|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:04 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki *ziewa i kładzie się w kącie* zimno tam, Leth ma miejsce w łozku ;] mi jest zawsze gorąco, możesz iść do Leth 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:05 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki *ziewa i kładzie się w kącie* zimno tam, Leth ma miejsce w łozku ;] mi jest zawsze gorąco, możesz iść do Leth 3nodding ni, ja nie moge ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:07 am
ach, to mam Ci współczuć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:09 am
EvilYuki ach, to mam Ci współczuć? tak i pogłaskać po główce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:10 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki ach, to mam Ci współczuć? tak i pogłaskać po główce *głasku głasku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:12 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki ach, to mam Ci współczuć? tak i pogłaskać po główce *głasku głasku* dziekuje, radzisz sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:13 am
Lavagetas_heqetai Lethiel ninja *przeciaga sie i kicha* >.< zdrówko! mrgreen dziekuje mrgreen heart *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:13 am
*dyga* a dostanę coś w nagrodę...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:14 am
EvilYuki *dyga* a dostanę coś w nagrodę...? a co chciałabyś dostać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:15 am
nie wiem... może... kucyka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:15 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel ninja *przeciaga sie i kicha* >.< zdrówko! mrgreen dziekuje mrgreen heart *przytuuuul* nie oddawaj ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:17 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel ninja *przeciaga sie i kicha* >.< zdrówko! mrgreen dziekuje mrgreen heart *przytuuuul* nie oddawaj ;D *rozsiewa zarazki* wheeee xD *tuulu tuulu* ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:18 am
EvilYuki nie wiem... może... kucyka?  prosze ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:20 am
Lethiel *rozsiewa zarazki* wheeee xD *tuulu tuulu* ;> ja zaszczepiony, mozesz rozsiewac ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:20 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki nie wiem... może... kucyka?  prosze ;] ninja nie wyglada jak kucyk *dzga zdjecie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|