|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:49 am
Ntsumi_Aya ... ;___; *zdejmuje koszulke (zakłada skarpetki bo zimno xD)* >;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:50 am
Ntsumi_Aya BeeWolf Ntsumi_Aya ;____; niedobry. 4laugh ninja puci puci ... :* mruu whee Bee, ratuj gonk oni chca zebym sie rozebrala, nuuu! >.>
ReggaeVibration xD o tak ;D pijmy więc ;D
zuzika *wskakuje pod jej koszulke* pomoocyy gonk chodź chodź wskakuj whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:56 am
bhreeeee! nie dobzi! *zabiera Rin, wkłada do stanika i wskakuje pod koszukle zuziki >.>*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:57 am
Ntsumi_Aya bhreeeee! nie dobzi! *zabiera Rin, wkłada do stanika i wskakuje pod koszukle zuziki >.>* a ja bylam tylko umyc naczynia... XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:59 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya bhreeeee! nie dobzi! *zabiera Rin, wkłada do stanika i wskakuje pod koszukle zuziki >.>* a ja bylam tylko umyc naczynia... XDDD tylko?! gonk a ty wiesz co sie tu dzialo? ;__;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 4:00 am
Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ntsumi_Aya bhreeeee! nie dobzi! *zabiera Rin, wkłada do stanika i wskakuje pod koszukle zuziki >.>* a ja bylam tylko umyc naczynia... XDDD tylko?! gonk a ty wiesz co sie tu dzialo? ;__; KTOS chcial mnie zjesc ninja i KTOS chcial Cie rozebrac, o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 4:03 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ntsumi_Aya bhreeeee! nie dobzi! *zabiera Rin, wkłada do stanika i wskakuje pod koszukle zuziki >.>* a ja bylam tylko umyc naczynia... XDDD tylko?! gonk a ty wiesz co sie tu dzialo? ;__; KTOS chcial mnie zjesc ninja i KTOS chcial Cie rozebrac, o! no właśnie! ;___; nie dobry nie dobry KTOS. ;__; przytul ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 4:04 am
Ntsumi_Aya no właśnie! ;___; nie dobry nie dobry KTOS. ;__; przytul >< O Ayu! < wielkie uniesienie >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 4:05 am
mru muszu isc xD obrazem musze dokonczyc ;D xD paps 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 4:07 am
zuzika chodź chodź wskakuj whee wink nie ma czego sie juz bac ninja zagrozenie poszlo spac Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 4:14 am
Ntsumi_Aya mru muszu isc xD obrazem musze dokonczyc ;D xD paps 4laugh PAPAKI!!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 4:24 am