|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:39 am
ReggaeVibration Gajusia Aidanna Rin_Youkai ReggaeVibration Domyslam sie, 90% kobiet nie lubi pajakow razz ja lubie ninja ty jestes inna xp ja juz wole weza... taka fajna skore maja whee No ale takie śliskie są węże sweatdrop NIe wszystkie sa sliskie smile Zalezy jaki gatunek. dziwne jest to że nawet żuchwy nie mają xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:40 am
Miyu_av_Isfolket To też zauważyłam =="" xD masz racje jest sładka, zwłaszcza jak Cie przygniecie, albo stanie na tobie xD ... ona jeszcze rosnie XdD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:41 am
Frou - Frou ooooooooooooooohohohohohohoho! 4laugh cool *się rozmarzyła...* bulawke Marszalkowska tez masz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:41 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket To też zauważyłam =="" xD masz racje jest sładka, zwłaszcza jak Cie przygniecie, albo stanie na tobie xD ... ona jeszcze rosnie XdD Wiem xDD Czasami się dziwnie patrzy... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:44 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket To też zauważyłam =="" xD masz racje jest sładka, zwłaszcza jak Cie przygniecie, albo stanie na tobie xD ... ona jeszcze rosnie XdD Wiem xDD Czasami się dziwnie patrzy... xD No mowilam, ze na nia nie wolno sie patrzyc bo odrazu dostaje... ochoty XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:44 am
*kichu kichu* jestem uczulona...chyba wiem na co. Właśnie jakiś dziwny,garbaty stwór wychodzi ze swojej kanciapy. Osz..to moja babcia wlaśnie wychodzi z pokoju...*kichu kichu* *smarku smarku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:46 am
musze was pożegnać...obowiązki wzywają! telewizor sam się nie oglądnie whee papa! *macha i wychodzi z pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:48 am
Gajusia musze was pożegnać...obowiązki wzywają! telewizor sam się nie oglądnie whee papa! *macha i wychodzi z pokoju* papa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:48 am
opcy Frou - Frou ooooooooooooooohohohohohohoho! 4laugh cool *się rozmarzyła...* bulawke Marszalkowska tez masz? ..wybacz, być może mam żenujący poziom inteligencji, ale nie rozumiem Twojego poczucia humoru... czy czegokolwiek confused stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:49 am
Rin_Youkai Gajusia musze was pożegnać...obowiązki wzywają! telewizor sam się nie oglądnie whee papa! *macha i wychodzi z pokoju* papa 4laugh papa *macha łapkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:49 am
Przydaloby mi sie wiecej kasy :/ Kurczaki. Co tu robic? No nic dalej pogapie sie w monitor biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:50 am
ReggaeVibration Przydaloby mi sie wiecej kasy :/ Kurczaki. Co tu robic? No nic dalej pogapie sie w monitor biggrin super XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:50 am
Frou - Frou ..wybacz, być może mam żenujący poziom inteligencji, ale nie rozumiem Twojego poczucia humoru... czy czegokolwiek confused stare nobo Marszalka Beeczyslawa masz na zdjeciu.. i stwierdzilem ze zaczepnie zaczepie.. mrgreen *podaje orzecha* mrgreen (oj dawno juz tego nie napisalem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:52 am
ReggaeVibration Przydaloby mi sie wiecej kasy :/ Kurczaki. Co tu robic? No nic dalej pogapie sie w monitor biggrin Pograć w Puzzle? >,>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:54 am
opcy Frou - Frou ..wybacz, być może mam żenujący poziom inteligencji, ale nie rozumiem Twojego poczucia humoru... czy czegokolwiek confused stare nobo Marszalka Beeczyslawa masz na zdjeciu.. i stwierdzilem ze zaczepnie zaczepie.. mrgreen *podaje orzecha* mrgreen (oj dawno juz tego nie napisalem) uu... bedziemy to swietowac whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|