|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:05 pm
Dariia BeeWolf Bardzo ładnie. A może ty kupisz działeczkę ? Albo nie pierwsza działka jest za darmo. a dziekuje biggrin a dzialeczke poprosze jak za darmo cool A prosze bardzo. A Działeczkę pamiętaj wciągać noskiem. Lethielku" Kot mowiłem, ze się Voody opił, juz mu lepiej ma kaca to wszystko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:07 pm
BeeWolf Lethielku" Kot mowiłem, ze się Voody opił, juz mu lepiej ma kaca to wszystko. ale czemu tak dziwnie zachlannie dziwnie patrzy sie na twoja kieszen >.> ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:10 pm
Lethiel BeeWolf Lethielku" Kot mowiłem, ze się Voody opił, juz mu lepiej ma kaca to wszystko. ale czemu tak dziwnie zachlannie dziwnie patrzy sie na twoja kieszen >.> ? Nie wiem dlaczego, może dlatego, że ja nie mam kieszeni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:17 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethielku" Kot mowiłem, ze się Voody opił, juz mu lepiej ma kaca to wszystko. ale czemu tak dziwnie zachlannie dziwnie patrzy sie na twoja kieszen >.> ? Nie wiem dlaczego, może dlatego, że ja nie mam kieszeni. O.o nu w takim razie to bardzo niegrzeczny kotek redface xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:18 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethielku" Kot mowiłem, ze się Voody opił, juz mu lepiej ma kaca to wszystko. ale czemu tak dziwnie zachlannie dziwnie patrzy sie na twoja kieszen >.> ? Nie wiem dlaczego, może dlatego, że ja nie mam kieszeni. O.o nu w takim razie to bardzo niegrzeczny kotek redface xD A co, czemu ? Działeczkę ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:20 pm
a chętnie, chętnie, przydałoby mi sie coś na rozluźnienie spiętych nerwów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:22 pm
oliviana a chętnie, chętnie, przydałoby mi sie coś na rozluźnienie spiętych nerwów >Prowadzi ja do swojej sypialni, gdzie ma świetne miejsce do odprężania się.< >Woła panienke która niesie działeczek pare<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:28 pm
BeeWolf oliviana a chętnie, chętnie, przydałoby mi sie coś na rozluźnienie spiętych nerwów >Prowadzi ja do swojej sypialni, gdzie ma świetne miejsce do odprężania się.< >Woła panienke która niesie działeczek pare< *niepewnie siada na krawędzi łózka* mam się bać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:29 pm
oliviana BeeWolf oliviana a chętnie, chętnie, przydałoby mi sie coś na rozluźnienie spiętych nerwów >Prowadzi ja do swojej sypialni, gdzie ma świetne miejsce do odprężania się.< >Woła panienke która niesie działeczek pare< *niepewnie siada na krawędzi łózka* mam się bać? >Nalewa sobie drinka< E ... nie to nie boli... >Prosi swojego człowieka"Kobietę" aby przygotowała jej co nie co.< Procencików? życzysz sobie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:30 pm
BeeWolf oliviana BeeWolf oliviana a chętnie, chętnie, przydałoby mi sie coś na rozluźnienie spiętych nerwów >Prowadzi ja do swojej sypialni, gdzie ma świetne miejsce do odprężania się.< >Woła panienke która niesie działeczek pare< *niepewnie siada na krawędzi łózka* mam się bać? >Nalewa sobie drinka< E ... nie to nie boli... >Prosi swojego człowieka"Kobietę" aby przygotowała jej co nie co.< Procencików? życzysz sobie ? jak procenciki to tylko koniaczek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:34 pm
Czec.... mrgreen oliviana jak procenciki to tylko koniaczek >Szuka w swoim Dębowym Barku< >E może być ataki 8 letni ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 12:37 pm
BeeWolf oliviana jak procenciki to tylko koniaczek >Szuka w swoim Dębowym Barku< >E może być ataki 8 letni ? a jest jagermaister?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|