|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:06 pm
opcy Aidanna EvilYuki cos masz zboczenie do szeroko rozstawionych piersi... xD jakos cos tak emo opczu... ty juz kiedys notowales to xd nowe dane.. uroslo Ci sie,... mailem zanotowane 70b ninja no, bo na niektorych stanikach mam napisane 80b a na niektorych 70b emo *pac yuki* ja Ci dam w klacie! xD troche urosly i juz xD no juz ide xd EDIT: macie zboczenie na temat mich piersi!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:08 pm
opcy EvilYuki opcy nowe dane.. uroslo Ci sie,... mailem zanotowane 70b ninja urosla w klacie, piersi bez zmian oho.. no to dobrz... takie maja nalepszy wspolczynnik macalnosci.. ..uuuu a pani w moim notesiku nie widze... ninja ninja ninja pan mnie nie chce miec w notesiku bo zepsuje statystyki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:10 pm
EvilYuki pan mnie nie chce miec w notesiku bo zepsuje statystyki... ale z chce chce.. ja dla nauki jestem gotow sie poswiecic.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:12 pm
EvilYuki opcy Aidanna EvilYuki cos masz zboczenie do szeroko rozstawionych piersi... xD jakos cos tak emo opczu... ty juz kiedys notowales to xd nowe dane.. uroslo Ci sie,... mailem zanotowane 70b ninja urosla w klacie, piersi bez zmian patrzcie jaka zazdrosna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:12 pm
opcy EvilYuki pan mnie nie chce miec w notesiku bo zepsuje statystyki... ale z chce chce.. ja dla nauki jestem gotow sie poswiecic.. 3nodding to bardzo mile z pana strony, ale ja sie tak troszke wstydze... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:13 pm
BeeWolf EvilYuki urosla w klacie, piersi bez zmian patrzcie jaka zazdrosna. no, mi juz nie rosnie nic... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:14 pm
ninja puff... ciezki dzien... dlugi ten poniedzialek...
witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:15 pm
EvilYuki opcy EvilYuki pan mnie nie chce miec w notesiku bo zepsuje statystyki... ale z chce chce.. ja dla nauki jestem gotow sie poswiecic.. 3nodding to bardzo mile z pana strony, ale ja sie tak troszke wstydze... ninja to na PMa.. jako naukowiec gwarantuje poufnosc danych cool cześ Lava misiaczku..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:15 pm
Lavagetas_heqetai ninja puff... ciezki dzien... dlugi ten poniedzialek...
witam jak zawsze 24 h miał ... ide jesc. PS: Yuki nic nie rośnie juz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:18 pm
Hej Opcy :*
Bee- o jakies 20 h za dlugi... to nieludzkie wstawac o 6.45 ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:19 pm
opcy EvilYuki opcy EvilYuki pan mnie nie chce miec w notesiku bo zepsuje statystyki... ale z chce chce.. ja dla nauki jestem gotow sie poswiecic.. 3nodding to bardzo mile z pana strony, ale ja sie tak troszke wstydze... ninja to na PMa.. jako naukowiec gwarantuje poufnosc danych cool cześ Lava misiaczku.. ja tak na uszko szepne... 85 D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:21 pm
EvilYuki opcy EvilYuki opcy EvilYuki pan mnie nie chce miec w notesiku bo zepsuje statystyki... ale z chce chce.. ja dla nauki jestem gotow sie poswiecic.. 3nodding to bardzo mile z pana strony, ale ja sie tak troszke wstydze... ninja to na PMa.. jako naukowiec gwarantuje poufnosc danych cool cześ Lava misiaczku.. ja tak na uszko szepne... 85 Dduzy cyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:22 pm
mowilam, ze popsuje? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:24 pm
EvilYuki mowilam, ze popsuje? crying znam ten rozmiar... mrrr ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:26 pm
Lavagetas_heqetai EvilYuki mowilam, ze popsuje? crying znam ten rozmiar... mrrr ;] o, wyobraź sobie, że ja też ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|