|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 7:37 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile i musze juz niestety/stety isc mrgreen twisted do raportu sierzancie! co to ma znaczyc? stety? hmm? kuna no..... no bo nie wiem to bylo dawno i nie prawda mrgreen i kto tu na gg nie odpowiada :> mrgreen twisted nie mam w pracy gg........ blaugh ale zaraz ide do domu.....juz mi sie mozg zlasowal zdeczko...... mrgreen to ty jeszcze w pracy ? eek to niech general wraca szybko pirate mrgreen twisted niestety....jeszcze tylko jedno zleconko i spadam.....ehhhhh mrgreen jakos nie wspolczuje(teraz napewno mi sie oberwie XD) mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 7:43 am
Twisted_Exile jakos nie wspolczuje(teraz napewno mi sie oberwie XD) mrgreen twisted wcale nie prosze o wspolczucie do jasnej ciasnej....ide se juz....i pierdole wszystko na dzisiaj........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 7:45 am
revcat Twisted_Exile jakos nie wspolczuje(teraz napewno mi sie oberwie XD) mrgreen twisted wcale nie prosze o wspolczucie do jasnej ciasnej....ide se juz....i pierdole wszystko na dzisiaj........ ale....a zreszta niewazne ..... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 7:47 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile jakos nie wspolczuje(teraz napewno mi sie oberwie XD) mrgreen twisted wcale nie prosze o wspolczucie do jasnej ciasnej....ide se juz....i pierdole wszystko na dzisiaj........ ale....a zreszta niewazne ..... sad no co ? mialem na mysli prace....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 7:49 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile jakos nie wspolczuje(teraz napewno mi sie oberwie XD) mrgreen twisted wcale nie prosze o wspolczucie do jasnej ciasnej....ide se juz....i pierdole wszystko na dzisiaj........ ale....a zreszta niewazne ..... sad no co ? mialem na mysli prace....... mrgreen dobra to szybko wracaj do domu mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 12:04 pm
wrocilam
"I wanna stay inside I wanna stay inside for good I wanna stay inside For good"
a Ty Moniq obietnic nie dotrzymujesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 12:10 pm
Baliaur wrocilam
a Ty Moniq obietnic nie dotrzymujesz blaugh dotrzymamal tylko ze na POGG spytaj sie Reva mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 12:14 pm
Twisted_Exile Baliaur wrocilam
a Ty Moniq obietnic nie dotrzymujesz blaugh dotrzymamal tylko ze na POGG spytaj sie Reva mrgreen twisted ide w postach poszperac blaugh
mwahahaha mam spodnice w szkocka mrgreen krate cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 12:19 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur wrocilam
a Ty Moniq obietnic nie dotrzymujesz blaugh dotrzymamal tylko ze na POGG spytaj sie Reva mrgreen twisted ide w postach poszperac blaugh
mwahahaha mam spodnice w szkocka mrgreen krate cool uu bede musiala ja kiedys zoabczyc a walsnie Rev kazal takze Cie pozdrowic mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 12:22 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur wrocilam
mwahahaha mam spodnice w szkocka mrgreen krate cool uu bede musiala ja kiedys zoabczyc a walsnie Rev kazal takze Cie pozdrowic mrgreen twisted oi! mrgreen dzinkuje blaugh pewnie ma teraz atak czkawki lezac pod samochodem blaugh jeszcze mam ocieplacze 4laugh moze kiedys fote zrobie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 2:05 am
........... ninja ............
UGABUGA !!!! scream
ej panowie chyba kazdy z was wie bez telewizji mozna...telewizora nie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 2:28 am
*siedzi pod stolem w stroju maskujacym *
UGABUGA!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 2:43 am
*zeskakuje z zyrandola*
ugabuga :mgreen:
ta bo w telewizorze moga byc czesciej fajne fil;my niz w telewizji
//Fju: Sonic Youth - [Sonic Nurse #01] Pattern Recognition [6:32]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 2:48 am
Baliaur *zeskakuje z zyrandola*
ugabuga :mgreen:
ta bo w telewizorze moga byc czesciej fajne fil;my niz w telewizji
//Fju: Sonic Youth - [Sonic Nurse #01] Pattern Recognition [6:32] moga ale nie musza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|