|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 11:31 am
Geralt_Bialy_Wilk Omega Sun Geralt_Bialy_Wilk Ty pijesz 3 herbate a dzieci w afryce głodują! >P to sprzedaj komputer i nakarm dzieci w Afryce nie bo wtedy ja będę na głodzie >P Skad ja to znam, dzisiaj ano nie mialem neta i pierwszy raz od rooku sie nie spoznilem na 1 lekcje. Bylem zalamany biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 11:36 am
Omega Sun Geralt_Bialy_Wilk Omega Sun Geralt_Bialy_Wilk Ty pijesz 3 herbate a dzieci w afryce głodują! >P to sprzedaj komputer i nakarm dzieci w Afryce nie bo wtedy ja będę na głodzie >P a innym herbate wypominasz egoisto wink trzeba troche podyrygować, nie? jesteśmy polakami, czy nie? ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 11:43 am
Geralt_Bialy_Wilk Omega Sun a innym herbate wypominasz egoisto wink trzeba troche podyrygować, nie? jesteśmy polakami, czy nie? ;p masz racje, to takie nasze polskie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 11:44 am
Omega Sun Geralt_Bialy_Wilk Omega Sun a innym herbate wypominasz egoisto wink trzeba troche podyrygować, nie? jesteśmy polakami, czy nie? ;p masz racje, to takie nasze polskie przykre, ale prawdziwe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 11:45 am
*wygrzebuje się spod sterty książek* mrahahaahah.... w końcu wolność gonk heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 11:48 am
Ntsumi_Aya *wygrzebuje się spod sterty książek* mrahahaahah.... w końcu wolność gonk heart domokun fajne multimedia w sigu >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 11:49 am
Geralt_Bialy_Wilk Ntsumi_Aya *wygrzebuje się spod sterty książek* mrahahaahah.... w końcu wolność gonk heart domokun fajne multimedia w sigu >P arigato xD a tak w ogole to witaj! >D dawnośmy się nie widzieli... >.>"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 11:50 am
Ntsumi_Aya Geralt_Bialy_Wilk Ntsumi_Aya *wygrzebuje się spod sterty książek* mrahahaahah.... w końcu wolność gonk heart domokun fajne multimedia w sigu >P arigato xD a tak w ogole to witaj! >D dawnośmy się nie widzieli... >.>"dawno, to chyba mało powiedziane ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 11:52 am
Geralt_Bialy_Wilk Ntsumi_Aya Geralt_Bialy_Wilk Ntsumi_Aya *wygrzebuje się spod sterty książek* mrahahaahah.... w końcu wolność gonk heart domokun fajne multimedia w sigu >P arigato xD a tak w ogole to witaj! >D dawnośmy się nie widzieli... >.>"dawno, to chyba mało powiedziane ;] ano ;D no to już mi tu sie spowiadaj co cie tak dlugo nie bylo xD nie dobry ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 11:55 am
Ntsumi_Aya Geralt_Bialy_Wilk Ntsumi_Aya Geralt_Bialy_Wilk Ntsumi_Aya *wygrzebuje się spod sterty książek* mrahahaahah.... w końcu wolność gonk heart domokun fajne multimedia w sigu >P arigato xD a tak w ogole to witaj! >D dawnośmy się nie widzieli... >.>"dawno, to chyba mało powiedziane ;] ano ;D no to już mi tu sie spowiadaj co cie tak dlugo nie bylo xD nie dobry ;Dpo prostu... wróciłem... na jak długo - nie wiem... może znów wyruszę na podróż po rubieżach Sieci, by zwalczać ZUO >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 11:59 am
Geralt_Bialy_Wilk po prostu... wróciłem... na jak długo - nie wiem... może znów wyruszę na podróż po rubieżach Sieci, by zwalczać ZUO >P ty.... tylko sprobuj xD my cie stad nie puscimy ;D za duzo ludzi odeszlo xD nu nu nu ;D hah xD a pamietasz jeszcze jak się "potykaliśmy"? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 12:00 pm
Ntsumi_Aya Geralt_Bialy_Wilk po prostu... wróciłem... na jak długo - nie wiem... może znów wyruszę na podróż po rubieżach Sieci, by zwalczać ZUO >P ty.... tylko sprobuj xD my cie stad nie puscimy ;D za duzo ludzi odeszlo xD nu nu nu ;D hah xD a pamietasz jeszcze jak się "potykaliśmy"? XDpotykaliśmy? wybacz... chyba mam za słabą pamięć ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 12:04 pm
Geralt_Bialy_Wilk potykaliśmy? wybacz... chyba mam za słabą pamięć ^^" oO" zaraz... to to nie z toba? XD omg ^^' ej. ale jak nie z toba to z kim oO? hah xD wybacz, mi tez skleroza doskwiera xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 12:05 pm
Ntsumi_Aya Geralt_Bialy_Wilk potykaliśmy? wybacz... chyba mam za słabą pamięć ^^" oO" zaraz... to to nie z toba? XD omg ^^' ej. ale jak nie z toba to z kim oO? hah xD wybacz, mi tez skleroza doskwiera xDDmoże ze mną, ale ja nie pamiętam... można poszukać w tym temacie >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 12:11 pm
Geralt_Bialy_Wilk Ntsumi_Aya Geralt_Bialy_Wilk potykaliśmy? wybacz... chyba mam za słabą pamięć ^^" oO" zaraz... to to nie z toba? XD omg ^^' ej. ale jak nie z toba to z kim oO? hah xD wybacz, mi tez skleroza doskwiera xDDmoże ze mną, ale ja nie pamiętam... można poszukać w tym temacie >P >.> szuuuukaaaaać? tak duuuużo strooooon? xD błeeeee xD (mrahahaah... leniem być ninja ) >.> *poke* gadaj jak u ciebie! albo inaczej bedzie zle >D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|