|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:27 am
EvilYuki zuzika EvilYuki przyznać się, kto jest... ja... stare złyyyy... zły humor, ja widzę. aj.miałam dziś ten zje...rąbany konkurs z anglika... nie poszedł mi za fajnie a poza tym pół dnia mnie w domu nie było... bez sensu... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:28 am
ReggaeVibration Siema biggrin Ktos ze Stargardu robi jakas impreze ? Bo mam ochote sie wkrecic biggrin wbijaj do Warszawy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:28 am
ReggaeVibration Siema biggrin Ktos ze Stargardu robi jakas impreze ? Bo mam ochote sie wkrecic biggrin stare siema tak poza tym, od człowieka nie ze Stargardu... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:29 am
zuzika EvilYuki zuzika EvilYuki przyznać się, kto jest... ja... stare złyyyy... zły humor, ja widzę. aj.miałam dziś ten zje...rąbany konkurs z anglika... nie poszedł mi za fajnie a poza tym pół dnia mnie w domu nie było... bez sensu... stare well, zdarza się :> główka do góry, życie bywa jeszcze bardziej chujowe, pocieszę Cię... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:31 am
EvilYuki zuzika EvilYuki zuzika EvilYuki przyznać się, kto jest... ja... stare złyyyy... zły humor, ja widzę. aj.miałam dziś ten zje...rąbany konkurs z anglika... nie poszedł mi za fajnie a poza tym pół dnia mnie w domu nie było... bez sensu... stare well, zdarza się :> główka do góry, życie bywa jeszcze bardziej chujowe, pocieszę Cię... wink ha. wiem...ale wszystko bez sensu jest...już nawet nie wspominając o tym konkursie... stare sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:35 am
zuzika ha. wiem...ale wszystko bez sensu jest...już nawet nie wspominając o tym konkursie... stare sad Grzegorz Turnau jak łatwo widzisz w życiu cel jak łatwo stwierdzasz jego brak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:36 am
EvilYuki ReggaeVibration Siema biggrin Ktos ze Stargardu robi jakas impreze ? Bo mam ochote sie wkrecic biggrin wbijaj do Warszawy wink W Wawie bylem w wakacje u kolesia biggrin Szkoda ze to tak daleko smile Pozdrawiam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:37 am
EvilYuki zuzika ha. wiem...ale wszystko bez sensu jest...już nawet nie wspominając o tym konkursie... stare sad Grzegorz Turnau {i] jak łatwo widzisz w życiu cel jak łatwo stwierdzasz jego brak hmmm...coś w tym jest... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:40 am
Uh! Chce mi sie kupe! biggrin Znaczy ze impreza wisi w powietrzu . Lece robic egzorcyzmy. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:42 am
zuzika EvilYuki zuzika ha. wiem...ale wszystko bez sensu jest...już nawet nie wspominając o tym konkursie... stare sad Grzegorz Turnau {i] jak łatwo widzisz w życiu cel jak łatwo stwierdzasz jego brak hmmm...coś w tym jest... neutral no bo jest smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:43 am
ReggaeVibration Uh! Chce mi sie kupe! biggrin Znaczy ze impreza wisi w powietrzu . Lece robic egzorcyzmy. twisted ... eeee...no comments... ninja nawet się ze mną nie przywitał... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:45 am
zuzika ReggaeVibration Uh! Chce mi sie kupe! biggrin Znaczy ze impreza wisi w powietrzu . Lece robic egzorcyzmy. twisted ... eeee...no comments... ninja nawet się ze mną nie przywitał... ninja No przeciez ze wszystkimi sie witalem powiedzialem "Siema" Wiec w czym problem? biggrin Przeciez wiesz ze cie kocham!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:50 am
ReggaeVibration zuzika ReggaeVibration Uh! Chce mi sie kupe! biggrin Znaczy ze impreza wisi w powietrzu . Lece robic egzorcyzmy. twisted ... eeee...no comments... ninja nawet się ze mną nie przywitał... ninja No przeciez ze wszystkimi sie witalem powiedzialem "Siema" Wiec w czym problem? biggrin Przeciez wiesz ze cie kocham! ale Ci sie towar trawił, zuzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:54 am
EvilYuki ReggaeVibration zuzika ReggaeVibration Uh! Chce mi sie kupe! biggrin Znaczy ze impreza wisi w powietrzu . Lece robic egzorcyzmy. twisted ... eeee...no comments... ninja nawet się ze mną nie przywitał... ninja No przeciez ze wszystkimi sie witalem powiedzialem "Siema" Wiec w czym problem? biggrin Przeciez wiesz ze cie kocham! ale Ci sie towar trawił, zuzi... ulalala... to mamy problem bo ja kocham lave... ninja mrgreen rofl żartuuuje... no towar jak towar, ale takiej samej muzy słucha, a to już coś ^^ cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 9:57 am
zuzika ulalala... to mamy problem bo ja kocham lave... ninja mrgreen rofl żartuuuje... no towar jak towar, ale takiej samej muzy słucha, a to już coś ^^ cool na tym mozna oprzec powazny zwiazek xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|