|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 2:05 am
ReggaeVibration Kurde nie mam zadnych dresow sad Ostatnio bylem w nocy na bombingu i nie wiem jak to zrobilem ale wdepalem w taka kupe ze mam cala nogawke w gownie.. A mamuska wpracy a j pralki nie umiem obslugiwac ;D Ja sobie swoje "ochydne zielone ciazowe drechy" rozdarlam w garazu na nozce od ojca hondy XD To recznie upierz >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 2:06 am
ReggaeVibration Kurde nie mam zadnych dresow sad Ostatnio bylem w nocy na bombingu i nie wiem jak to zrobilem ale wdepalem w taka kupe ze mam cala nogawke w gownie.. A mamuska wpracy a j pralki nie umiem obslugiwac ;D xd xd xd lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 2:06 am
Autark ReggaeVibration Hej ludzie ludzie! Wstawac ! Cwiczyc! Raz Dwa Raz Dwa! Nie obijac sie! wahmbulance cichutko *rzuca w niego poduchą* bo jeszcze kogoś obudzisz xp Przeciez juz strasznie pozno jest! xd Z kopa z kolanka trzy hity low kick! I juz wszyscy pobudzeni ;D Ja z wamim suze chyba pozadek zrobic lenie smierdzace twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 2:07 am
zuzika ReggaeVibration Kurde nie mam zadnych dresow sad Ostatnio bylem w nocy na bombingu i nie wiem jak to zrobilem ale wdepalem w taka kupe ze mam cala nogawke w gownie.. A mamuska wpracy a j pralki nie umiem obslugiwac ;D xd xd xd lol Wery fany! Jeszcze jak malowalismy to dostalem pylkiem po oczach i mialem caly ryj lacznie z okuklarami w farbie confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 2:07 am
ReggaeVibration Autark ReggaeVibration Hej ludzie ludzie! Wstawac ! Cwiczyc! Raz Dwa Raz Dwa! Nie obijac sie! wahmbulance cichutko *rzuca w niego poduchą* bo jeszcze kogoś obudzisz xp Przeciez juz strasznie pozno jest! xd Z kopa z kolanka trzy hity low kick! I juz wszyscy pobudzeni ;D Ja z wamim suze chyba pozadek zrobic lenie smierdzace twisted jakbyś nie spał cały dzień i troszke to byś inaczej pisał *idu umyć ząbki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 2:08 am
ReggaeVibration Rin_Youkai ReggaeVibration Nie ma nie! Trzeba cwiczyc! cwiczyc! Ja niedlugo ide sobie pobiegac jeszcze biggrin Moge zostac twoim osobistym trenerem 3nodding Ja biegam rano, ale tylko jak jest w miare cieplo XD E tam czapka,bluza i jazda, zawsze mozna sie rozgrzac i jest cieplo biggrin preferuje inne sposoby rozgrzewania XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 2:09 am
Cicho.. ZNalzlem spodnie z roboty ;D Troche uwalone,jeszcze wiory w kieszeni znalazlem ale dobre sa biggrin Akurat na wybrudzenie lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 2:10 am
Rin_Youkai ReggaeVibration Rin_Youkai ReggaeVibration Nie ma nie! Trzeba cwiczyc! cwiczyc! Ja niedlugo ide sobie pobiegac jeszcze biggrin Moge zostac twoim osobistym trenerem 3nodding Ja biegam rano, ale tylko jak jest w miare cieplo XD E tam czapka,bluza i jazda, zawsze mozna sie rozgrzac i jest cieplo biggrin preferuje inne sposoby rozgrzewania XD np polezec pod kocykiem albo przytulic sie do kaloryferow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ReggaeVibration Cicho.. ZNalzlem spodnie z roboty ;D Troche uwalone,jeszcze wiory w kieszeni znalazlem ale dobre sa biggrin Akurat na wybrudzenie lol oO' ... to gdzie ty pracujesz oO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark ReggaeVibration Autark ReggaeVibration Hej ludzie ludzie! Wstawac ! Cwiczyc! Raz Dwa Raz Dwa! Nie obijac sie! wahmbulance cichutko *rzuca w niego poduchą* bo jeszcze kogoś obudzisz xp Przeciez juz strasznie pozno jest! xd Z kopa z kolanka trzy hity low kick! I juz wszyscy pobudzeni ;D Ja z wamim suze chyba pozadek zrobic lenie smierdzace twisted jakbyś nie spał cały dzień i troszke to byś inaczej pisał *idu umyć ząbki* E tam w wakcje nad morzme spalem tyle ile bylem totalnie zalany ;P A tak to cwiczylem prawie ciagle buehehe , przez jakies 3 dni tot rwwalo co rpawda potem spalem dzien i ejszcze troche ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 2:11 am
zuzika np polezec pod kocykiem albo przytulic sie do kaloryferow 3nodding albo ... ale... dobra niewazne Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 2:11 am
zuzika Rin_Youkai ReggaeVibration Rin_Youkai ReggaeVibration Nie ma nie! Trzeba cwiczyc! cwiczyc! Ja niedlugo ide sobie pobiegac jeszcze biggrin Moge zostac twoim osobistym trenerem 3nodding Ja biegam rano, ale tylko jak jest w miare cieplo XD E tam czapka,bluza i jazda, zawsze mozna sie rozgrzac i jest cieplo biggrin preferuje inne sposoby rozgrzewania XD np polezec pod kocykiem albo przytulic sie do kaloryferow 3nodding Zawsze moge ja ciebie przytulic i rozgrzac jak bedziesz kiedys w Stargardzie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 25, 2006 2:12 am
Rin_Youkai zuzika np polezec pod kocykiem albo przytulic sie do kaloryferow 3nodding albo ... ale... dobra niewazne Xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ReggaeVibration Zawsze moge ja ciebie przytulic i rozgrzac jak bedziesz kiedys w Stargardzie ;D O... moje miasto XDDDDDDDDd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai ReggaeVibration Cicho.. ZNalzlem spodnie z roboty ;D Troche uwalone,jeszcze wiory w kieszeni znalazlem ale dobre sa biggrin Akurat na wybrudzenie lol oO' ... to gdzie ty pracujesz oO Ja stolarz jestem smile Najprawodopodniej niedoszly technolog drewna. Bo nie zdam egzaminow koncowych ;D Skladam meble i takie tam pierdoly.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|