|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 12:27 am
HETVENMILLIÓ CELZIUSZ FOK VAN ODAKINT!!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 4:20 am
Akitta-chan HETVENMILLIÓ CELZIUSZ FOK VAN ODAKINT!!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk Az több lenne mint a Nap magjának hőmérséklete xd De persze értem mire gondolsz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 8:24 am
Akitta-chan HETVENMILLIÓ CELZIUSZ FOK VAN ODAKINT!!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk nah nem mondod stare most gondolj bele h egész nap abban a rohadt üvegházban döglök a gerberák között.... levegő nuku hőm a kint +5 fok..... a víz gyorsan melegszik és csak két szünetem van.... jah és még párás is és az üvegház festését is lemosta nagyából az eső szal sülök egész nap a saját levemben X____X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 10:02 am
napsugar Akitta-chan HETVENMILLIÓ CELZIUSZ FOK VAN ODAKINT!!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk nah nem mondod stare most gondolj bele h egész nap abban a rohadt üvegházban döglök a gerberák között.... levegő nuku hőm a kint +5 fok..... a víz gyorsan melegszik és csak két szünetem van.... jah és még párás is és az üvegház festését is lemosta nagyából az eső szal sülök egész nap a saját levemben X____XTe mi a frászt csinálsz üvegházban? gonk (mámrint nélkülem és egy lepkeháló nélkül crying )Jah éreztem amikor fél délután fekete hosszú nadrágban és vastag téli polóban járkáltam... anyám nem mosta ki a hétvégén a cuccaimat crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 10:12 am
Én Görögország után azt mondtam, hogy itthon meg fogok fagyni... Apu meg számlálta a napokat visszafelé... biggrin Nem igazán bírja a meleget rofl Mondjuk ha ő megjelent a tengerparton, akkor jöttek a felhők is 4laugh Itthon pedig kertizuhany alatt fürdőrüházom... legalábbis fogok... mindenkinek ajánlom whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 10:18 am
Huh nekem a volt gyakorlati munkahelyemre kellett menni (Margitsziget) és tök melegem és elegem volt pláne amikor a buszajtónál várva éreztem a kiráamló forró levegőt gonk Most már oké itthon édes itthon édesen langyos hőjében smile Kimelegedve de törve nem. Te időjárás, ne "zárj be" a hőségeddel...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 10:51 am
Narcisz napsugar Akitta-chan HETVENMILLIÓ CELZIUSZ FOK VAN ODAKINT!!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk nah nem mondod stare most gondolj bele h egész nap abban a rohadt üvegházban döglök a gerberák között.... levegő nuku hőm a kint +5 fok..... a víz gyorsan melegszik és csak két szünetem van.... jah és még párás is és az üvegház festését is lemosta nagyából az eső szal sülök egész nap a saját levemben X____XTe mi a frászt csinálsz üvegházban? gonk (mámrint nélkülem és egy lepkeháló nélkül crying )Jah éreztem amikor fél délután fekete hosszú nadrágban és vastag téli polóban járkáltam... anyám nem mosta ki a hétvégén a cuccaimat crying nyári meló burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 10:56 am
De gyorsan gyűlnek a postok...I love you guys! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 10:56 am
hehe ha van téma mi postolgatunk biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 10:59 am
én ma füvet vágtam (hála apámnak) sarlóval most meg fáááj a hátam hát kell ez az ember napallergiájának.... nem szeressem ezt a huuu de naon meleget.... és ilyenkor a város is tele van a vén ....kel és furakodnak meg minden (de utálom őket)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 11:59 am
huh...az én munkahelyem sem volt éppen Hawaii sweatdrop lol 4000. post rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 12:05 pm
de nálatok legalább van légkondi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 12:22 pm
viszont szép virágok helyett ocsmány papírok vannak..... igaz...azok legalább nem szőrösek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 12:23 pm
szép virágok... pfff...... ha te láttad volna mit szedtünk ma le..... csak a szemetet.... de elég ganéj minden
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 12:25 pm
küldjetek be pár kecskét....azok letarolnak mindent ....aztán jöhetnek az új szép virágok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|