala jak mialam grzywke xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:14 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna *czochra wlosy* wkoncu jakos fajnie obcieli mi te wlosy xD taki czochras ze mnie jak uloze wlosy xp kolejna co u fryza byla , ja tez chce T___T' ale boje sie zrobic to coc chce zrobic >_>' w piatek bylam juz u fryzjera xDobetnij jak chcesz... wlosy odrosna 3nodding a co chcesz zrobic? sporo przyciemnic i grzywke zrobic >_> boje sie odrostow no i mi w grzywce zle... tzn za pyzata buzie mam- testowalam to w zerowce XDDDDD to nic nie rob
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 11:14 am
Aidanna twraz masz podobna do mnie xD i grzywke tez testowalam w zerowce xD sprobowac nie zaszkodzi... mi pasowala jak mialam grzywke xD nieee >_> ty masz inna... chuuudsza , taka typowo chuda twarz >_> ja mam pyzata . ale grzywki sa takie fajne mrrr... no i te wlosy... -_-' ni to braz, ni to blond
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|