|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 6:13 am
Geralt_Bialy_Wilk wariatka! scream >P żartowałem razz witaj 3nodding hm.. z tym ewentualnie sie moge zgodzic mrgreen razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 6:13 am
Lethiel Czarny Lethiel lubilam ta bajke razz zawsze czekalam ktory pojazd dzis wybiora ! xD Tak, Yattaman był wyrąbany w kosmos ^^ mrgreen heart *przytuuul* *przytula Lethiel* Cześć 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 6:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 6:15 am
Czarny Lethiel Czarny Lethiel lubilam ta bajke razz zawsze czekalam ktory pojazd dzis wybiora ! xD Tak, Yattaman był wyrąbany w kosmos ^^ mrgreen heart *przytuuul* *przytula Lethiel* Cześć 4laugh co u ciebie ? ~<3 *zdejmuje mu kapelusz i czochra* ;P
witam Emciu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 6:15 am
ziom, Ty się tam duplikujesz, czy jak? ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 6:16 am
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk wariatka! scream >P żartowałem razz witaj 3nodding hm.. z tym ewentualnie sie moge zgodzic mrgreen razz jak tam zdrowie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 6:16 am
łiii! a dzisiaj happysad! *szallllleje* blaugh domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 6:17 am
elo-elo-trzy-dwa-zero mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 6:18 am
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk wariatka! scream >P żartowałem razz witaj 3nodding hm.. z tym ewentualnie sie moge zgodzic mrgreen razz jak tam zdrowie? *siedzi w pidzamie w otoczeniu stert chusteczek* uh.. lepiej xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania łiii! a dzisiaj happysad! *szallllleje* blaugh domokun łiii! dzisiaj wódka! >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk ziom, Ty się tam duplikujesz, czy jak? ;p ninja ^3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 6:19 am
Terrorystka Frania łiii! a dzisiaj happysad! *szallllleje* blaugh domokun gonk emo *umiera* .. *ale przedtem piosunuje ja wzrokiem zawisci* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk wariatka! scream >P żartowałem razz witaj 3nodding hm.. z tym ewentualnie sie moge zgodzic mrgreen razz jak tam zdrowie? *siedzi w pidzamie w otoczeniu stert chusteczek* uh.. lepiej xD heart aha, to spoko xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cremmy Geralt_Bialy_Wilk ziom, Ty się tam duplikujesz, czy jak? ;p ninja ^3 a mi to zalatuje spamem ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 6:20 am
Cremmy Geralt_Bialy_Wilk ziom, Ty się tam duplikujesz, czy jak? ;p ninja ^3 ( ninja + twisted )^2 = ninja ^2 + 2 ninja * twisted + twisted ^2 ? >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|