|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:36 am
gonk gonk crying *zdejmuje okolarki ;___;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:37 am
Ntsumi_Aya gonk gonk crying *zdejmuje okolarki ;___;* Teraz lewa skarpetke! Albo ALbo prawa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:37 am
ReggaeVibration Ntsumi_Aya ReggaeVibration A ja tez witam Pania Aye po raz drgi ;D Jeszcze raz i piwo ! blaugh jakie piwo jakie piwo xD dzieci sie tu demoralizuje, hm? ;p xD Dzieci? A ile masz lat? biggrin Moze faktycznie powinienem sie zapytac najpierw o wiek wink nuu xD jest taka zasada, że kobiet się o wiek nie pyta xD a co ja sie tam będe *bierze i popija * XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:38 am
ReggaeVibration Ntsumi_Aya gonk gonk crying *zdejmuje okolarki ;___;* Teraz lewa skarpetke! Albo ALbo prawa! lewej już nie ma >.>"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:38 am
Ntsumi_Aya gonk gonk crying *zdejmuje okolarki ;___;* a a a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:39 am
Ntsumi_Aya ;____; niedobry. 4laugh ninja puci puci ... :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya ReggaeVibration Ntsumi_Aya ReggaeVibration A ja tez witam Pania Aye po raz drgi ;D Jeszcze raz i piwo ! blaugh jakie piwo jakie piwo xD dzieci sie tu demoralizuje, hm? ;p xD Dzieci? A ile masz lat? biggrin Moze faktycznie powinienem sie zapytac najpierw o wiek wink nuu xD jest taka zasada, że kobiet się o wiek nie pyta xD a co ja sie tam będe *bierze i popija * XD Alkohol to gwozdz do trumny czlowieka, wiec pijmy tak zeby trumna sie nie rozpadla blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:40 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya gonk gonk crying *zdejmuje okolarki ;___;* a a a >.> niee! poddaje sie ;__; *zdejmuje skarpetki* nie ma teraz ty xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:40 am
Dobrze trafilas, Aya sie rozbiera ;D domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:42 am
BeeWolf Ntsumi_Aya ;____; niedobry. 4laugh ninja puci puci ... :* mruu whee Bee, ratuj gonk oni chca zebym sie rozebrala, nuuu! >.>
ReggaeVibration xD o tak ;D pijmy więc ;D
zuzika *wskakuje pod jej koszulke* pomoocyy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:44 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya gonk gonk crying *zdejmuje okolarki ;___;* a a a >.> niee! poddaje sie ;__; *zdejmuje skarpetki* nie ma teraz ty xD oj! bo nigdy juz nie zobaczysz swojgo DP ;D czy tam MP...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:47 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya gonk gonk crying *zdejmuje okolarki ;___;* a a a >.> niee! poddaje sie ;__; *zdejmuje skarpetki* nie ma teraz ty xD oj! bo nigdy juz nie zobaczysz swojgo DP ;D czy tam MP... ... ;___; *zdejmuje koszulke (zakłada skarpetki bo zimno xD)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:49 am
ReggaeVibration Dobrze trafilas, Aya sie rozbiera ;D domokun o. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 3:49 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya gonk gonk crying *zdejmuje okolarki ;___;* a a a >.> niee! poddaje sie ;__; *zdejmuje skarpetki* nie ma teraz ty xD oj! bo nigdy juz nie zobaczysz swojgo DP ;D czy tam MP... ... ;___; *zdejmuje koszulke (zakłada skarpetki bo zimno xD)*Nie oszukuj bialowlosa ksiezniczko! Sciagaj te skarpetki! Lubie damskie stopki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|