|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 1:27 pm
no i skonczyłam sie kolażować, i juz tylko czekam na jutrzejszy dzień ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 1:31 pm
Terrorystka Frania no i skonczyłam sie kolażować, i juz tylko czekam na jutrzejszy dzień ;D wena wrocila i pewnie kolaz ladny wyszedl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 1:35 pm
ariellechan Terrorystka Frania no i skonczyłam sie kolażować, i juz tylko czekam na jutrzejszy dzień ;D wena wrocila i pewnie kolaz ladny wyszedl xd taki se... blaugh ale nie narzekam wink
www.marcior.deviantart.com ciekawe czy sie zdjecia i kolaże dodały... XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 1:44 pm
jaki tam sekciarz ;P
ot po prostu wyrażam uwielbienie do Zen.
mówiac prościej... łodyga bambusa ugina sie w rytm wiatru...
ide spać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 1:52 pm
Lavagetas_heqetai jaki tam sekciarz ;P ot po prostu wyrażam uwielbienie do Zen. mówiac prościej... łodyga bambusa ugina sie w rytm wiatru... ide spać niuchał coś. ninja sekciarz jedeno, no!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 1:56 pm
Terrorystka Frania no i skonczyłam sie kolażować, i juz tylko czekam na jutrzejszy dzień ;D Mi by sie nie chcialo robic takich kolazy ;P Katorga. Ale podobaja mi sie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 2:22 pm
Lavagetas_heqetai jaki tam sekciarz ;P ot po prostu wyrażam uwielbienie do Zen. mówiac prościej... łodyga bambusa ugina sie w rytm wiatru... ide spać chcesz bajki zen? Mam w pdfie ksiazke rozprowadzana bezplatnie przez jakis krag wielbicieli Zen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 2:54 pm
*wlaziu* helou mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 2:57 pm
Lethiel *wlaziu* helou mrgreen heart helouł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 2:59 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel *wlaziu* helou mrgreen heart helouł biggrin *tuuuli Geralta* i jak tam dzionek minol ? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:00 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel *wlaziu* helou mrgreen heart helouł biggrin *tuuuli Geralta* i jak tam dzionek minol ? wink heart dłuuużył się... ale spoko... normalnie fajową ocenę z matmy zaliczyłem i generalnie teraz byle do jutrzejszego wieczoru... razz a Tobie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:03 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel *wlaziu* helou mrgreen heart helouł biggrin *tuuuli Geralta* i jak tam dzionek minol ? wink heart dłuuużył się... ale spoko... normalnie fajową ocenę z matmy zaliczyłem i generalnie teraz byle do jutrzejszego wieczoru... razz a Tobie? a fuuuj ! matematyka jest zlaaa mrgreen a ja dzis po wczorajszej wizycie w szkole rozchorowalam sie jeszcze bardziej i dzisiejszy dzien spedzilam w lozku rysujac xP woopieee xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:04 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel *wlaziu* helou mrgreen heart helouł biggrin *tuuuli Geralta* i jak tam dzionek minol ? wink heart dłuuużył się... ale spoko... normalnie fajową ocenę z matmy zaliczyłem i generalnie teraz byle do jutrzejszego wieczoru... razz a Tobie? a fuuuj ! matematyka jest zlaaa mrgreen a ja dzis po wczorajszej wizycie w szkole rozchorowalam sie jeszcze bardziej i dzisiejszy dzien spedzilam w lozku rysujac xP woopieee xD czemu ja nie potrafię rysować? ><' matematyka jest dobra... dobra! dobra! dobra! >P to jedyny język, wobec którego można nie mieć wątpliwości i którego nie trzeba tłumaczyć na inny! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:07 pm
Geralt_Bialy_Wilk czemu ja nie potrafię rysować? ><' matematyka jest dobra... dobra! dobra! dobra! >P to jedyny język, wobec którego można nie mieć wątpliwości i którego nie trzeba tłumaczyć na inny! razz jak dla mnie jest mroczna ;>
pewnie potrafisz rysowac tylko jeszcze o tym nie wiesz ! mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:08 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk czemu ja nie potrafię rysować? ><' matematyka jest dobra... dobra! dobra! dobra! >P to jedyny język, wobec którego można nie mieć wątpliwości i którego nie trzeba tłumaczyć na inny! razz jak dla mnie jest mroczna ;>
pewnie potrafisz rysowac tylko jeszcze o tym nie wiesz ! mrgreen heart nie potrafię - próbowałem ;P może i jest mroczna, ale mniej niż chemia, za którą też się wstawię mimo Twoich obiekcji! ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|