|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:17 am
zuzika ReggaeVibration zuzika EvilYuki słuchaj, Reggea, ja naprawdę nie mam powodów do radości... =,= *śpiewa* "i nieważne co w twym życiu się dzieje wiedz, że człowiek jest lepszym gdy się śmieje i nieważne co w twym życiu się stanie musisz odnaleźć swoją drogę w babilonie, w tym bałaganie...uuuuuuu..." rofl YAY dla śpiewającej Zuziki xd blaugh Yo widze ze Zuza lapie klimaty reggae pozytynie biggrin Wlasnie slucham tej piosenki :3 ja i tak najbardziej lubie składanke Polski Ogień wink Polski Ogien? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:18 am
zuzika Aidanna http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/sddf.jpg dzielo w ksiazce od chemi... nudzilo mi sie whee jakie cuuuudne whee 3nodding dziekowac heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:19 am
Grzegorz Turnau - Nie Wiem O Trawie.mp3 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:21 am
ReggaeVibration zuzika ReggaeVibration zuzika EvilYuki słuchaj, Reggea, ja naprawdę nie mam powodów do radości... =,= *śpiewa* "i nieważne co w twym życiu się dzieje wiedz, że człowiek jest lepszym gdy się śmieje i nieważne co w twym życiu się stanie musisz odnaleźć swoją drogę w babilonie, w tym bałaganie...uuuuuuu..." rofl YAY dla śpiewającej Zuziki xd blaugh Yo widze ze Zuza lapie klimaty reggae pozytynie biggrin Wlasnie slucham tej piosenki :3 ja i tak najbardziej lubie składanke Polski Ogień wink Polski Ogien? eek no. tam jest np piosenka sydneya Polaka i Lecha Janerki "Konstytucje", albo Silesian "wszystko będzie dobrze". wiesz już o co biega? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:22 am
zuzika ReggaeVibration zuzika ReggaeVibration zuzika EvilYuki słuchaj, Reggea, ja naprawdę nie mam powodów do radości... =,= *śpiewa* "i nieważne co w twym życiu się dzieje wiedz, że człowiek jest lepszym gdy się śmieje i nieważne co w twym życiu się stanie musisz odnaleźć swoją drogę w babilonie, w tym bałaganie...uuuuuuu..." rofl YAY dla śpiewającej Zuziki xd blaugh Yo widze ze Zuza lapie klimaty reggae pozytynie biggrin Wlasnie slucham tej piosenki :3 ja i tak najbardziej lubie składanke Polski Ogień wink Polski Ogien? eek no. tam jest np piosenka sydneya Polaka i Lecha Janerki "Konstytucje", albo Silesian "wszystko będzie dobrze". wiesz już o co biega? mrgreen Yyyyyy... xp Moj koles wyglada jak Siney Polak! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:24 am
Rinus widze, ze sig z DA xD
czy ty dawalas kiedys jakies swoje zdjecie do galeri? ja chce Ciebie zobaczyc emo !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:27 am
Aidanna Rinus widze, ze sig z DA xD czy ty dawalas kiedys jakies swoje zdjecie do galeri? ja chce Ciebie zobaczyc emo ! strasznie mi sie podoba smile ... jakos tak mi dziwnie XD No, ale tys Rodzyn, a to co innego... poczekaj chwile XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:29 am
Rin_Youkai Aidanna Rinus widze, ze sig z DA xD czy ty dawalas kiedys jakies swoje zdjecie do galeri? ja chce Ciebie zobaczyc emo ! strasznie mi sie podoba smile ... jakos tak mi dziwnie XD No, ale tys Rodzyn, a to co innego... poczekaj chwile XDlubie wiedziec z kim rozmawiam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:30 am
Aidanna Rinus widze, ze sig z DA xD czy ty dawalas kiedys jakies swoje zdjecie do galeri? ja chce Ciebie zobaczyc emo ! a'propos galerii...wstawiłam swoje zdjęcia... xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:31 am
ReggaeVibration zuzika ReggaeVibration zuzika ReggaeVibration Yo widze ze Zuza lapie klimaty reggae pozytynie biggrin Wlasnie slucham tej piosenki :3 ja i tak najbardziej lubie składanke Polski Ogień wink Polski Ogien? eek no. tam jest np piosenka sydneya Polaka i Lecha Janerki "Konstytucje", albo Silesian "wszystko będzie dobrze". wiesz już o co biega? mrgreen Yyyyyy... xp Moj koles wyglada jak Siney Polak! blaugh hmmm...czy ja wiem... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:34 am
To wszyscy lecimy do galerii ogladac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:35 am
lubie wiedziec z kim rozmawiam xDnu to juz wiesz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:38 am
Rin_Youkai lubie wiedziec z kim rozmawiam xD nu to juz wiesz XD*czuje sie wyrozniona* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:39 am
Aidanna *czuje sie wyrozniona* 4laugh w koncu Rodzyn z ciebie, nie? rofl mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 9:40 am
Rin_Youkai Aidanna *czuje sie wyrozniona* 4laugh w koncu Rodzyn z ciebie, nie? rofl mrgreen heart osz crying wzruszylam sie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|