|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:16 am
Aaaloha smile Jest tu kto? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:39 am
Admini wpadli na "genialny" pomysl dolozenia do listow jeszcze jednego itema... Z tej okazji poglebila sie gaiowa inflacja i wystarczy spojrzec co sie dzieje w markecie blaugh Ceny zamknietych listow zaczynaja sie od 18k.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:40 am
Omega Sun Admini wpadli na "genialny" pomysl dolozenia do listow jeszcze jednego itema... Z tej okazji poglebila sie gaiowa inflacja i wystarczy spojrzec co sie dzieje w markecie blaugh Ceny zamknietych listow zaczynaja sie od 18k..... Uff mialem dziwne rpzeczucie zeby kupic wszystko co potrzebuje z marketow zanim zaczne zbierac na drozsze przedmioty smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:42 am
heart
uu... ludzie...
Tortoise - [Tortoise #03] Ry Cooder [7:06]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:44 am
yzesz o_o pol roku mnie tu nie bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:44 am
ReggaeVibration Omega Sun Admini wpadli na "genialny" pomysl dolozenia do listow jeszcze jednego itema... Z tej okazji poglebila sie gaiowa inflacja i wystarczy spojrzec co sie dzieje w markecie blaugh Ceny zamknietych listow zaczynaja sie od 18k..... Uff mialem dziwne rpzeczucie zeby kupic wszystko co potrzebuje z marketow zanim zaczne zbierac na drozsze przedmioty smile to wlasnie zle robisz blaugh Najpierw najlepiej zbierac na najdrozsza rzecz sprzedajac sklepowe itemy na jakis czas i inwestujac goldy w oplacalne listy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:46 am
karrp yzesz o_o pol roku mnie tu nie bylo... chcesz o tym porozmawiac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:47 am
opcy karrp yzesz o_o pol roku mnie tu nie bylo... chcesz o tym porozmawiac? nie wiem czy dam rade, wiesz - emocje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:51 am
karrp opcy karrp yzesz o_o pol roku mnie tu nie bylo... chcesz o tym porozmawiac? nie wiem czy dam rade, wiesz - emocje. smialo.. otworz sie.. od teg tu jestesmy.. na poczatek porozmawiajmy o twojej bieliznie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:53 am
opcy karrp opcy karrp yzesz o_o pol roku mnie tu nie bylo... chcesz o tym porozmawiac? nie wiem czy dam rade, wiesz - emocje. smialo.. otworz sie.. od teg tu jestesmy.. na poczatek porozmawiajmy o twojej bieliznie... 3nodding ninja jednak pewne rzeczy sie nie zmieniaja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:55 am
karrp ninja jednak pewne rzeczy sie nie zmieniaja wink no ba... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:55 am
Omega Sun ReggaeVibration Omega Sun Admini wpadli na "genialny" pomysl dolozenia do listow jeszcze jednego itema... Z tej okazji poglebila sie gaiowa inflacja i wystarczy spojrzec co sie dzieje w markecie blaugh Ceny zamknietych listow zaczynaja sie od 18k..... Uff mialem dziwne rpzeczucie zeby kupic wszystko co potrzebuje z marketow zanim zaczne zbierac na drozsze przedmioty smile to wlasnie zle robisz blaugh Najpierw najlepiej zbierac na najdrozsza rzecz sprzedajac sklepowe itemy na jakis czas i inwestujac goldy w oplacalne listy blaugh No ja nie wiem, nie gram w to dlugo smile Nawet nie wiem co to sa te listy i o co w tym chodzi razz Nikt mi nie wytlumaczyl :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:57 am
ReggaeVibration No ja nie wiem, nie gram w to dlugo smile Nawet nie wiem co to sa te listy i o co w tym chodzi razz Nikt mi nie wytlumaczyl :/ smiesznie wygladasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 4:58 am
ReggaeVibration Omega Sun ReggaeVibration Omega Sun Admini wpadli na "genialny" pomysl dolozenia do listow jeszcze jednego itema... Z tej okazji poglebila sie gaiowa inflacja i wystarczy spojrzec co sie dzieje w markecie blaugh Ceny zamknietych listow zaczynaja sie od 18k..... Uff mialem dziwne rpzeczucie zeby kupic wszystko co potrzebuje z marketow zanim zaczne zbierac na drozsze przedmioty smile to wlasnie zle robisz blaugh Najpierw najlepiej zbierac na najdrozsza rzecz sprzedajac sklepowe itemy na jakis czas i inwestujac goldy w oplacalne listy blaugh No ja nie wiem, nie gram w to dlugo smile Nawet nie wiem co to sa te listy i o co w tym chodzi razz Nikt mi nie wytlumaczyl :/ racja bidulku.. nigdzie nie ma zadnych informacji.. http://www.gaiaonline.com/guilds/viewforum.php?f=14305
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|