|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:28 am
hey setsu hey czarno-bialy biggrin .. kiedy bedziesh zmienial kolory?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:29 am
Baliaur hey setsu hey czarno-bialy biggrin .. kiedy bedziesh zmienial kolory?? biggrin Chętnie zmieniłbym natychmiast ale mamona mi na to nie pozwala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:31 am
Lorak Baliaur hey setsu hey czarno-bialy biggrin .. kiedy bedziesh zmienial kolory?? biggrin Chętnie zmieniłbym natychmiast ale mamona mi na to nie pozwala jak zawsze sweatdrop Hey bEE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:34 am
Lorak Baliaur hey setsu hey czarno-bialy biggrin .. kiedy bedziesh zmienial kolory?? biggrin Chętnie zmieniłbym natychmiast ale mamona mi na to nie pozwala słyszysz bee? nasz gildiowy kratkowy ludek chce się zmienić crying blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:35 am
Heloł! A tak przy okazji: Jakie jest wasze zdanie: Czy uważacie, że depresja jest trendy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:35 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Baliaur hey setsu hey czarno-bialy biggrin .. kiedy bedziesh zmienial kolory?? biggrin Chętnie zmieniłbym natychmiast ale mamona mi na to nie pozwala słyszysz bee? nasz gildiowy kratkowy ludek chce się zmienić crying blaugh No dobra dobra dla was się nie zmienie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:36 am
Czarny Heloł! A tak przy okazji: Jakie jest wasze zdanie: Czy uważacie, że depresja jest trendy? Hej czarny... Co do pytania no to nie bardzo przynajmniej nie dla mnie. Ja tam wole mieć ciągłą faze ale ostatnio coraz o nią trudniej chociaż od czego jest zioło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:37 am
Chyba zostane Fanem Azu-Mangi biggrin ... sa fajne gry i TO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:37 am
ide obiad szamac za chwile wroce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:38 am
BeeWolf Chyba zostane Fanem Azu-Mangi biggrin ... sa fajne gry i TO też żeś wymyślił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 6:39 am
Lorak BeeWolf Chyba zostane Fanem Azu-Mangi biggrin ... sa fajne gry i TO też żeś wymyślił stare To żeś mnie załamał teraz :0 .... domyśl sie o co mi chodziło \!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|