|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:17 pm
BeeWolf ariellechan BeeWolf ariellechan BeeWolf A powiedz mi dziewcze po jaki Uj mi traktor ? i to w cześci nieskładnej ? w traktorach można mierzyć jak bardzo facet jet ładny xd wiem wiem *wali glowa w biurko* mam bardzo chora psychike hie hie xd pirate a z kąt ty pochodzisz? znaczy gdzie sie urodziłam czy gdzie mieszkam ?? xp Gdzie nabrałaś wiejskich nawyków. nigdzie scream eek Musze ci wytłumaczyć skad sie wziela ta skala, bo inaczej wyjde na buraka xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:18 pm
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai kude- takie mlode juz zaczynaja ;D oO" przecież mowie, że nie xD *wskakuje mu na barana* mrah! heart xd tylko nie zwymiotuj mi na glowe ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel wheee ! *szalony taniec na zyrandolu (?) xD* choc ostrzegalam go, on plonol jak zywa pochodnia ! *wyciąga zapalniczke i kiwa na boki* zatańcz ze mną jeszcze raz....dokąd odeszlas moja piekna ! xD *obejmuje ja ramieniem i kiwaja sie na boki* I tęskniąc sobie zadaję pytanie... *podaje zapalniczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii no ba ze fajne cool wink dawno nie bylo troansformacji najwyzszy czas na zmiany...ehhhhh monik transformer wink heart nie mialam ci jak odpowiedziec na smsa bo kasa sie skonczyla ^^' wiec... tak ide do andrzeja.. chcial robic impreze laczona z moimi urodzinami 30. ale wole nii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:20 pm
Lethiel monik transformer wink heart nie mialam ci jak odpowiedziec na smsa bo kasa sie skonczyla ^^' wiec... tak ide do andrzeja.. chcial robic impreze laczona z moimi urodzinami 30. ale wole nii ninja ja chyab nie pojde bo 1 nie mam ochoty 2 mam szkole w czwartek stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:21 pm
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel wheee ! *szalony taniec na zyrandolu (?) xD* choc ostrzegalam go, on plonol jak zywa pochodnia ! *wyciąga zapalniczke i kiwa na boki* zatańcz ze mną jeszcze raz....dokąd odeszlas moja piekna ! xD *obejmuje ja ramieniem i kiwaja sie na boki* I tęskniąc sobie zadaję pytanie... *podaje zapalniczke* przyjaciel moj wyjechal mowi dio mnie.. masz tu klucze *zapala zapalniczke i kiwa sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:21 pm
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai kude- takie mlode juz zaczynaja ;D oO" przecież mowie, że nie xD *wskakuje mu na barana* mrah! heart xd tylko nie zwymiotuj mi na glowe ;P oO" nie zwymiotuje xD noł łej ;D *odszczyp* *zasłania oczka* ;D zgadnij kto to xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:22 pm
Ryuukei oshii Lethiel monik transformer wink heart nie mialam ci jak odpowiedziec na smsa bo kasa sie skonczyla ^^' wiec... tak ide do andrzeja.. chcial robic impreze laczona z moimi urodzinami 30. ale wole nii ninja ja chyab nie pojde bo 1 nie mam ochoty 2 mam szkole w czwartek stressed ale to dopiero ok 19, ja tez mam szkole do pozna.. najwyzej sie spoznimy wink i nie marudz, fajnie bedzie.. wszyscy znajomi beda.. i ja bede mrgreen XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:23 pm
zupelnie jak moj kot 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:23 pm
Lethiel ale to dopiero ok 19, ja tez mam szkole do pozna.. najwyzej sie spoznimy wink i nie marudz, fajnie bedzie.. wszyscy znajomi beda.. i ja bede mrgreen XD malenka ja mam skzole do 19 i bede kompletnie wymeczona bo bede w szkole kolo 9 godzin stressed
z Toba to wole na osobnosci sie spotkac mrgreen
a probowalm sie do burakk dodzwonic ale burak telefonu nie odbieral O.o
5170. Blackmore's Night - [The Village Lanterne #14] Street of Dreams mrgreen heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:24 pm
Lethiel przyjaciel moj wyjechal mowi dio mnie.. masz tu klucze *zapala zapalniczke i kiwa sie* 'Cause they won't let me drive...! *spycha na sterte poduszek* mha mha mha... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:24 pm
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai kude- takie mlode juz zaczynaja ;D oO" przecież mowie, że nie xD *wskakuje mu na barana* mrah! heart xd tylko nie zwymiotuj mi na glowe ;P oO" nie zwymiotuje xD noł łej ;D *odszczyp* *zasłania oczka* ;D zgadnij kto to xD nie wiem, komornik? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:26 pm
Ryuukei oshii Lethiel ale to dopiero ok 19, ja tez mam szkole do pozna.. najwyzej sie spoznimy wink i nie marudz, fajnie bedzie.. wszyscy znajomi beda.. i ja bede mrgreen XD malenka ja mam skzole do 19 i bede kompletnie wymeczona bo bede w szkole kolo 9 godzin stressed
z Toba to wole na osobnosci sie spotkac mrgreen
a probowalm sie do burakk dodzwonic ale burak telefonu nie odbieral O.o
5170. Blackmore's Night - [The Village Lanterne #14] Street of Dreams mrgreen heart heart heart heart oj no to oposc jakies wyklady wink jeszcze pogadamy razz a kamil pewnie bedzie :3 bo i andrju i dziad i sebastjan podobno beda razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:26 pm
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai kude- takie mlode juz zaczynaja ;D oO" przecież mowie, że nie xD *wskakuje mu na barana* mrah! heart xd tylko nie zwymiotuj mi na glowe ;P oO" nie zwymiotuje xD noł łej ;D *odszczyp* *zasłania oczka* ;D zgadnij kto to xD nie wiem, komornik? ;D ciepło ciepło ;D
a tak w ogole to witam wszystkich wczesniej przezemnie nie przywitanych xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|