|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:43 pm
dest Lethiel jasne jasne ;> heart ;P
powodzenia wilczku ;] wole ostrzejsze rzeczy biggrin kajdanki do lozka np i cos do korcenia i rozpalania twisted kajdanki ? mrar x3 xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:43 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Leth- ja jestem nieśmiały i musze komus zaufac zeby pokazac moje skarby
Twist- co to za niespodzianka?no no.. lubie takie niedostepne.. hu hu huuu hehe... *slin* rofl ojej! ;DDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:44 pm
a jakos mi sie tak zebrało... ehhh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:44 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Leth- ja jestem nieśmiały i musze komus zaufac zeby pokazac moje skarby
Twist- co to za niespodzianka?no no.. lubie takie niedostepne.. hu hu huuu hehe... *slin* rofl ojej! ;DDDDD *zaslania oczy nie mogac na to patrzec*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:45 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Leth- ja jestem nieśmiały i musze komus zaufac zeby pokazac moje skarby
Twist- co to za niespodzianka?no no.. lubie takie niedostepne.. hu hu huuu hehe... *slin* rofl ojej! ;DDDDDxD *poke niewinnosc* *porusza brwiami w znaczacy sposob* he he he... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:46 pm
Ryuukei oshii *zaslania oczy nie mogac na to patrzec*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:46 pm
* biegnie po kamere i wszystko nagrywa* xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:48 pm
Lethiel xD *poke niewinnosc* *porusza brwiami w znaczacy sposob* he he he... rofl co sie tak patrzysz? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:49 pm
dest * biegnie po kamere i wszystko nagrywa* xd blaugh xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:51 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel xD *poke niewinnosc* *porusza brwiami w znaczacy sposob* he he he... rofl co sie tak patrzysz? mrgreen O.o *opada jej szczeka* raaaurrr ! *wyje i tupie noga* rofl
Lavus zabijasz resztki mojego mozgu rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:53 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel xD *poke niewinnosc* *porusza brwiami w znaczacy sposob* he he he... rofl co sie tak patrzysz? mrgreen O.o *opada jej szczeka* raaaurrr ! *wyje i tupie noga* rofl
Lavus zabijasz resztki mojego mozgu rofl rofl rofl ale o so chosi? ;D ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:54 pm
witaj setsu ! *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:56 pm
mrrr.. O.o chwileczke.. malenka.. co ty taka owlosiona ? ;> xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:57 pm
Lethiel mrrr.. O.o chwileczke.. malenka.. co ty taka owlosiona ? ;> xD to nowa moda ;DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|