|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:13 am
Frou - Frou kawyyyyyyyy... KAAAAWYYYY eek Ooowcyyyy... Ooowcyyyy... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:19 am
opcy Frou - Frou kawyyyyyyyy... KAAAAWYYYY eek Ooowcyyyy... Ooowcyyyy... 3nodding meEeEeEe... meEeEeEeEeEe... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:22 am
Frou - Frou opcy Frou - Frou kawyyyyyyyy... KAAAAWYYYY eek Ooowcyyyy... Ooowcyyyy... 3nodding meEeEeEe... meEeEeEeEeEe... whee nie jestes Owca.. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:26 am
opcy Frou - Frou opcy Frou - Frou kawyyyyyyyy... KAAAAWYYYY eek Ooowcyyyy... Ooowcyyyy... 3nodding meEeEeEe... meEeEeEeEeEe... whee nie jestes Owca.. emo sorry... sad ale mogę Ci zaśpiewać! znaczy... z dedykacją dla Ciebie - idę się właśnie plumkać w wodzie (i teges, kwiatów się nie je ) whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:27 am
Frou - Frou opcy Frou - Frou opcy Frou - Frou kawyyyyyyyy... KAAAAWYYYY eek Ooowcyyyy... Ooowcyyyy... 3nodding meEeEeEe... meEeEeEeEeEe... whee nie jestes Owca.. emo sorry... sad ale mogę Ci zaśpiewać! znaczy... z dedykacją dla Ciebie - idę się właśnie plumkać w wodzie (i teges, kwiatów się nie je ) whee to spiewaj,...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:42 am
powyobrażaj sobie, że śpiewam wink hłe hłe cool
tymczasem serio idę się pucować, bo na wykład się spóźnię eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:43 am
domokun Gupi tgf, nie chce dobrze dzialac scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:47 am
hmm ... War of Genesis? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 3:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 5:06 am
OOOODNALAZLEM SIEBIE W SOBIEEEEEEEEE! heart Czesc wam, co robicie? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 5:17 am
Kuna raptem 3 tygodnie mnie nie bylo i juz pelno nowych twarzy. Co tam, zboczuchy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 5:36 am
Dobry *ziew* *przeciaga sie*
Ciekawe czy amerykanom indyk smakowal ;0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 5:57 am
Delein the Wildest Kuna raptem 3 tygodnie mnie nie bylo i juz pelno nowych twarzy. Co tam, zboczuchy? Witaj Dzika Kobieto 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 24, 2006 6:03 am
Kiray Delein the Wildest Kuna raptem 3 tygodnie mnie nie bylo i juz pelno nowych twarzy. Co tam, zboczuchy? Witaj Dzika Kobieto 3nodding Ave ave...co tam slychac? ja pieknie wszystkie kolosy zaliczam, ale nadchodzi nieublaganie ten z matematyki i nie wierze w jakiekolkwiek szanse sukcesu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|