|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 3:43 am
EvilYuki BeeWolf EvilYuki BeeWolf Jak wierzga ... buhaha to jest coś xD dobry panie, a czy mogłabym się jakoś... ninja wykupić? ninja Znajdźmy kogoś kogo można figlarnie zjeść ! O ile chcesz być w spółce ? to moze zjedzmy pana Lavę...? E jasne, zjedzmy go ... >Zakrada się na Kredka<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 3:44 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki to moze zjedzmy pana Lavę...? tak mi dziękujesz za wczorajszą noc? ;] za jaka znowu noc, to byl ledwie wieczor! scream jaki wieczór, jeszcze pamietam smak sniadania! Bee nie wolno bo nasikam ci do ucha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 3:46 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki to moze zjedzmy pana Lavę...? tak mi dziękujesz za wczorajszą noc? ;] za jaka znowu noc, to byl ledwie wieczor! scream jaki wieczór, jeszcze pamietam smak sniadania! a tak, chlebek z pomidorkiem, to i ja pamietam... ekhem... no, znaczyyyy... tak, bierzemy go, Bee! *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 3:47 am
EvilYuki a tak, chlebek z pomidorkiem, to i ja pamietam... ekhem... no, znaczyyyy... tak, bierzemy go, Bee! *_* normalnie modliszka! żadnego brania nie bedzie, jestem zbyt piękny żeby byc zjedzonym!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 3:50 am
EvilYuki tak, bierzemy go, Bee! *_* >Skok na lave...< bierz go za nogi.. Lavagetas_heqetai Bee nie wolno bo nasikam ci do ucha! Co nie zmienia faktu, że jesteś zaproszony na obiad.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 3:51 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki a tak, chlebek z pomidorkiem, to i ja pamietam... ekhem... no, znaczyyyy... tak, bierzemy go, Bee! *_* normalnie modliszka! żadnego brania nie bedzie, jestem zbyt piękny żeby byc zjedzonym! ummm... to chyba dlatego mamy Cię zjeść, bo jesteś zbyt piękny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 3:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 3:53 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki a tak, chlebek z pomidorkiem, to i ja pamietam... ekhem... no, znaczyyyy... tak, bierzemy go, Bee! *_* normalnie modliszka! żadnego brania nie bedzie, jestem zbyt piękny żeby byc zjedzonym! ummm... to chyba dlatego mamy Cię zjeść, bo jesteś zbyt piękny... a tobie wsadze kij od szczotki w tylek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 3:58 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki a tak, chlebek z pomidorkiem, to i ja pamietam... ekhem... no, znaczyyyy... tak, bierzemy go, Bee! *_* normalnie modliszka! żadnego brania nie bedzie, jestem zbyt piękny żeby byc zjedzonym! ummm... to chyba dlatego mamy Cię zjeść, bo jesteś zbyt piękny... Pewnie brzydala byśmy nie zjedli.. Yuki a może go zgwałcisz jeszcze co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:01 am
BeeWolf EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki a tak, chlebek z pomidorkiem, to i ja pamietam... ekhem... no, znaczyyyy... tak, bierzemy go, Bee! *_* normalnie modliszka! żadnego brania nie bedzie, jestem zbyt piękny żeby byc zjedzonym! ummm... to chyba dlatego mamy Cię zjeść, bo jesteś zbyt piękny... Pewnie brzydala byśmy nie zjedli.. Yuki a może go zgwałcisz jeszcze co ? własnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:02 am
BeeWolf EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki a tak, chlebek z pomidorkiem, to i ja pamietam... ekhem... no, znaczyyyy... tak, bierzemy go, Bee! *_* normalnie modliszka! żadnego brania nie bedzie, jestem zbyt piękny żeby byc zjedzonym! ummm... to chyba dlatego mamy Cię zjeść, bo jesteś zbyt piękny... Pewnie brzydala byśmy nie zjedli.. Yuki a może go zgwałcisz jeszcze co ? a mogę? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 4:05 am
EvilYuki BeeWolf EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki a tak, chlebek z pomidorkiem, to i ja pamietam... ekhem... no, znaczyyyy... tak, bierzemy go, Bee! *_* normalnie modliszka! żadnego brania nie bedzie, jestem zbyt piękny żeby byc zjedzonym! ummm... to chyba dlatego mamy Cię zjeść, bo jesteś zbyt piękny... Pewnie brzydala byśmy nie zjedli.. Yuki a może go zgwałcisz jeszcze co ? a mogę? emo Pewnie,jak się chce kogoś zjeść, to należy go zgwałcić. ... NO whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|