|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:13 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun wróciłem na 10 min ale zaraz wyjeżdżam na 18-stkę do kumpla 4laugh whee *podbiega* *skacze* *przytula* xd 'przytula' jak sie czuje moja współlokatorka xd hieh xd .. lol. jestem jush zdrowa 3nodding 4laugh .. wreszcie 4laugh to wspaniale xd 'mocno przytula' niestety musze kończyć 'jeszcze mocniej przytula' papa wszytkim 'przytula i znika' papatki sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:13 am
Katka1989 Lethiel Sei chan *Siedzi zawinięta w koc*Nudno!!! *Rozgląda się dookoła* lol.. nudno i cicho...... sad sposób na nudę - basen 3nodding *Spogląda na zieloną wodę w basenie*Feee xp Papa Sayo!!! *Rozgląda się za Ozzim*Nyu!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:14 am
Katka1989 Lethiel Sei chan *Siedzi zawinięta w koc*Nudno!!! *Rozgląda się dookoła* lol.. nudno i cicho...... sad sposób na nudę - basen 3nodding lepiej nie.. sweatdrop .. ostatnio wyladowalo w wodzie cos dziwnego... i teraz sie na zielono swieci xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:16 am
Lethiel Katka1989 Lethiel Sei chan *Siedzi zawinięta w koc*Nudno!!! *Rozgląda się dookoła* lol.. nudno i cicho...... sad sposób na nudę - basen 3nodding lepiej nie.. sweatdrop .. ostatnio wyladowalo w wodzie cos dziwnego... i teraz sie na zielono swieci xd sweatdrop a co się stało? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:17 am
Katka1989 Lethiel Sei chan *Siedzi zawinięta w koc*Nudno!!! *Rozgląda się dookoła* lol.. nudno i cicho...... sad sposób na nudę - basen 3nodding Nie jest za zimno ? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:17 am
Katka1989 Lethiel Katka1989 Lethiel Sei chan *Siedzi zawinięta w koc*Nudno!!! *Rozgląda się dookoła* lol.. nudno i cicho...... sad sposób na nudę - basen 3nodding lepiej nie.. sweatdrop .. ostatnio wyladowalo w wodzie cos dziwnego... i teraz sie na zielono swieci xd sweatdrop a co się stało? eek Sayo cos do basenu wrzucił xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:18 am
Sei chan Katka1989 Lethiel Katka1989 Lethiel Sei chan *Siedzi zawinięta w koc*Nudno!!! *Rozgląda się dookoła* lol.. nudno i cicho...... sad sposób na nudę - basen 3nodding lepiej nie.. sweatdrop .. ostatnio wyladowalo w wodzie cos dziwnego... i teraz sie na zielono swieci xd sweatdrop a co się stało? eek Sayo cos do basenu wrzucił xd hieh... tsheba bylo tego z szafy nie wyciągać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:19 am
[Shinn] Katka1989 Lethiel Sei chan *Siedzi zawinięta w koc*Nudno!!! *Rozgląda się dookoła* lol.. nudno i cicho...... sad sposób na nudę - basen 3nodding Nie jest za zimno ? stare woda jest podgrzewana 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:20 am
nie !!! mialam ta buzke kolo avatara nic mi nie latalo a jak klikelam ten napis na dole to nic nie dostalam ..... sprawdzalam w "szafie" i nic nie bylo ..... nie !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:21 am
Lethiel Sei chan Katka1989 Lethiel Katka1989 Lethiel Sei chan *Siedzi zawinięta w koc*Nudno!!! *Rozgląda się dookoła* lol.. nudno i cicho...... sad sposób na nudę - basen 3nodding lepiej nie.. sweatdrop .. ostatnio wyladowalo w wodzie cos dziwnego... i teraz sie na zielono swieci xd sweatdrop a co się stało? eek Sayo cos do basenu wrzucił xd hieh... tsheba bylo tego z szafy nie wyciągać xd Samo wypadło, ja tylko podniosłam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 9:21 am