|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:08 am
Ntsumi_Aya zuzika buuuu...nie jestem najmłodszaaaa... crying xD a chyba misię zdaje że Cię nie widziałam... blaugh masz zdjątko w galerii??? >.>" ano mam... .____.POKAS POKAS POKAS!!!!!! *daj linka bo nie chce mi się szukać...* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:09 am
*zajada w kąciku kanapki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:10 am
Autark *zajada w kąciku kanapki* Ty nie bądź taki podziel się xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:12 am
Ej dobra ide zpaalic ;D bede pozniej. Jaga YO!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:12 am
zuzika Ntsumi_Aya zuzika buuuu...nie jestem najmłodszaaaa... crying xD a chyba misię zdaje że Cię nie widziałam... blaugh masz zdjątko w galerii??? >.>" ano mam... .____.POKAS POKAS POKAS!!!!!! *daj linka bo nie chce mi się szukać...* 3nodding a mnie nikt o zdjęcie nie pyta cio question A ja wygladam jak 5-latka i dobrze mi z tym rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:13 am
ariellechan zuzika Ntsumi_Aya zuzika buuuu...nie jestem najmłodszaaaa... crying xD a chyba misię zdaje że Cię nie widziałam... blaugh masz zdjątko w galerii??? >.>" ano mam... .____.POKAS POKAS POKAS!!!!!! *daj linka bo nie chce mi się szukać...* 3nodding a mnie nikt o zdjęcie nie pyta cio question A ja wygladam jak 5-latka i dobrze mi z tym rofl Ja mam prawie 20 a wygladam na 16 ;E
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:14 am
ariellechan zuzika Ntsumi_Aya zuzika buuuu...nie jestem najmłodszaaaa... crying xD a chyba misię zdaje że Cię nie widziałam... blaugh masz zdjątko w galerii??? >.>" ano mam... .____.POKAS POKAS POKAS!!!!!! *daj linka bo nie chce mi się szukać...* 3nodding a mnie nikt o zdjęcie nie pyta cio question A ja wygladam jak 5-latka i dobrze mi z tym rofl no to Ty też pokaż... moje w galeriii jest ostatnio i stwierdzam że wcale nie wyglądam na 15 lat xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:15 am
zuzika ariellechan zuzika Ntsumi_Aya zuzika buuuu...nie jestem najmłodszaaaa... crying xD a chyba misię zdaje że Cię nie widziałam... blaugh masz zdjątko w galerii??? >.>" ano mam... .____.POKAS POKAS POKAS!!!!!! *daj linka bo nie chce mi się szukać...* 3nodding a mnie nikt o zdjęcie nie pyta cio question A ja wygladam jak 5-latka i dobrze mi z tym rofl no to Ty też pokaż... moje w galeriii jest ostatnio i stwierdzam że wcale nie wyglądam na 15 lat xD Wszyscy wygladamy mlodo biggrin Przynajmniej na starosc bede wygladal jak Bond cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:16 am
ReggaeVibration ariellechan zuzika Ntsumi_Aya zuzika buuuu...nie jestem najmłodszaaaa... crying xD a chyba misię zdaje że Cię nie widziałam... blaugh masz zdjątko w galerii??? >.>" ano mam... .____.POKAS POKAS POKAS!!!!!! *daj linka bo nie chce mi się szukać...* 3nodding a mnie nikt o zdjęcie nie pyta cio question A ja wygladam jak 5-latka i dobrze mi z tym rofl Ja mam prawie 20 a wygladam na 16 ;E xD pa pa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:17 am
ariellechan Ntsumi_Aya noooooo do tego kazdy sie ogranicza jak slyszy ile masz... ninja a ja lubie tak bardzo przebbywac w gronie starszych xD ale! swoja pake lubie najbardziej ;D 14 rzaaadziiiiiiiii xD (tere fere ninja ) ludzie starsi są fajniejszi,a płeć męska w naszym wieku to szympansy domokun oj z tym to sie zgodzew 100%, plec meska jest na tak niskim rozwoju emocjonalnym domokun
fyyn! wcale nie xD ja .. dupiata jestem nie ma co xD
zuzika http://arife.deviantart.com moje, DA, jest tam moje zdjecie jak stoje z kartka (na ktorej powinno pisac free hugs, ale napis sie zdeczka zatracil.. >.>)
Autark! blaugh *skok hug* witaj xD
ReggaeVibration nie kopć xD domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:17 am
Kiray Omega Sun przypominam, ze zgodnie z regulaminem w chmurce nie moze byc wiecej niz 5 cytatow! bana mu bana... domokun jaki Ty niecierpliwy jestes, dajmy chlopakowi szanse wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:19 am
zuzika Autark *zajada w kąciku kanapki* Ty nie bądź taki podziel się xD wystrczy poprosić xp *podaje kanapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:19 am
ariellechan zuzika Ntsumi_Aya zuzika buuuu...nie jestem najmłodszaaaa... crying xD a chyba misię zdaje że Cię nie widziałam... blaugh masz zdjątko w galerii??? >.>" ano mam... .____.POKAS POKAS POKAS!!!!!! *daj linka bo nie chce mi się szukać...* 3nodding a mnie nikt o zdjęcie nie pyta cio question A ja wygladam jak 5-latka i dobrze mi z tym rofl dawaj zdjecia! domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:21 am
Omega Sun Kiray Omega Sun przypominam, ze zgodnie z regulaminem w chmurce nie moze byc wiecej niz 5 cytatow! bana mu bana... domokun jaki Ty niecierpliwy jestes, dajmy chlopakowi szanse wink nie!! jak nie bana mu to na stos go... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:23 am
zuzika http://arife.deviantart.com moje, DA, jest tam moje zdjecie jak stoje z kartka (na ktorej powinno pisac free hugs, ale napis sie zdeczka zatracil.. >.>) o.O Ty malowałaś włosy czy masz tak z nii naturalnie???? xD no wyglądasz na swój wiek. tak sądzę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|