|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 10:48 am
Terrorystka Frania idę kolażować ciał domokun Miłej zabawy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 10:49 am
BeeWolf Kpisz ? Ja jestem leszczem.... U miałem się pochwalić kolerzanka z Klubu kendo dostała się do sekcji polski w tej sztuce. nie kpie, myslalam, ze bedziesz pokazywac... crying ja tam z tych cosplayowcow jestem *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 10:50 am
EvilYuki BeeWolf Kpisz ? Ja jestem leszczem.... U miałem się pochwalić kolerzanka z Klubu kendo dostała się do sekcji polski w tej sztuce. nie kpie, myslalam, ze bedziesz pokazywac... crying ja tam z tych cosplayowcow jestem *_* no to nie wiem, może będę ale o której godzinie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 10:52 am
BeeWolf EvilYuki BeeWolf Kpisz ? Ja jestem leszczem.... U miałem się pochwalić kolerzanka z Klubu kendo dostała się do sekcji polski w tej sztuce. nie kpie, myslalam, ze bedziesz pokazywac... crying ja tam z tych cosplayowcow jestem *_* no to nie wiem, może będę ale o której godzinie ? 15:30 *^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 10:53 am
EvilYuki BeeWolf EvilYuki BeeWolf Kpisz ? Ja jestem leszczem.... U miałem się pochwalić kolerzanka z Klubu kendo dostała się do sekcji polski w tej sztuce. nie kpie, myslalam, ze bedziesz pokazywac... crying ja tam z tych cosplayowcow jestem *_* no to nie wiem, może będę ale o której godzinie ? 15:30 *^* U to chyba cie nie poszczypie w pupe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 10:55 am
BeeWolf U to chyba cie nie poszczypie w pupe. bede musiala to jakos przezyc... :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 10:56 am
EvilYuki BeeWolf U to chyba cie nie poszczypie w pupe. bede musiala to jakos przezyc... :> Wiem, że to dla ciebie cios bo liczyłaś na to no ale wiesz, nie wszystko można mieć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 10:56 am
BeeWolf EvilYuki BeeWolf U to chyba cie nie poszczypie w pupe. bede musiala to jakos przezyc... :> Wiem, że to dla ciebie cios bo liczyłaś na to no ale wiesz, nie wszystko można mieć. ale jestem dzielan i sobie poradze ^_- ja bede jutro od poczatku do konca :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 10:59 am
EvilYuki BeeWolf EvilYuki BeeWolf U to chyba cie nie poszczypie w pupe. bede musiala to jakos przezyc... :> Wiem, że to dla ciebie cios bo liczyłaś na to no ale wiesz, nie wszystko można mieć. ale jestem dzielan i sobie poradze ^_- ja bede jutro od poczatku do konca :> Jak zobaczysz facetów w sukienkach z mieczami to kolesie od Iaido
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 11:51 am
właśnie mi doniesiono,że chłopcuff od Iaido ni bydzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 11:58 am
ludu, gdzie jesteś? chyba nie poszli wszyscy "The Matrix Revolutions" oglądać stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 12:09 pm
Frou - Frou ludu, gdzie jesteś? chyba nie poszli wszyscy "The Matrix Revolutions" oglądać stare Nie. Ja jestem. Z przerwami, ale jestem. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|