|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 2:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 2:20 pm
udało mi nie ugotować sobie jaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 4:06 pm
siemka ktos lubi drum`n`bass?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 4:08 pm
Tomir siemka ktos lubi drum`n`bass? nie ja, wole BDS, a tak po za tym to fajna sygnatura, a jeszcze lepszy komiks smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 4:14 pm
Autark Tomir siemka ktos lubi drum`n`bass? nie ja, wole BDS, a tak po za tym to fajna sygnatura, a jeszcze lepszy komiks smile Blame! jest boski chociaz czytalem tylko pierwzy tom i na dodatek po niemiecku neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 4:16 pm
a zapytalem sie czy ktos lubi drum`n`bass bo dzisiaj sobie kawalek sklecilem i chcialem zby go ktos ocenil www.infernal.webd.pl/01.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 4:18 pm
Tomir Autark Tomir siemka ktos lubi drum`n`bass? nie ja, wole BDS, a tak po za tym to fajna sygnatura, a jeszcze lepszy komiks smile Blame! jest boski chociaz czytalem tylko pierwzy tom i na dodatek po niemiecku neutral mam nadzieje, że zaczełeś od Noise, jest to tomik będący wstępem do serii właściwej (znaczy sie 10-cio tomikowego Blame). Na necie są polskie tłumaczenia obu tytułów, a i jeszcze jedno, z każdym tomikiem jest coraz ciekawiej cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 4:20 pm
z tego co wiem to czytanie noise przed blamem jest giga spoilerem i wielkim bledem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 4:24 pm
Tomir z tego co wiem to czytanie noise przed blamem jest giga spoilerem i wielkim bledem xp ktoś Ci głópoty nagadał whee znikam, pa ludzik, pa inne niewidzialne ludziki, pa i wy wyimagonowane ludziki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 4:34 pm
Autark Tomir z tego co wiem to czytanie noise przed blamem jest giga spoilerem i wielkim bledem xp ktoś Ci głópoty nagadał whee znikam, pa ludzik, pa inne niewidzialne ludziki, pa i wy wyimagonowane ludziki narka 'głópoty" pisze sie przez "U" xd : a jesli w MANAGAzynie pisza glUpoty to juz nie moja wina xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 11:34 pm
Ihhaa! Zablokowali mi sygnaturke biggrin Ale juz sobie odblokowalem. Nie grozi to banem tak jak ktos wczoraj mowil.Im wiecej masz blokow tym wieceje ciebie zlota kosztuje odblokowanie sygnatury.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 30, 2006 1:30 am
Tomir a zapytalem sie czy ktos lubi drum`n`bass bo dzisiaj sobie kawalek sklecilem i chcialem zby go ktos ocenil www.infernal.webd.pl/01.mp3 Słaby ten kawałek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|