|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 11:33 pm
Terrorystka Frania Kukus Rin_Youkai EvilYuki ja wiem, że jestem ubrana na różowo, wymalowana i włosy oklapnięte i nieułozone, ale naprawde bardzo wam chciałam i chcę nadal pokazać moje zdjęcia z Ecchiconu :* mam nadzieję, że znajdę jakieś na którym będę w cywilu i wyglądać lepiej :3 nie ma kobiet brzydkich, są tylko... niewyspane xD dla mnie wygladasz slodziutko 4laugh a dla mnie różowo dość... i nie ma w mej opinii ni kszty entuzjazmu burning_eyes Yuki, czy to jakiś bal przebierańców był? one wymiatają. domokun nii, to był zwykły cosplay :3 szyłam w pocie czoła rożowiutką sukienkę do księzniczki dla Maria, bo jakiś Mario pilnie takowej poszukiwał :3 nie wygraliśmy głównej nagrody, bo główną nagrodę wygrały takie dwie co sie rozebrały i całowały xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 11:51 pm
granat `Amelia` Z nudów i czegoś tam jeszcze (zaraz... samotnie spędzanych Walentynek? whee ) postanowiłam zrobić sobie zdjęcie i zamieścić je tutaj.
 Ładna pani i nie powinna spędzać sama waleńtynek. wink Milcz bo w oko ... e to nie moja wina ... no może moja... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 2:08 am
Terrorystka Frania granat Terrorystka Frania ja nie wygladajaca na gwiazde filmowa i moj nie szkeszy mundurek z moja kosmiczna szafka ;p
pfff ;p Pani też fajna redface bywało lepiej, a Ty sie juz nie podlizuj ;p Nie podlizywałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 2:08 am
BeeWolf_san granat `Amelia` Z nudów i czegoś tam jeszcze (zaraz... samotnie spędzanych Walentynek? whee ) postanowiłam zrobić sobie zdjęcie i zamieścić je tutaj.
 Ładna pani i nie powinna spędzać sama waleńtynek. wink Milcz bo w oko ... e to nie moja wina ... no może moja... xp twoja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 2:14 am
BeeWolf_san Milcz bo w oko ... e to nie moja wina ... no może moja... xp Wnosze że to Ty jesteś szczęśliwym posiadaczem tej że pani. wink Tylko czemu kazałeś Jej w walentynki samej siedzieć? Nie sądzisz że to zbyt surowa kara, nawet jeśli zadkiem zgniotła Ci psa? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 2:19 am
granat BeeWolf_san Milcz bo w oko ... e to nie moja wina ... no może moja... xp Wnosze że to Ty jesteś szczęśliwym posiadaczem tej że pani. wink Tylko czemu kazałeś Jej w walentynki samej siedzieć? Nie sądzisz że to zbyt surowa kara, nawet jeśli zadkiem zgniotła Ci psa? blaugh marny tekścik. próbuj dalej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 2:23 am
Kukus granat BeeWolf_san Milcz bo w oko ... e to nie moja wina ... no może moja... xp Wnosze że to Ty jesteś szczęśliwym posiadaczem tej że pani. wink Tylko czemu kazałeś Jej w walentynki samej siedzieć? Nie sądzisz że to zbyt surowa kara, nawet jeśli zadkiem zgniotła Ci psa? blaugh marny tekścik. próbuj dalej.Ona poprostu wygląda na taką co tyłkiem jamniki gniecie. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 2:36 am
granat Kukus granat BeeWolf_san Milcz bo w oko ... e to nie moja wina ... no może moja... xp Wnosze że to Ty jesteś szczęśliwym posiadaczem tej że pani. wink Tylko czemu kazałeś Jej w walentynki samej siedzieć? Nie sądzisz że to zbyt surowa kara, nawet jeśli zadkiem zgniotła Ci psa? blaugh marny tekścik. próbuj dalej.Ona poprostu wygląda na taką co tyłkiem jamniki gniecie. mrgreen pogrążasz się sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 2:37 am
Kukus granat Kukus granat BeeWolf_san Milcz bo w oko ... e to nie moja wina ... no może moja... xp Wnosze że to Ty jesteś szczęśliwym posiadaczem tej że pani. wink Tylko czemu kazałeś Jej w walentynki samej siedzieć? Nie sądzisz że to zbyt surowa kara, nawet jeśli zadkiem zgniotła Ci psa? blaugh marny tekścik. próbuj dalej.Ona poprostu wygląda na taką co tyłkiem jamniki gniecie. mrgreen pogrążasz się sweatdrop Zwisa mi to? Zdecydowanie tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 2:40 am
granat Zwisa mi to? Zdecydowanie tak. przynajmniej to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 6:10 am
a mi sie fotki podobają smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 6:51 am
granat BeeWolf_san Milcz bo w oko ... e to nie moja wina ... no może moja... xp Wnosze że to Ty jesteś szczęśliwym posiadaczem tej że pani. wink Tylko czemu kazałeś Jej w walentynki samej siedzieć? Nie sądzisz że to zbyt surowa kara, nawet jeśli zadkiem zgniotła Ci psa? blaugh Bo byłem 650km dalej, no i wcale mi z tym fajnie nie było. Słaby tekst, ale to już KK zauważył. 34^@!#$%!436325&%#$^$^@%$ mac ...!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 1:34 am
granat Kukus granat BeeWolf_san Milcz bo w oko ... e to nie moja wina ... no może moja... xp Wnosze że to Ty jesteś szczęśliwym posiadaczem tej że pani. wink Tylko czemu kazałeś Jej w walentynki samej siedzieć? Nie sądzisz że to zbyt surowa kara, nawet jeśli zadkiem zgniotła Ci psa? blaugh marny tekścik. próbuj dalej.Ona poprostu wygląda na taką co tyłkiem jamniki gniecie. mrgreen Ja je gniotę, a Ty je pompujesz... zaraz... ale... ale masz czym, prawda? rolleyes i wcale nie mam na myśli jakiejkolwiek pompki z tworzywa sztucznego talk2hand
że ja w ogóle w takie rozmowy się wdaję : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 1:35 am
BeeWolf_san granat BeeWolf_san Milcz bo w oko ... e to nie moja wina ... no może moja... xp Wnosze że to Ty jesteś szczęśliwym posiadaczem tej że pani. wink Tylko czemu kazałeś Jej w walentynki samej siedzieć? Nie sądzisz że to zbyt surowa kara, nawet jeśli zadkiem zgniotła Ci psa? blaugh Bo byłem 650km dalej, no i wcale mi z tym fajnie nie było. Słaby tekst, ale to już KK zauważył. 34^@!#$%!436325&%#$^$^@%$ mac ...!!!!! o... ocho, loooooz cool
chodź tu do mnie, wygniotę Cię trochę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|