|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:12 am
Ostrzy noże. HEHE HOHOH ... ale będzie jedzonko ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:12 am
nie, na razie próbuję Cię onieśmielić i wystraszyć. *miziu miziu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:14 am
EvilYuki nie, na razie próbuję Cię onieśmielić i wystraszyć. *miziu miziu* aha ;] to moze ja pomoge ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:20 am
EvilYuki nie, na razie próbuję Cię onieśmielić i wystraszyć. *miziu miziu* Gwałć go bo jestem głodny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:39 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki nie, na razie próbuję Cię onieśmielić i wystraszyć. *miziu miziu* aha ;] to moze ja pomoge ;DMam dość czekania, >Posypuje Pędzelka Przyprawami< A teraz bez gadania do kociołka wskakuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:41 am
BeeWolf Lavagetas_heqetai EvilYuki nie, na razie próbuję Cię onieśmielić i wystraszyć. *miziu miziu* aha ;] to moze ja pomoge ;DMam dość czekania, >Posypuje Pędzelka Przyprawami< A teraz bez gadania do kociołka wskakuj. cieplo tu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:44 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf Lavagetas_heqetai EvilYuki nie, na razie próbuję Cię onieśmielić i wystraszyć. *miziu miziu* aha ;] to moze ja pomoge ;DMam dość czekania, >Posypuje Pędzelka Przyprawami< A teraz bez gadania do kociołka wskakuj. cieplo tuNo i ma być ciepło. >podaje mu butle wina< Wypij to, bo będziesz daniem z dodatkiem wina...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:44 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki nie, na razie próbuję Cię onieśmielić i wystraszyć. *miziu miziu* aha ;] to moze ja pomoge ;D och ty! *zasłania sięstrzępami spódniczki* Bee, ja go nie chcę gwałcić, zajmij się nim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:46 am
BeeWolf No i ma być ciepło. >podaje mu butle wina< Wypij to, bo będziesz daniem z dodatkiem wina... hik! jeszcze cieplej
Yuki za to nie dostaniesz mnie o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:46 am
EvilYuki Bee, ja go nie chcę gwałcić, zajmij się nim... Już się zajmuje, jak nie widać. >podaj mi kartofelki<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:47 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf No i ma być ciepło. >podaje mu butle wina< Wypij to, bo będziesz daniem z dodatkiem wina... hik! jeszcze cieplej
Yuki za to nie dostaniesz mnie o!Spoko jak się obgotujesz to cię wypatroszymy, upuścimy ci krwi, no i będziemy dalej gotować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:48 am
BeeWolf Lavagetas_heqetai BeeWolf No i ma być ciepło. >podaje mu butle wina< Wypij to, bo będziesz daniem z dodatkiem wina... hik! jeszcze cieplej
Yuki za to nie dostaniesz mnie o!Spoko jak się obgotujesz to cię wypatroszymy, upuścimy ci krwi, no i będziemy dalej gotować. hmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:50 am
Yuki niech lava się powoli gotuje, dolewaj wode i mieszaj a ja ide sobie zrobie śniadanie.
MU haha ... BeeCzka w kuchni ... mrgreen whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:58 am
jakie wino do niego lepsze? czerwone, rozowe czy biale?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|