|
|
|
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 10:56 am
Autark ariellechan Autark ariellechan Autark też tak myślisz emo ale nie możemy sie dać, nie można sie poddać złym ludzikom *chowu pod łóżko* nie damy się * hycu za fotel* *bierze w łapke widelczyk i groźnie nim macha* *wyjmuje pędzelek z kieszeni* wolność dla niewinnych exclaim przecz ze złym rządem wstawiającym w nieodpowiednich miejscach guziki emo to "ONI" to wszystko zaplanowali ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 10:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 10:59 am
*patrzy na jego lisa* dzisiaj jest swiatowy dzien bez futer stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ariellechan to "ONI" to wszystko zaplanowali ninja ale ... ONI ?!? eek *czmychu pod kocyk* nie sądziłem, że to aż tak poważne emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 11:03 am
Autark ariellechan to "ONI" to wszystko zaplanowali ninja ale ... ONI ?!? eek *czmychu pod kocyk* nie sądziłem, że to aż tak poważne emo chcą się mnie pozbyć ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 11:04 am
Omega Sun *patrzy na jego lisa* dzisiaj jest swiatowy dzien bez futer stare a nie międzynarodowy dzień AIDS? (tak pisze w google)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 11:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 11:05 am
Omega Sun *patrzy na jego lisa* dzisiaj jest swiatowy dzien bez futer stare zjada lisa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 11:05 am
Autark Omega Sun *patrzy na jego lisa* dzisiaj jest swiatowy dzien bez futer stare a nie międzynarodowy dzień AIDS? (tak pisze w google) dzisiaj jest miedzyznarodowy dzień AIDS, bo w szkole był o tym apel ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 11:06 am
ariellechan Autark ariellechan to "ONI" to wszystko zaplanowali ninja ale ... ONI ?!? eek *czmychu pod kocyk* nie sądziłem, że to aż tak poważne emo chcą się mnie pozbyć ninja czyli i za mnie potem będą chciele sie zabrać ninja *wystawia karteczke "closed" przed kryjówką pod łóżeczkiem* wiwa la resistans ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 11:07 am
ariellechan Autark Omega Sun *patrzy na jego lisa* dzisiaj jest swiatowy dzien bez futer stare a nie międzynarodowy dzień AIDS? (tak pisze w google) dzisiaj jest miedzyznarodowy dzień AIDS, bo w szkole był o tym apel ninja kolejne święto typu walentynki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark czyli i za mnie potem będą chciele sie zabrać ninja *wystawia karteczke "closed" przed kryjówką pod łóżeczkiem* wiwa la resistans ninja ale ja się nie dam, to jesteś bezpieczny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Omega Sun *patrzy na jego lisa* dzisiaj jest swiatowy dzien bez futer stare a nie międzynarodowy dzień AIDS? (tak pisze w google) wiec widocznie tez 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 11:09 am
ariellechan Autark czyli i za mnie potem będą chciele sie zabrać ninja *wystawia karteczke "closed" przed kryjówką pod łóżeczkiem* wiwa la resistans ninja ale ja się nie dam, to jesteś bezpieczny whee whee to dobzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|