|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:21 pm
Lavagetas_heqetai dest to jest bajeczne mrgreen lap troche kasy na ciuchy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:22 pm
Lethiel u huhu... juz nie moge sie doczekac.. u hu hu huu.. pan kjujis tez mrgreen
gonk.. *trzyma godziny na uwiezi zeby nie wyciekaly* ninja szykuj moja pizamke mrgreen heart a pamietaj ze trzeba wrozby porobic rofl mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:24 pm
dest Lavagetas_heqetai dest to jest bajeczne mrgreen lap troche kasy na ciuchy razz dzieki :* ;] Twist- wolałbym nie zostawac z nia sam na sam, nie wychodz ;] Leth- Nie pokaze sie- obnaze sie dla tej jedynej, ty chcesz mnie tylko wykorzystac, moja niewinnosc abu! ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:26 pm
Ryuukei oshii Lethiel u huhu... juz nie moge sie doczekac.. u hu hu huu.. pan kjujis tez mrgreen
gonk.. *trzyma godziny na uwiezi zeby nie wyciekaly* ninja szykuj moja pizamke mrgreen heart a pamietaj ze trzeba wrozby porobic rofl mrgreen heart bedziemy topic wosk !.. uuu... obleje cie woskiem :> heart raur ! rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:26 pm
Lavagetas_heqetai dzieki :* ;] Twist- wolałbym nie zostawac z nia sam na sam, nie wychodz ;] Leth- Nie pokaze sie- obnaze sie dla tej jedynej, ty chcesz mnie tylko wykorzystac, moja niewinnosc abu! ;d nie marzy mi sie trojkacik wink oj ona cie zameczy i porzuci ze mna tez tak rob i przyzwyczaisz sie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:27 pm
Lethiel Ryuukei oshii Lethiel u huhu... juz nie moge sie doczekac.. u hu hu huu.. pan kjujis tez mrgreen
gonk.. *trzyma godziny na uwiezi zeby nie wyciekaly* ninja szykuj moja pizamke mrgreen heart a pamietaj ze trzeba wrozby porobic rofl mrgreen heart bedziemy topic wosk !.. uuu... obleje cie woskiem :> heart raur ! rofl rofl rofl
to jakas ostra imprezka bedzie razz bee jak szla ta piosenka biggrin wiesz ktora razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel bedziemy topic wosk !.. uuu... obleje cie woskiem :> heart raur ! rofl rofl rofl
jak rok temu wyjdzie Ci dziecko rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:28 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai dzieki :* ;] Twist- wolałbym nie zostawac z nia sam na sam, nie wychodz ;] Leth- Nie pokaze sie- obnaze sie dla tej jedynej, ty chcesz mnie tylko wykorzystac, moja niewinnosc abu! ;d nie marzy mi sie trojkacik wink oj ona cie zameczy i porzuci ze mna tez tak rob i przyzwyczaisz sie rofl mam z toba tak robic? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:28 pm
dest Lethiel Ryuukei oshii Lethiel u huhu... juz nie moge sie doczekac.. u hu hu huu.. pan kjujis tez mrgreen
to jakas ostra imprezka bedzie razz bee jak szla ta piosenka biggrin wiesz ktora razz E nie wiem !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:29 pm
Lavagetas_heqetai dest Lavagetas_heqetai dest to jest bajeczne mrgreen lap troche kasy na ciuchy razz dzieki :* ;] Twist- wolałbym nie zostawac z nia sam na sam, nie wychodz ;] Leth- Nie pokaze sie- obnaze sie dla tej jedynej, ty chcesz mnie tylko wykorzystac, moja niewinnosc abu! ;d ciemu nie zostawac ze mna sad *trzepocze rzesami*
eee.. hehe,,, skad ci to przyszlo do glowy ^^' *klep w tylek* inne sie nie licza przeciez wiesz mrgreen *zbliza sie* no pokaz co za skarby tam skrywasz ;> rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:29 pm
BeeWolf dest Lethiel Ryuukei oshii Lethiel u huhu... juz nie moge sie doczekac.. u hu hu huu.. pan kjujis tez mrgreen
to jakas ostra imprezka bedzie razz bee jak szla ta piosenka biggrin wiesz ktora razz E nie wiem ! masochista biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 1:30 pm