|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:37 pm
czesc kolumbijski kryminalisto wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:41 pm
Omega Sun czesc kolumbijski kryminalisto wink Cześć blondyneczko wink Chcesz zemną porobić zło ? oliviana BeeWolf oliviana jak procenciki to tylko koniaczek >Szuka w swoim Dębowym Barku< >E może być ataki 8 letni ? a jest jagermaister? Ty ja jestem Boss a nie smakosz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:42 pm
BeeWolf oliviana BeeWolf oliviana jak procenciki to tylko koniaczek >Szuka w swoim Dębowym Barku< >E może być ataki 8 letni ? a jest jagermaister? Ty ja jestem Boss a nie smakosz. dobra dobra szefuniu ja śmigam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:45 pm
oliviana dobra dobra szefuniu ja śmigam Daje jej na odchodne flaszeczkę !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:48 pm
BeeWolf oliviana dobra dobra szefuniu ja śmigam Daje jej na odchodne flaszeczkę ! *sięga po nią* dzięki, co do działeczki, to wpisz mnie na liste, jeszcze o tym porozmawiamy. mua dla wszystki na pa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:49 pm
BeeWolf Omega Sun czesc kolumbijski kryminalisto wink Cześć blondyneczko wink Chcesz zemną porobić zło ? Mozesz mnie zatrudnic. Mam doswiadczenie w handlu bezposrednim i ukonczone szkolenie biznesowe o tym jak wciskac ludziom to, czego wcale nie potrzebuja wink Ale chce 40% ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:52 pm
Omega Sun Mozesz mnie zatrudnic. Mam doswiadczenie w handlu bezposrednim i ukonczone szkolenie biznesowe o tym jak wciskac ludziom to, czego wcale nie potrzebuja wink Ale chce 40% ninja Lubię obrotnych ludzi. Daje jej kilogram towaru sprzedaj to a dostaniesz robote, ale te 40 % sobie wybij dostaniesz 4 % jak będziesz dobrze pracować. oliviana BeeWolf oliviana dobra dobra szefuniu ja śmigam Daje jej na odchodne flaszeczkę ! *sięga po nią* dzięki, co do działeczki, to wpisz mnie na liste, jeszcze o tym porozmawiamy. mua dla wszystki na pa pa Sija.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:57 pm
BeeWolf Omega Sun Mozesz mnie zatrudnic. Mam doswiadczenie w handlu bezposrednim i ukonczone szkolenie biznesowe o tym jak wciskac ludziom to, czego wcale nie potrzebuja wink Ale chce 40% ninja Lubię obrotnych ludzi. Daje jej kilogram towaru sprzedaj to a dostaniesz robote, ale te 40 % sobie wybij dostaniesz 4 % jak będziesz dobrze pracować. Wolisz zarobic 60% z konkretnej kwoty czy 96% z niczego? To w Twoim interesie jest mnie zatrudnic. 40% chce i juz! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 1:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 1:15 pm
Omega Sun BeeWolf Omega Sun Mozesz mnie zatrudnic. Mam doswiadczenie w handlu bezposrednim i ukonczone szkolenie biznesowe o tym jak wciskac ludziom to, czego wcale nie potrzebuja wink Ale chce 40% ninja Lubię obrotnych ludzi. Daje jej kilogram towaru sprzedaj to a dostaniesz robote, ale te 40 % sobie wybij dostaniesz 4 % jak będziesz dobrze pracować. Wolisz zarobic 60% z konkretnej kwoty czy 96% z niczego? To w Twoim interesie jest mnie zatrudnic. 40% chce i juz! wink Pozwól, że ci coś pokaże. >Wyprowadza ją na wielki taras z którego roztacza się przepiękny widok na zielone wzgórza.< >gestem od prawej do lewej zatacza łuk< To wszystko moje, zarabiam takie pieniądze, że wole zarobić 96% z niczego niż stracić 40% ze 100, z czegoś. >Odprawia ja kiwnięciem ręki< >jak się zastanowisz to przyjdź<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 1:21 pm
BeeWolf Omega Sun Wolisz zarobic 60% z konkretnej kwoty czy 96% z niczego? To w Twoim interesie jest mnie zatrudnic. 40% chce i juz! wink Pozwól, że ci coś pokaże. >Wyprowadza ją na wielki taras z którego roztacza się przepiękny widok na zielone wzgórza.< >gestem od prawej do lewej zatacza łuk< To wszystko moje, zarabiam takie pieniądze, że wole zarobić 96% z niczego niż stracić 40% ze 100, z czegoś. >Odprawia ja kiwnięciem ręki< >jak się zastanowisz to przyjdź< to glupi jestes whee ide robic interesy z kims innym. Poszukam jakiegos bogatego szejka, moze da mi diamenty na bizuterie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 1:25 pm
Omega Sun to glupi jestes whee ide robic interesy z kims innym. Poszukam jakiegos bogatego szejka, moze da mi diamenty na bizuterie wink >Siada sobie w fotelu pokrytym miękką skórą< >Zakłada nogę na nogę< >Popija Drinka< A ty Kredeczku za 0,5 procenta z utargu chcesz pracować ? Tak średnio licząc to będzie na miesiąc jakieś 75 K $
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 1:37 pm
BeeWolf Omega Sun to glupi jestes whee ide robic interesy z kims innym. Poszukam jakiegos bogatego szejka, moze da mi diamenty na bizuterie wink >Siada sobie w fotelu pokrytym miękką skórą< >Zakłada nogę na nogę< >Popija Drinka< A ty Kredeczku za 0,5 procenta z utargu chcesz pracować ? Tak średnio licząc to będzie na miesiąc jakieś 75 K $ za taka zlodziejska pensje nikt nie bedzie u Ciebie pracowal blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 1:41 pm
Nie jest dobrze... A może odpuszczę sobie ćwiczenia z panem Sz. i pójdę jedynie na te z dziadziem N. ? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|