|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:43 am
Dariia EvilYuki miałam fajny WOS w II klasie... ja jestem w drugiej klasie gim whee super, a ja mam kota i psa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:44 am
Dariia EvilYuki miałam fajny WOS w II klasie... ja jestem w drugiej klasie gim whee ja też jestem w drugiej klasie gim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:46 am
Fagalzo ?! czy jakos tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:47 am
ariellechan Dariia EvilYuki miałam fajny WOS w II klasie... ja jestem w drugiej klasie gim whee ja też jestem w drugiej klasie gim 3nodding a ja na 3 roku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:48 am
EvilYuki Dariia EvilYuki miałam fajny WOS w II klasie... ja jestem w drugiej klasie gim whee super, a ja mam kota i psa. a ja mam mini zoo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:49 am
BeeWolf ariellechan Dariia EvilYuki miałam fajny WOS w II klasie... ja jestem w drugiej klasie gim whee ja też jestem w drugiej klasie gim 3nodding a ja na 3 roku. wybijasz sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:50 am
ariellechan Dariia EvilYuki miałam fajny WOS w II klasie... ja jestem w drugiej klasie gim whee ja też jestem w drugiej klasie gim 3nodding ooo rówieśnica heart EvilYuki - to ssij cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:51 am
BeeWolf ariellechan Dariia EvilYuki miałam fajny WOS w II klasie... ja jestem w drugiej klasie gim whee ja też jestem w drugiej klasie gim 3nodding a ja na 3 roku. jeszcze troche i bedziesz przystojnym panem prawnikiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:54 am
Dariia ariellechan Dariia EvilYuki miałam fajny WOS w II klasie... ja jestem w drugiej klasie gim whee ja też jestem w drugiej klasie gim 3nodding ooo rówieśnica heart EvilYuki - to ssij cool a czy ty nie przypadkiem w Tomaszowie Maz. (moja kochana dziura jak bym mogla z mapy bym wykreslila twisted ) nie mieszkasz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:56 am
Dariia BeeWolf ariellechan Dariia EvilYuki miałam fajny WOS w II klasie... ja jestem w drugiej klasie gim whee ja też jestem w drugiej klasie gim 3nodding a ja na 3 roku. jeszcze troche i bedziesz przystojnym panem prawnikiem biggrin to Bee studiuje prawo eek a ja nic nie wiedzialam, znowu mnie cos ominelo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:57 am
ariellechan Dariia ariellechan Dariia EvilYuki miałam fajny WOS w II klasie... ja jestem w drugiej klasie gim whee ja też jestem w drugiej klasie gim 3nodding ooo rówieśnica heart EvilYuki - to ssij cool a czy ty nie przypadkiem w Tomaszowie Maz. (moja kochana dziura jak bym mogla z mapy bym wykreslila twisted ) nie mieszkasz ? nie.. ja z pięknego zielonego Szczecina rolleyes wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:58 am
Dariia BeeWolf ariellechan Dariia EvilYuki miałam fajny WOS w II klasie... ja jestem w drugiej klasie gim whee ja też jestem w drugiej klasie gim 3nodding a ja na 3 roku. jeszcze troche i bedziesz przystojnym panem prawnikiem biggrin Raczej będę ... bo już jestem przystojny, studentem poprawiającym przedmioty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 12:03 pm
ariellechan Dariia BeeWolf ariellechan Dariia EvilYuki miałam fajny WOS w II klasie... ja jestem w drugiej klasie gim whee ja też jestem w drugiej klasie gim 3nodding a ja na 3 roku. jeszcze troche i bedziesz przystojnym panem prawnikiem biggrin to Bee studiuje prawo eek a ja nic nie wiedzialam, znowu mnie cos ominelo crying Tak tak a do tego jestem zabójczo przystojny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 12:04 pm
Dariia ariellechan Dariia ariellechan Dariia EvilYuki miałam fajny WOS w II klasie... ja jestem w drugiej klasie gim whee ja też jestem w drugiej klasie gim 3nodding ooo rówieśnica heart EvilYuki - to ssij cool a czy ty nie przypadkiem w Tomaszowie Maz. (moja kochana dziura jak bym mogla z mapy bym wykreslila twisted ) nie mieszkasz ? nie.. ja z pięknego zielonego Szczecina rolleyes wink to cus mi sie pokrzanilo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 12:08 pm
BeeWolf ariellechan to Bee studiuje prawo eek a ja nic nie wiedzialam, znowu mnie cos ominelo crying Tak tak a do tego jestem zabójczo przystojny. Hmm... *myslu myslu* chyba juz widzialam twoje zdjecie gdziec na jakims topicu, ale mozesz mi teraz jakies pokazac to sobie pokonwersujemy, czy jestes zabojczo przystojny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|