Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 265 266 267 268 269 270 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Akitta-chan

PostPosted: Tue Jul 14, 2009 12:27 am

HETVENMILLIÓ CELZIUSZ FOK VAN ODAKINT!!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 4:20 am

Akitta-chan
HETVENMILLIÓ CELZIUSZ FOK VAN ODAKINT!!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk

Az több lenne mint a Nap magjának hőmérséklete xd De persze értem mire gondolsz.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 8:24 am

Akitta-chan
nah nem mondod stare most gondolj bele h egész nap abban a rohadt üvegházban döglök a gerberák között.... levegő nuku hőm a kint +5 fok..... a víz gyorsan melegszik és csak két szünetem van.... jah és még párás is és az üvegház festését is lemosta nagyából az eső szal sülök egész nap a saját levemben X____X
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 10:02 am

napsugar
Akitta-chan
nah nem mondod stare most gondolj bele h egész nap abban a rohadt üvegházban döglök a gerberák között.... levegő nuku hőm a kint +5 fok..... a víz gyorsan melegszik és csak két szünetem van.... jah és még párás is és az üvegház festését is lemosta nagyából az eső szal sülök egész nap a saját levemben X____X

Te mi a frászt csinálsz üvegházban? gonk (mámrint nélkülem és egy lepkeháló nélkül crying )
Jah éreztem amikor fél délután fekete hosszú nadrágban és vastag téli polóban járkáltam... anyám nem mosta ki a hétvégén a cuccaimat crying

Narcisz

Yolanda Thissa

PostPosted: Tue Jul 14, 2009 10:12 am

Én Görögország után azt mondtam, hogy itthon meg fogok fagyni... Apu meg számlálta a napokat visszafelé... biggrin Nem igazán bírja a meleget rofl Mondjuk ha ő megjelent a tengerparton, akkor jöttek a felhők is 4laugh
Itthon pedig kertizuhany alatt fürdőrüházom... legalábbis fogok... mindenkinek ajánlom whee
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 10:18 am

Huh nekem a volt gyakorlati munkahelyemre kellett menni (Margitsziget) és tök melegem és elegem volt pláne amikor a buszajtónál várva éreztem a kiráamló forró levegőt gonk
Most már oké itthon édes itthon édesen langyos hőjében smile Kimelegedve de törve nem.
Te időjárás, ne "zárj be" a hőségeddel...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 10:51 am

Narcisz
napsugar
Akitta-chan

Te mi a frászt csinálsz üvegházban? gonk (mámrint nélkülem és egy lepkeháló nélkül crying )
Jah éreztem amikor fél délután fekete hosszú nadrágban és vastag téli polóban járkáltam... anyám nem mosta ki a hétvégén a cuccaimat crying
nyári meló burning_eyes
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 10:56 am

De gyorsan gyűlnek a postok...I love you guys! heart

Akitta-chan

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 10:56 am

hehe ha van téma mi postolgatunk biggrin wink
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 10:59 am

én ma füvet vágtam (hála apámnak) sarlóval most meg fáááj a hátam hát kell ez az ember napallergiájának.... nem szeressem ezt a huuu de naon meleget.... és ilyenkor a város is tele van a vén ....kel és furakodnak meg minden (de utálom őket)

Rekacicca

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Tue Jul 14, 2009 11:59 am

huh...az én munkahelyem sem volt éppen Hawaii sweatdrop
lol 4000. post rofl
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 12:05 pm

de nálatok legalább van légkondi stare

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Tue Jul 14, 2009 12:22 pm

viszont szép virágok helyett ocsmány papírok vannak.....
igaz...azok legalább nem szőrösek xd
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 12:23 pm

szép virágok... pfff...... ha te láttad volna mit szedtünk ma le..... csak a szemetet.... de elég ganéj minden

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Tue Jul 14, 2009 12:25 pm

küldjetek be pár kecskét....azok letarolnak mindent ....aztán jöhetnek az új szép virágok 3nodding
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 265 266 267 268 269 270 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games