|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:05 pm
Ryuukei oshii O.o nie pale o.O poporsut to po tamtej chorobie jeszcze cos mi w plucach zalega sweatdrop wyrudniałas :> Leth miętko, znow nie masz stanika? ;DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:06 pm
ariellechan BeeWolf ariellechan BeeWolf A powiedz mi dziewcze po jaki Uj mi traktor ? i to w cześci nieskładnej ? w traktorach można mierzyć jak bardzo facet jet ładny xd wiem wiem *wali glowa w biurko* mam bardzo chora psychike hie hie xd pirate a z kąt ty pochodzisz? znaczy gdzie sie urodziłam czy gdzie mieszkam ?? xp Gdzie nabrałaś wiejskich nawyków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:06 pm
Lethiel *przytula go do piersi i glaszcze po glowie z przerazeniem w oczach* xD
Monik.. od kiedy ? >.> sprobuj zaczac znowu to bedziesz miala doczynienia ze mna i Azem od kiedy mnie nie stac sweatdrop
Lava dziekuje ze zauwazyles 3nodding heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:07 pm
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya
Lav;3 chciałbyś xD *tul* kochanie strzesz się strzesz... ;Dno ba ;DD
Oo' que? hah! wiedziałam xD *tula tula* ^^ *traci przypadkowo równowage* xD
strzesz się strzesz... ;D
leth party! >D *porywa ją na żyrandol i zaczyna tańczyć* ;Dty piłas? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:08 pm
Ryuukei oshii Lethiel *przytula go do piersi i glaszcze po glowie z przerazeniem w oczach* xD
Monik.. od kiedy ? >.> sprobuj zaczac znowu to bedziesz miala doczynienia ze mna i Azem od kiedy mnie nie stac sweatdrop
Lava dziekuje ze zauwazyles 3nodding heart wink ładnie ładnie : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya hah! wiedziałam xD *tula tula* ^^ *traci przypadkowo równowage* xD
leth party! >D *porywa ją na żyrandol i zaczyna tańczyć* ;D ty piłas? ;D oO" nuuu! jaaaaaaaaaaa? nie... ;D xD *chwieje sie* >.> czemu wszystko się kręci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya
Lav;3 chciałbyś xD *tul* kochanie strzesz się strzesz... ;Dno ba ;DD
Oo' que? hah! wiedziałam xD *tula tula* ^^ *traci przypadkowo równowage* xD
leth party! >D *porywa ją na żyrandol i zaczyna tańczyć* ;Dwheee ! *szalony taniec na zyrandolu (?) xD* choc ostrzegalam go, on plonol jak zywa pochodnia !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:10 pm
rofl dzieki czuje sie dowartosciowana wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:10 pm
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii O.o nie pale o.O poporsut to po tamtej chorobie jeszcze cos mi w plucach zalega sweatdrop wyrudniałas :> Leth miętko, znow nie masz stanika? ;DDDno... tak wyszlo mrgreen heart wooolnooość ! xD
monik znowu transformacja ;> heart faaajne wloski biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:11 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii O.o nie pale o.O poporsut to po tamtej chorobie jeszcze cos mi w plucach zalega sweatdrop wyrudniałas :> Leth miętko, znow nie masz stanika? ;DDDno... tak wyszlo mrgreen heart wooolnooość ! xD
monik znowu transformacja ;> heart faaajne wloski biggrin no ba ze fajne cool wink dawno nie bylo troansformacji najwyzszy czas na zmiany...ehhhhh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:12 pm
Lethiel wheee ! *szalony taniec na zyrandolu (?) xD* choc ostrzegalam go, on plonol jak zywa pochodnia ! *wyciąga zapalniczke i kiwa na boki* zatańcz ze mną jeszcze raz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:12 pm
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya hah! wiedziałam xD *tula tula* ^^ *traci przypadkowo równowage* xD
leth party! >D *porywa ją na żyrandol i zaczyna tańczyć* ;D ty piłas? ;D oO" nuuu! jaaaaaaaaaaa? nie... ;D xD *chwieje sie* >.> czemu wszystko się kręci? kude- takie mlode juz zaczynaja ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:14 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii O.o nie pale o.O poporsut to po tamtej chorobie jeszcze cos mi w plucach zalega sweatdrop wyrudniałas :> Leth miętko, znow nie masz stanika? ;DDDno... tak wyszlo mrgreen heart wooolnooość ! xD
monik znowu transformacja ;> heart faaajne wloski biggrin ja od urodzenia nie nosze- fajnie jest ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:15 pm
Ntsumi_Aya Lethiel wheee ! *szalony taniec na zyrandolu (?) xD* choc ostrzegalam go, on plonol jak zywa pochodnia ! *wyciąga zapalniczke i kiwa na boki* zatańcz ze mną jeszcze raz....[i]dokąd odeszlas moja piekna ![i/] xD *obejmuje ja ramieniem i kiwaja sie na boki*[i]dokąd odeszlas moja piekna ![i/] xD *obejmuje ja ramieniem i kiwaja sie na boki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 1:16 pm
Lavagetas_heqetai kude- takie mlode juz zaczynaja ;D oO" przecież mowie, że nie xD *wskakuje mu na barana* mrah! heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|