|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:36 am
zuzika ReggaeVibration zuzika Nostaven Rin_Youkai zuzika ho ho...ja też...z bioli, ale umiem, tylko muszę powtórzyć,a teraz szukam zdjęć z filmów Polańskiego na plast i rysuje cudnego kocia jako graffiti też na plastę... jestem szczęśliwa i dziś się chwalę: dostałam 6 z chemii xd tez bym chcila miec plastyke XD szpan XD Ooo, tez bym chciala plastyke. A mam WOK, po prostu fantastyczne. Uch. I tez mialam dzis sprawdzian. A w zasadzie to dwa. confused Bleh. Francuski i matma. Nie luuubie prawdopodobienstwa... crying a fuuuj!!! PRAWDOPODOBIEŃSTWOO!!! gonk bleeee... Prawdopodobienstwa to jedyny dzial z matmy ktory troche kumam wiec chyba nie jest to takie straszne biggrin Ej ej odmiencu? Ja nie umiem mnozyc i dzielic pisemnie, nie umiem dodawac i odejmowac, wlasciwie to nic nie umiem :d Tylko to jakims cudem czaje ;D A tak poza tym to SIEMA biggrin Maj kulamannn! Jah z wami :0 łe. TY MATMOWY ODMIEŃCU! dostałam za spr ze stożka 3 a myślałam że pała będzie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:36 am
zuzika o nieee...jak ten mazak śmierdzi...aż się popłakałam...feee...ale przynajmniej piękny srebrny kolor xd czego się nie robi dla sztuki... cool Hyhy, skad ja to znam... xd Ale tak trzymaj, sztuka jest wartoscia absolutnie nadrzedna! biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:39 am
ReggaeVibration zuzika ReggaeVibration zuzika Nostaven Ooo, tez bym chciala plastyke. A mam WOK, po prostu fantastyczne. Uch. I tez mialam dzis sprawdzian. A w zasadzie to dwa. confused Bleh. Francuski i matma. Nie luuubie prawdopodobienstwa... crying a fuuuj!!! PRAWDOPODOBIEŃSTWOO!!! gonk bleeee... Prawdopodobienstwa to jedyny dzial z matmy ktory troche kumam wiec chyba nie jest to takie straszne biggrin Ej ej odmiencu? Ja nie umiem mnozyc i dzielic pisemnie, nie umiem dodawac i odejmowac, wlasciwie to nic nie umiem :d Tylko to jakims cudem czaje ;D A tak poza tym to SIEMA biggrin Maj kulamannn! Jah z wami :0 łe. TY MATMOWY ODMIEŃCU! dostałam za spr ze stożka 3 a myślałam że pała będzie... xd no comments question twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:41 am
Nostaven zuzika o nieee...jak ten mazak śmierdzi...aż się popłakałam...feee...ale przynajmniej piękny srebrny kolor xd czego się nie robi dla sztuki... cool Hyhy, skad ja to znam... xd Ale tak trzymaj, sztuka jest wartoscia absolutnie nadrzedna! biggrin heart he he. ależ oczywiście... ^^ heart *granatowy mi się wypisał crying *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:47 am
zuzika ReggaeVibration zuzika ReggaeVibration Prawdopodobienstwa to jedyny dzial z matmy ktory troche kumam wiec chyba nie jest to takie straszne biggrin Ej ej odmiencu? Ja nie umiem mnozyc i dzielic pisemnie, nie umiem dodawac i odejmowac, wlasciwie to nic nie umiem :d Tylko to jakims cudem czaje ;D A tak poza tym to SIEMA biggrin Maj kulamannn! Jah z wami :0 łe. TY MATMOWY ODMIEŃCU! dostałam za spr ze stożka 3 a myślałam że pała będzie... xd no comments question twisted Hyhy, to sie zdarza. Ale czesciej w druga strone, niestety.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:48 am
przypominam, ze zgodnie z regulaminem w chmurce nie moze byc wiecej niz 5 cytatow!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:50 am
Omega Sun przypominam, ze zgodnie z regulaminem w chmurce nie moze byc wiecej niz 5 cytatow! o. to jest akurat 5 tam na górze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:50 am
I can't go to school cuz I ain't got a gun I ain't got a gun cuz I ain't got a job I ain't got a job cuz I can't go to school So I'm looking for a girl with a gun and a job ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:51 am
Ntsumi_Aya I can't go to school cuz I ain't got a gun I ain't got a gun cuz I ain't got a job I ain't got a job cuz I can't go to school So I'm looking for a girl with a gun and a job ninja AYAAAAAA-san xD ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:53 am
Ntsumi_Aya I can't go to school cuz I ain't got a gun I ain't got a gun cuz I ain't got a job I ain't got a job cuz I can't go to school So I'm looking for a girl with a gun and a job ninja heart rofl heart mrgreen < poke > cos mnie w noge ugryzlo oO!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:53 am
zuzika Ntsumi_Aya I can't go to school cuz I ain't got a gun I ain't got a gun cuz I ain't got a job I ain't got a job cuz I can't go to school So I'm looking for a girl with a gun and a job ninja AYAAAAAA-san xD ^^ jaka san jaka san XD przeciez ja taka stara nie jestem xD witaj witaj 4laugh *tul tul* xD (nawet mlodsza od ciebie jestem.. ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:55 am
Ntsumi_Aya I can't go to school cuz I ain't got a gun I ain't got a gun cuz I ain't got a job I ain't got a job cuz I can't go to school So I'm looking for a girl with a gun and a job ninja ja faceta potrzebuje, nie dziewczyny whee witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|