|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:21 am
Lethiel Lavagetas_heqetai EvilYuki nie wiem... może... kucyka?  prosze ;] ninja nie wyglada jak kucyk *dzga zdjecie* wpisalem 'pony' i jest scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai EvilYuki nie wiem... może... kucyka?  prosze ;] to jakaś kobyła, a nie kucyk... stare to jest kucyk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel *rozsiewa zarazki* wheeee xD *tuulu tuulu* ;> ja zaszczepiony, mozesz rozsiewac ;D wlasnie ! trzeba sie bylo zaszcepic.. czemu o tym nie pomyslalam >.> *klep go w poslada*
co tam u ciebie ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:22 am
Lavagetas_heqetai wpisalem 'pony' i jest scream nie krzycz na mnie emo gupi wujaszek google nie wie jak wyglada kucyk xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:23 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *rozsiewa zarazki* wheeee xD *tuulu tuulu* ;> ja zaszczepiony, mozesz rozsiewac ;D wlasnie ! trzeba sie bylo zaszcepic.. czemu o tym nie pomyslalam >.> *klep go w poslada*
co tam u ciebie ? mrgreen u mnie? przeczytalem dzis książke o Hitlerze- wciagajaca mrgreen
Yuki mysalem ze mach bardziej dorosłe zyczenia ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:24 am
Lethiel Lavagetas_heqetai wpisalem 'pony' i jest scream nie krzycz na mnie emo gupi wujaszek google nie wie jak wyglada kucyk xD oj tam sie czepiasz. człowiek tu daje cos od siebie i jeszcze narzejaka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:25 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai wpisalem 'pony' i jest scream nie krzycz na mnie emo gupi wujaszek google nie wie jak wyglada kucyk xD oj tam sie czepiasz. człowiek tu daje cos od siebie i jeszcze narzejaka a kuci kuci ! *pucia go*
ide po herbatke ninja *wziuuuuum*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:27 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai wpisalem 'pony' i jest scream nie krzycz na mnie emo gupi wujaszek google nie wie jak wyglada kucyk xD oj tam sie czepiasz. człowiek tu daje cos od siebie i jeszcze narzejaka a kuci kuci ! *pucia go*
ide po herbatke ninja *wziuuuuum* tez bym prosil ale wygrzała! ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:34 am
Lavagetas_heqetai tez bym prosil ale wygrzała! ;D*wraca z herbatka* siam pam pam.. O.o *patrzy na lawe moszczącego sie w jej skladowisku chusteczek* >.> heart *wciska sie obok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:36 am
Lethiel Lavagetas_heqetai tez bym prosil ale wygrzała! ;D*wraca z herbatka* siam pam pam.. O.o *patrzy na lawe moszczącego sie w jej skladowisku chusteczek* >.> heart *wciska sie obok* dziekuje :3 ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|