|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 10:48 am
zuzika BeeWolf zuzika ahahaha!!!! mam neostrade w dooomuuu!!! rofl rofl rofl whee xd A ja chello. rofl jakie chello? znaczy ze sie witasz tak czy jak? sweatdrop xd *niedoinformowanie* nie internet w chello.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 10:49 am
Dariia hej ^^ komu sie jeszcze pochwalic moja makieta? ;D eeeee...czym? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 10:50 am
BeeWolf zuzika BeeWolf zuzika ahahaha!!!! mam neostrade w dooomuuu!!! rofl rofl rofl whee xd A ja chello. rofl jakie chello? znaczy ze sie witasz tak czy jak? sweatdrop xd *niedoinformowanie* nie internet w chello. a. bosz...pomyslicie ze jestem zacofana...no nieee... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 10:52 am
zuzika BeeWolf zuzika BeeWolf zuzika ahahaha!!!! mam neostrade w dooomuuu!!! rofl rofl rofl whee xd A ja chello. rofl jakie chello? znaczy ze sie witasz tak czy jak? sweatdrop xd *niedoinformowanie* nie internet w chello. a. bosz...pomyslicie ze jestem zacofana...no nieee... xd chyba jestes... zuzika Dariia hej ^^ komu sie jeszcze pochwalic moja makieta? ;D eeeee...czym? xd M A K I E T Ą lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 10:54 am
a tak dokładnie to jaką makietą? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 10:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 10:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 10:57 am
zuzika a tak dokładnie to jaką makietą? blaugh moją makietą.... na WOS...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 10:59 am
Dariia zuzika a tak dokładnie to jaką makietą? blaugh moją makietą.... na WOS... to ze twoją to sie akurat domyslilam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:00 am
Dariia zuzika a tak dokładnie to jaką makietą? blaugh moją makietą.... na WOS... WOS jest zly. Powinnien zostac dodany do listy przedmiotow szkolnych zakazanych !!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:01 am
zuzika Dariia zuzika a tak dokładnie to jaką makietą? blaugh moją makietą.... na WOS... to ze twoją to sie akurat domyslilam... Obie jesteście wporzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:02 am
Dariia zuzika a tak dokładnie to jaką makietą? blaugh moją makietą.... na WOS... moge ci zagwarantowac ze ja nie jestem zainteresowany..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:02 am
ariellechan Dariia zuzika a tak dokładnie to jaką makietą? blaugh moją makietą.... na WOS... WOS jest zly. Powinnien zostac dodany do listy przedmiotow szkolnych zakazanych !!! domokun WOS jest dobry ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:03 am
opcy Dariia zuzika a tak dokładnie to jaką makietą? blaugh moją makietą.... na WOS... moge ci zagwarantowac ze ja nie jestem zainteresowany.. i dobra ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:03 am
opcy Dariia zuzika a tak dokładnie to jaką makietą? blaugh moją makietą.... na WOS... moge ci zagwarantowac ze ja nie jestem zainteresowany.. Pokazać ci ptaka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|