|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:41 am
Ntsumi_Aya Omega Sun Ntsumi_Aya Kiray zuzike tez na stos... domokun co ty taki okrutny? xDzbiera punkty zeby zostac modem wink ah no to ja nie przeszkadzam.. xD i ide już, sporo pracy przedemną >.>" si ja >.>"BYE BYE ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:42 am
Ntsumi_Aya Omega Sun Ntsumi_Aya Kiray zuzike tez na stos... domokun co ty taki okrutny? xDzbiera punkty zeby zostac modem wink ah no to ja nie przeszkadzam.. xD i ide już, sporo pracy przedemną >.>" si ja >.>"pa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:46 am
ariellechan BeeWolf Omega Sun Kiray Omega Sun przypominam, ze zgodnie z regulaminem w chmurce nie moze byc wiecej niz 5 cytatow! bana mu bana... domokun jaki Ty niecierpliwy jestes, dajmy chlopakowi szanse wink tak bana bana... uuu... a ty tu kiedy się pojawiłeś ?? xd jakis czas temu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:48 am
BeeWolf ariellechan ]uuu... a ty tu kiedy się pojawiłeś ?? xd jakis czas temu. nie zauważyłam cię xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:51 am
Omega Sun nic nic, pewnie zbieznosc nickow Omi wszedzie widzi Julke.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:51 am
ariellechan BeeWolf ariellechan ]uuu... a ty tu kiedy się pojawiłeś ?? xd jakis czas temu. nie zauważyłam cię xd A czy ja jestem taki mało wyraźny, ze mnie nie widać ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:52 am
BeeWolf ariellechan BeeWolf ariellechan ]uuu... a ty tu kiedy się pojawiłeś ?? xd jakis czas temu. nie zauważyłam cię xd A czy ja jestem taki mało wyraźny, ze mnie nie widać ? nie, chyba nie... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:54 am
opcy Omega Sun nic nic, pewnie zbieznosc nickow Omi wszedzie widzi Julke.. mrgreen Ciekawe dla czego rofl whee confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:55 am
opcy Omi wszedzie widzi Julke.. mrgreen to juz chyba podchodzi pod jakas chorobe psychiczna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:57 am
Omega Sun opcy Omi wszedzie widzi Julke.. mrgreen to juz chyba podchodzi pod jakas chorobe psychiczna wink czyli to jest zarazliwe! o! surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:57 am
ariellechan BeeWolf ariellechan BeeWolf ariellechan ]uuu... a ty tu kiedy się pojawiłeś ?? xd jakis czas temu. nie zauważyłam cię xd A czy ja jestem taki mało wyraźny, ze mnie nie widać ? nie, chyba nie... whee masz skończone 16 lat ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:58 am
BeeWolf ariellechan BeeWolf ariellechan BeeWolf ariellechan ]uuu... a ty tu kiedy się pojawiłeś ?? xd jakis czas temu. nie zauważyłam cię xd A czy ja jestem taki mało wyraźny, ze mnie nie widać ? nie, chyba nie... whee masz skończone 16 lat ? nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:59 am
niech mi ktoś powie, że nie lubi piosenki "psalm dla Ciebie" chóru tego (tej) (kostki) Rubika... gonk połowa szkoły ją wielbi i na każdej przerwie słyszałam ją w radiowęźle a teraz c gorsza się do mnie przyczepiła.... HELP!!!! gonk stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 11:01 am
zuzika niech mi ktoś powie, że nie lubi piosenki "psalm dla Ciebie" chóru tego (tej) (kostki) Rubika... gonk połowa szkoły ją wielbi i na każdej przerwie słyszałam ją w radiowęźle a teraz c gorsza się do mnie przyczepiła.... HELP!!!! gonk stare Ja tak z zasady "Nienawidzę" Rubika tak więc i piosenki nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|