|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:40 am
A do czego makietka ? dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:41 am
BeeWolf Lethiel "Nie :mrgeen:" ;> Co tam Beeczus ? nalapales klientow ? Marnie jeden facet z Czech powiedział ze weźmie tonę Koczki. jak to Czech >.> z nimi nigdy nic nie wiadomo ! O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:42 am
BeeWolf A do czego makietka ? dramallama a na WOS biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:42 am
Lethiel jak to Czech >.> z nimi nigdy nic nie wiadomo ! O_o No nie wiadomo co i jak i jeszcze tak mało bierze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:44 am
BeeWolf Lethiel jak to Czech >.> z nimi nigdy nic nie wiadomo ! O_o No nie wiadomo co i jak i jeszcze tak mało bierze. moze to tak na sprobowanie ? mrgreen spodoba mu sie przyjdzie po wiecej ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:45 am
Bardzo ładnie. A może ty kupisz działeczkę ? Albo nie pierwsza działka jest za darmo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:49 am
Lethiel BeeWolf Lethiel jak to Czech >.> z nimi nigdy nic nie wiadomo ! O_o No nie wiadomo co i jak i jeszcze tak mało bierze. moze to tak na sprobowanie ? mrgreen spodoba mu sie przyjdzie po wiecej ;> Nie wiem strasznie jest skąpy szkoda mu kasy itd, myślałem, że jest z policji ale nie bo faceta zastrzelił bez problemu. Nie wiem, czy ludziom tak szkoda widać 8 milionów $... zarobi na tym przecież ze 12-15.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:51 am
BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel jak to Czech >.> z nimi nigdy nic nie wiadomo ! O_o No nie wiadomo co i jak i jeszcze tak mało bierze. moze to tak na sprobowanie ? mrgreen spodoba mu sie przyjdzie po wiecej ;> Nie wiem strasznie jest skąpy szkoda mu kasy itd, myślałem, że jest z policji ale nie bo faceta zastrzelił bez problemu. Nie wiem, czy ludziom tak szkoda widać 8 milionów $... zarobi na tym przecież ze 12-15. xD *pucia go* oh jakis ty profesjonalny ! ciu ciuuu xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:53 am
Daria... fajna makieta...z czego ona jest zrobiona whee
ale i tak tegonie bede porownywac z makieta znajomej z architektury, gdzie tam najmniejszy szczegolik jest wykonany 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:53 am
Lethiel xD *pucia go* oh jakis ty profesjonalny ! ciu ciuuu xD Wszak jestem Byznes Men... Poważna szycha. >Zakłada swoje świecące okulary< >patrzy się na zachodzące słońce nad wielkim i zielonym polem Koki<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:55 am
BeeWolf Bardzo ładnie. A może ty kupisz działeczkę ? Albo nie pierwsza działka jest za darmo. a dziekuje biggrin a dzialeczke poprosze jak za darmo cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:57 am
Aidanna Daria... fajna makieta...z czego ona jest zrobiona whee ale i tak tegonie bede porownywac z makieta znajomej z architektury, gdzie tam najmniejszy szczegolik jest wykonany 4laugh dziekuje smile baszta z małych cegiełek, choinka i krzaczki do kupienia w sklepie modelarskim, trawa tez smile baszte sama kleilam cegielka po ciegielce ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:59 am
aj wucet dzielnie wcina paczka xd
ale i tak chce slimaczka emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 11:59 am
BeeWolf Lethiel xD *pucia go* oh jakis ty profesjonalny ! ciu ciuuu xD Wszak jestem Byznes Men... Poważna szycha. >Zakłada swoje świecące okulary< >patrzy się na zachodzące słońce nad wielkim i zielonym polem Koki< *przeglada mu sie w okularach* *patrzy na kota* hm.. a co u niego ? wyglada jakby troszke lepiej xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|