|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 12:35 pm
odbudowales folte na ogame?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 12:42 pm
Kiray odbudowales folte na ogame? >Tak odbudowałem ale znowu mnie najechał< ... No i straciłem 2 miliony ... no i 5 % na księżyc miałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 12:43 pm
BeeWolf Kiray odbudowales folte na ogame? >Tak odbudowałem ale znowu mnie najechał< ... No i straciłem 2 miliony ... no i 5 % na księżyc miałem. to wytrwaly jestes...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 12:46 pm
Kiray BeeWolf Kiray odbudowales folte na ogame? >Tak odbudowałem ale znowu mnie najechał< ... No i straciłem 2 miliony ... no i 5 % na księżyc miałem. to wytrwaly jestes... Zapomniałem floty, wysłać w kosmos jak szedłem do pubu i mnie skubaniec pojechał ... szlak .... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 12:50 pm
BeeWolf Zapomniałem floty, wysłać w kosmos jak szedłem do pubu i mnie skubaniec pojechał ... szlak .... mrgreen za przyjemnosci sie placi pirate troche pusto tu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 12:55 pm
Kiray BeeWolf Zapomniałem floty, wysłać w kosmos jak szedłem do pubu i mnie skubaniec pojechał ... szlak .... mrgreen za przyjemnosci sie placi pirate troche pusto tu.... No płaci płaci... a ty co tam robisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 1:02 pm
Chyba Hania wygrała ... w łorsoł ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 1:05 pm
BeeWolf Kiray BeeWolf Zapomniałem floty, wysłać w kosmos jak szedłem do pubu i mnie skubaniec pojechał ... szlak .... mrgreen za przyjemnosci sie placi pirate troche pusto tu.... No płaci płaci... a ty co tam robisz? ale chociaz warto bylo? jaa... zmuszam sie do zrobienia projektu ale juz wiem ze dzisiaj nic nie zrobie wiec gram sobie w jakies gierki online ale mam pootwieranych kilka plikow w rodzie... dla pozorow... ano pewnie wygrala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 1:11 pm
Kiray ale chociaz warto bylo? jaa... zmuszam sie do zrobienia projektu ale juz wiem ze dzisiaj nic nie zrobie wiec gram sobie w jakies gierki online ale mam pootwieranych kilka plikow w rodzie... dla pozorow... ano pewnie wygrala... No warto, w fermencie byliśmy ... masa ludzi masa dymu masa piwa i chuj. Pozorant, to jak ja ... hehe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 1:14 pm
BeeWolf Kiray ale chociaz warto bylo? jaa... zmuszam sie do zrobienia projektu ale juz wiem ze dzisiaj nic nie zrobie wiec gram sobie w jakies gierki online ale mam pootwieranych kilka plikow w rodzie... dla pozorow... ano pewnie wygrala... No warto, w fermencie byliśmy ... masa ludzi masa dymu masa piwa i chuj. Pozorant, to jak ja ... hehe. mam nadzieje ze tym razem nie stukales sie z nieznajomimy wink mrgreen no ba... wszyscy Partyzanci tacy sa pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 1:16 pm
Kiray BeeWolf Kiray ale chociaz warto bylo? jaa... zmuszam sie do zrobienia projektu ale juz wiem ze dzisiaj nic nie zrobie wiec gram sobie w jakies gierki online ale mam pootwieranych kilka plikow w rodzie... dla pozorow... ano pewnie wygrala... No warto, w fermencie byliśmy ... masa ludzi masa dymu masa piwa i chuj. Pozorant, to jak ja ... hehe. mam nadzieje ze tym razem nie stukales sie z nieznajomimy wink mrgreen no ba... wszyscy Partyzanci tacy sa pirate Nie nie stukałem się z opcymi. Chyba ... Partyzanci są fajni ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 1:27 pm
BeeWolf Nie nie stukałem się z opcymi. Chyba ... Partyzanci są fajni ... biggrin ja wiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 1:29 pm
Kiray BeeWolf Nie nie stukałem się z opcymi. Chyba ... Partyzanci są fajni ... biggrin ja wiem wink Idę się kąpać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|