|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:24 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai nagroda za rogala... 7 days tralalala kim bys chciala zostac w przyszlosci? samochodem 3nodding i tak nabardziej lubie ja czekoladek macha lapka na poczatku i to phaw phaw robi 4laugh to jest boskie mrgreen choc ja kocham reklame z domestosem i 5x dłuzszym dzialaniem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:25 am
ReggaeVibration Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai nagroda za rogala... 7 days tralalala kim bys chciala zostac w przyszlosci? samochodem 3nodding i tak nabardziej lubie ja czekoladek macha lapka na poczatku i to phaw phaw robi 4laugh Nie wiem dlaczego wszyscy jaraja sie ta reklama. Ona jest dkla mnie calkiem przecietna ;P no, ale to phaw phaw xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:38 am
poszla bys sie uczyc ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:40 am
Aidanna poszla bys sie uczyc ninja no wiem, wiem... ale jakos sily mnie oposcily ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:42 am
Rin_Youkai Aidanna poszla bys sie uczyc ninja no wiem, wiem... ale jakos sily mnie oposcily ninja *kladzie sie na wielkiej poduszcze* mnie tez xp ale juz wczesniej sie uczylam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:44 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna poszla bys sie uczyc ninja no wiem, wiem... ale jakos sily mnie oposcily ninja *kladzie sie na wielkiej poduszcze* mnie tez xp ale juz wczesniej sie uczylam xp a ja nie emo wstydze sie siebie Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:45 am
a to spryciarz! Milego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:47 am
tez tak mozna.... chociaz ja nie lubie piwa xp Rin.... straszne to jest... czlowiek wie, ze musi, a nie ma motywacji xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:51 am
Aidanna Rin.... straszne to jest... czlowiek wie, ze musi, a nie ma motywacji xp ja w ogole sie straszna zrobilam emo staczam sie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:54 am
Rin_Youkai Aidanna Rin.... straszne to jest... czlowiek wie, ze musi, a nie ma motywacji xp ja w ogole sie straszna zrobilam emo staczam sie emo wkoncu stwierdzisz, ze tak nie mozna i bedzie zoraz lepiej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:55 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin.... straszne to jest... czlowiek wie, ze musi, a nie ma motywacji xp ja w ogole sie straszna zrobilam emo staczam sie emo wkoncu stwierdzisz, ze tak nie mozna i bedzie zoraz lepiej 3nodding mam nadzieje talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 10:56 am